Üdv Főnök!
Elkapott a gazdasági válság, úgyhogy a motort M-zároltam minimum őszig, talán addigra összegurítok valamit a javításra... Végignéztem a képeket a tihanyi taliról, szétbasz az ideg, amiért nem lehettem ott...
De majd jövőre megújulva...
Addig is:
Széles utat!
Szia Tarka , köszi a hozzászólásodat a videómhoz és már meg is találtam a mestered (videok , vtr 1000 turbó , 12.-ik hozzá szólás . (LALU)
Remélem Ő is csak viccelt.
Üdv MINDENKINEK : Rock
Én debrecen mellett lakom mostanság falun, az itteniek, bármi tönkremegy, maguknak odahaza mekkszegelik, nem adnak ki lóvét semmire .
Innen a szakkifejezés
Mancika Te meg JÓ feneségem vagy jókat válaszoltál látom ismersz, Ezért nem tollak be az árockba
Puszil a Te urad, holnap érkezem tartsd melegen a kását.
Szeva Zé!
Amíg a tököm a gatyámban van biztos nem ülök hátra (ennyire nem vagyok őrült )
A Főnök meg amíg reagál a gázadásra addig nem megy az árokba . A többi meg nem számít.
Szijjja Anyuci !
Reméltem is . Sikerült már összehekkelni Rocky-bácsinak a talicskájának az elejét vagy majd kapaszkodik inkább mögötted a kolbászzsíron?
Elkapott a gazdasági válság, úgyhogy a motort M-zároltam minimum őszig, talán addigra összegurítok valamit a javításra... Végignéztem a képeket a tihanyi taliról, szétbasz az ideg, amiért nem lehettem ott...
De majd jövőre megújulva...
Addig is:
Széles utat!
Mizu a kerékpároddal ? Hiányoltunk Tihanyban.
Remélem Ő is csak viccelt.
Üdv MINDENKINEK : Rock
4809
Imádlak!
Ttömörítve 110MB a képek mérete!
Majd pen driven elviszed!
Ma úgy tűmik fekete szombat van! :(((((((
Pár kép a túráról!
Innen a szakkifejezés
Tuttam ,h nem vagy egy papirkutya, és összeszegeled a Főnököt az akcióra
Akkor hónap rakendroll , ,
Puszil a Te urad, holnap érkezem tartsd melegen a kását.
Amíg a tököm a gatyámban van biztos nem ülök hátra (ennyire nem vagyok őrült )
A Főnök meg amíg reagál a gázadásra addig nem megy az árokba . A többi meg nem számít.
Reméltem is . Sikerült már összehekkelni Rocky-bácsinak a talicskájának az elejét vagy majd kapaszkodik inkább mögötted a kolbászzsíron?
Ok, gyere le elénk, és együtt elmegyünk Tihanyba!