Szépjóestét!
Én is itthon vagyok...
A buli jó volt, és a köcsög se volt sok. De az i-re a pontot a sramli-diszkó megtekintése tette fel. Bánhatja, aki kimaradt.
Ancsa&Andre: a meghívásért, és vendéglátásért egy hatalmas TENKJUUUUUUUUUU!
Azért ez a 750km-es túra kicsinált egy kicsit, úgyhogy most hirtelen meg is zuhanok.......................................
Szép jó reggelt!
Ancsa & Andre köszönjük a bulit!
Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, és gratulálunk a házassági évfordulótokhoz!
Valamint örülök, hogy találkozhattunk a Budapest és környéke motoros barátainkal, és Dinóval!
Nah üdv asszem reggelizek!
Páá!
akàrhogyis nézem, èn kökemènyen ràfordultam a cèlegyenesre... Haver szülinapja alkalmàból 4 goldtekila, meg 2 üveg pezsgö leszaladt... :)
Kökemènyen ràkèszülök a bulira...
Boldog Karácsonyt minden kedves ismerősömnek, barátaimnak, motorosoknak!
Mindenkinek boldog karácsonyt.
És jobb adni,mint kapni,úgyhogy AGGYATOK AJÁNDÉKOT!
Dino: nagyon megható és megrázó volt a szőrtüszős történeted.....majdnem sírtam. Köszönöm,hogy megosztottad velem.
Kívánunk nektek nagyon boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Én is itthon vagyok...
A buli jó volt, és a köcsög se volt sok. De az i-re a pontot a sramli-diszkó megtekintése tette fel. Bánhatja, aki kimaradt.
Ancsa&Andre: a meghívásért, és vendéglátásért egy hatalmas TENKJUUUUUUUUUU!
Azért ez a 750km-es túra kicsinált egy kicsit, úgyhogy most hirtelen meg is zuhanok.......................................
Ancsa & Andre köszönjük a bulit!
Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, és gratulálunk a házassági évfordulótokhoz!
Valamint örülök, hogy találkozhattunk a Budapest és környéke motoros barátainkal, és Dinóval!
Nah üdv asszem reggelizek!
Páá!
Kökemènyen ràkèszülök a bulira...