Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs kicsit siettem az irással : "nyár elején " a két szó helyesen.
Hali hali én nár elején vettem aTl-t én is mehetek a talira?
00441625 502372 ez az angliai telcsiszám és650font a blokk
Áhh nem csak kicsit fog fájni!
A haya is nagyon jó ám! :))
Igaz csak sor 4 de ebben is van nyomaték!
Tudod ez 1.3-mas! :))) és azéé kedve kollega! :)))))))))))))))
most hogy döntesz szeded ,vagy veszed a blokkot németben még ott a blokk1000euro,itthon mennyi kb?van steril műhelyed ahol mokolsz?angliaban is találtam bontot es hivtam van blokjuk garival,700,800font között,törött gépek is vannak
Akkor fogsz igazán sírni!
Hali srácok!
Látom azért pörög a fórum!
Új gazdit talált a TL-em! :)))
Gondoltam megosztom veletek a hírt!
Budapest mellett tanyázik! Úgy néz ki jön a következő hetési talira! :)))))
Hát akkor elmondom hogy sokkal rosszabb. Ellenségemnek sem kívánom a blokkszéthúzás témakörét
egyszer mindent el kell kezdeni, de ehhez valahogy semmi kedvem..
utoljára simson blokkot húztam szét, meg raktam össze, ez se lehet sokkal rosszabb... De má vagy 15 éve volt, úgyhogy kicsit megkopott a tudás.
Szasz Te Gyökér!

Nem tudsz japánul? Mekkora nyominger vagy!
Pedig a könyv igen egyszerűen irja le a dolgokat. Szerintem csukott szemmel is összeraknád a gépet.
Vagy nem?
Csak egy baj van: Japánul....
nem-e?
fogadjunk, má vagy 5x kiolvastad a service manual-t...
Ezt nem is sejtettem!
úgy látszik, még nem láttál ilyen blokkot túl közelről...
ahhoz, hogy a váltóra egy pillantást vethess, szét kell bontani az egészet, henger, vezérlés, kupplung, gyújtás...
tiszta szopás, azért nem akaródzik nekem se hozzányúlni...
Gondoltam rá, h szétszedem én is és megnézegetem a váltót..., de meggondoltam magam! Ha majd nem bírja veszek bele másik blokkot.
45 a tömítőkészlet. De nem változtat a dolgon...sajnálom az esetet. Szar,h tudom,h az az én blokkom volt. :S
köszi a segítséget, de valószínűleg másik blokkot szerzek bele...
ha szétszedem a blokkot, akkor az új tömítéskészlet legalább 50ezer... másik váltó(mert az is tutira szarrá ment) használtan is minimum 50ezer, plusz a hegesztés, maratás, számoljunk arra is 50ezret. ez már 150ezer, és itt nem is biztos, hogy megáll. és akkor ott vagyok, hogy költöttem minimum 150ezret egy olyan blokkra, amiben van kb 50-60ezer km... és a tudat, hogy sufnituningos... brrrrr...
inkább másik blokk...
Üdv!
Öt év alatt ez lett volna az első szezon, hogy nem vágom földhöz, de úgy látszik már annyira megszokta, hogy feküdni akart...
De valahogy mindig az ilyenek után sikerült egyre pofásabbá gyúrni a vasat, úgyhogy nem aggódok.
nemtudom itthon mi menyibe kerul de a nemet ebay-on talaltam komplett tl blokkot 1000euro,fenykepezd le a serulest legalabb 5pixeles gepel megmutatom a marosoknak kimarlak e a hegesztest,mert hegeszteni lehet,autoszerelo vok azt sok hengerfejet csinaltatok latom hogy csinaljak segitek ha tudok ingyeeee
Hello!Azt a szép TL-t odaverted,de sajnálom pedig szép!
hát, ez sajna nem egy olyan dolog, amit csak úgy fel lehet varratni... mivel ez egy csapágyfészek, ahol a tűréshatár kb ezredmilliméter nagyságú lehet, el tudom képzelni, hogy a földön nincs olyan halandó ember, aki ezt képes volna megcsinálni... ráadásul kedvem sincs kísérletezgetni vele, úgyhogy ez a blokköntvény megy a kukába...
szezonkezdésre össze lesz rakva, ha máshogy nem, pedált szerelek rá...
Imi!
Faszán néz ki! Nekem is a felvarratás jutott eszembe...itt miklóson csinálnak is. Elég ügyesek úgy tudom.
Részvétem..remélem mihamarabb felgyógyul a beteg!
muffler re klikkelve ott van a kipuff boritas