Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehh! Tornyi mesternek!
Ti is?
Szia Ancsa kedves
Köszönjük megvagyunk
Építkezünk,szépítkezünk,költözködü
nk.
Te még élsz? Hogy vagy cimbi?
Jó reggelit Dingóka!
Én most jöttem be, eszméletlen brutális volt!
foto?tavasz?mivanveled,tuti az idö.ha szárad még 1 kicsit go out boy hi,paraméteteket irj a mocidrol,
Estét.
TL? az meg micsoda?
Tarka jól felhívtál vasárnap reggel......
No de sebaj..
Hy all!

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra hogy mától egy újabb emberrel "gazdagodott" a TL- esek tábora:)
megvettem a NAGY Ő-t (TL1000R) már mentem vele 17 km-et
és nagyon állat orgazmus sok sok orgazmus:))
mikor lesz már tavasz!
Jó vagy nálam béby! Gyüssz táncónyi?
teperj még egy kicsit, szöszi, dógozzon az a lelkifurka..
Hogy Ti milyen nagy állatok vagytok!Hülyére röhögtem magam a Tarka-Zseby párbeszéden

Kedves Zsebes!
Mivel oly nagyon utállak , szeretnélek meghívni a december 20-án tartandó jeles motoros eseményre!
Feltétlen számítok becses személyedre!
őőőő, értem. Akkor yoo. Nem tudtam, h ez fos..igaz még nem hallodtam róla, de attól még gondoltam Te igen. A jim beamről már hallottam..csináld!
nekem bejött az oldal rendesen, csak némi álcázott szarkazmust próbáltam bedolgozni a mondatba...
nagyjából azt jelenti, hogy inkább csinálnék kipufogót két Jim Beam-es díszdobozból, minthogy "ALBERT RACING" felirat díszelegjen a kipufogómon...
kipukkantó volt...nem tom mié nem adja be .. ránézek ha gondolod.
megnéztem...
és mit is kellett rajta megnézni?
Pár percig nem figyelem a fórumot, ti meg jól nekiálltok írni, ez ám a szerénység. Amúgy nálunk minden okés, libákok már öntözik a jégvirágokat, és tóljuk ezerrel a klímát. Engem amúgy akkor jogosa mindenki nagyon utálhat, hiszen elég hamar megkaptam a behívómat dec 20 ra.
majd meglátjuk, h mi sül ki belőle!
attól inkább te félj..
Mosmá félsz, h rávezetlek, mi?!
én meg arra, hogy te is ott leszel
Ezt arra írtam, h meghívja azokat, akiket utál...
Tarka, bocsi, de mégsem érek rá 20-án.. ..asszem váratlanul beteg leszek, vagy mi..
Akkor lehet, h én is megyek
..jóvan, legyen, ahogy akarod.. ..akkó szeressé, ha éppen nincs jobb dolgod
nem hívtalak....neki szóltam,h hívjon.
és nem utállak,jóvan?