Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.U.É.K.
Békés Boldog Karácsonyt minden kedves felhasználónak,motorosnak!
RTL
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
TLR
RSV
I.H.B
V.B.K!
K.K.Ü.!
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt minden kedves ismerősömnek, barátaimnak, motorosoknak!
Sziasztok skacok.

Mindenkinek boldog karácsonyt.
És jobb adni,mint kapni,úgyhogy AGGYATOK AJÁNDÉKOT!

Dino: nagyon megható és megrázó volt a szőrtüszős történeted.....majdnem sírtam. Köszönöm,hogy megosztottad velem.
Köszönöm srácok, hogy eljöttetek a buliba, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Kívánunk nektek nagyon boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Igen, az est záróakkordja valóban felejthetetlen volt, de ezt imin és rajtam kívül nem tudhatja más
Szépjóestét!
Én is itthon vagyok...
A buli jó volt, és a köcsög se volt sok. De az i-re a pontot a sramli-diszkó megtekintése tette fel. Bánhatja, aki kimaradt.
Ancsa&Andre: a meghívásért, és vendéglátásért egy hatalmas TENKJUUUUUUUUUU!
Azért ez a 750km-es túra kicsinált egy kicsit, úgyhogy most hirtelen meg is zuhanok.......................................
A rám eső részt felajánlanám bárkinek
Én is itthon vagyok. Jó vót a bulee Mindenki beveheti a botom....elsősorban hölgyek jelentkezzenek, meg dinó
Szép jó reggelt!
Ancsa & Andre köszönjük a bulit!
Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, és gratulálunk a házassági évfordulótokhoz!
Valamint örülök, hogy találkozhattunk a Budapest és környéke motoros barátainkal, és Dinóval!
Nah üdv asszem reggelizek!
Páá!
És ahogy ígérted, éjfélre már ágyban is voltál mint látom...
akàrhogyis nézem, èn kökemènyen ràfordultam a cèlegyenesre... Haver szülinapja alkalmàból 4 goldtekila, meg 2 üveg pezsgö leszaladt... :)
Kökemènyen ràkèszülök a bulira...
Azért csak rá fordulunk lassan a célegyenesre...
Útravalóul 2 üveg sört már behűtöttem! Legkorábban délután 1 kor tudok elstartolni, tessék mindenkinek megvárni, és addig nem fogyasztani!
Szerintem Dinó úgy értette hogy reggel 6-7 körül érkezik
Jóvannna, már vissza is hííttalak! És még élsz, és tűz sincs!