Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Nekem a pályán (hring) jött ki 12 literes fogyasztás 100km-en.
Csá !
A srác vagy nagyon rossz matekos volt vagy lukas a tankod . én még nem nem nagyon mértem 8 liter feletti fogyasztást az elmúlt 40-ezer kilométer alatt pedig az elektronika meg van írva és le is van áttételezve . Na üdv és sok sikert a motorodhoz :Rock

Ui.: Ha jót akarsz magadnak és a motorodnak akkor ne szabályoztasd
nekem laza tempóban 2 személlyel 6,5 körül mindíg megállt. forgatva 8,5 sacc....
Köszi az infókat.
Még annyi furcsaságot vettünk észre hazafelé jövet hogy kb 7-7,5 liter evett elég laza tempó mellett. Akitől vettük mondta, hogy 12 litert szokott megetetni vele. Szerintem ez kicsit sok, már ezért is jólesz beméretni. Különben Székesfehérváron Full Gas-t nagyon dícsérik.
nívó j.f.f. (suzuki,kistó utca) ---korrekt megbízható csapat.
Szia !
Gratula a biciklidhez , Veszprémi illetékesünk Tarka barátunk
Keresd az RSV fórumon .
Üdv: ROCK
Sziasztok!
Egy piros Suzuki TLS büszke tulaja lettem és nagy pofátlanul már lenne is néhány kérdésem: (veszprémi vagyok) az egyik hengernek elég jól szól a szelepe, valószínűleg szerviz lesz belőle, környéken milyen szervizt tudtok ajánlani és mi a véleményetek. Köszi előre is!
Tudom! Pont azért!
Nem az R Gambika!
Kakipumpakistraktor
Ha piros, és yoshi van rajta, akkor szerintem nem rossz, de jó!
Szia mindenki!
1997's TL-S-ről mi a véleményetek. (kormánylengés-csillapítót leszámítva) Thanks a lot!
Én még a TL előtt néztem náluk egy gsx-r600as srad-ot. Hát amikor tolta ki a garázsból, már akkor nem tetszett. Váz a tenknál heggesztve, gondolom telibeverték hátulról. Az a telefonban elmondott eldőlés az oldalán jó volt csúszásnyomnak mivel, volt min 10 centis. A gyárilag a motorhoz járó üléstakaróért még pénzt akart kérni,amikor meg rákérdeztünk,h esetleg szervízkkönyve van e a motornak pofánröhögött.
Üdv!
Nekem nem onnan va motorom tarka bari!
Valaki rosszul informált!
Az más motor kereskedő de akkor sem a kereskedővel volt a gondom hanem aki betolta a busát! :))))
Na csákóó!
Nézd meg a mobile.de lapon a kinti motorok árait. Ilyen áron kint sem kapsz egészséges motort, amennyiért ők kínálják. És akkor azt még be kell hozni, meg nyilván keresni is akarnak rajta. Ahhoz hogy ez biznic legyen, kint nagyon olcsón kell megvenni a nagyon porrátört motorokat, és olcsón lelkiismeret nélkül összeheftölni. Volt itt váznyak törött Falco, görbe vázú GSX-R meg a jóég tudja mi még.
Értem. Ha a fórumhoz akarok kapcsolódni, mondjatok már pár ismert sztorit ami kapcsolatos adott céggel, és mindenki jaávra válhat. Biztos hogy nem érdemes rá se nézni a motorra?
Hát...a macska inkább belenyau....
Nekem nincs a környezetemben innen származó mototr,de hallottaAm róluk, nem jókat. Asszem tornyinak is innen van a busája amin cserélni kellett a "csizmát" mert "szakszerűen összeekkentették" és eltörött. De ebben nem vaok 100%ig biztos...de mástól hallottam cifrábbat és nem hiszem,hogy hazudott.
Erre most inkább nem mondok semmit
Bocs, hogy belevau de pont a Grandésok akik elmondják a legapróbb hibáját is, még a nem gyári csavarokat is megmutogatják
5-6 motor van környezetünkben ami onnan van.
grandemoto-s? felejtsd el.
Nézted már? Mi a baja?
a kép
hi!

Ha a képen látható lesz,akkor sztem felejtsd el.
Sziasztok!

Nekem nagyon bajon a TL 1000-s, viszint hallottam róla elég sok rosszat is főleg a koraikaról. Láttam neten egyet olaszból behozott 97-es 399-ért. Ez egész korrekt ár elég jól is néz ki hangja is frankó. A hátsólengéscsillapítós, és irányíthatatlan rémhírek mennyire igazak?
OFF holnap megyek érte ON