Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja köszi szépen az infót
Megtalálta csak nem erre gondoltam hanem ami a kipufogódobok fölött a hátsó utas lábtartója alatt van
szar ez nem jelenik meg ahogy gondoltam mert a linkre katintvan nem jon elo a kipuf vedo pegig ott van az angol ebay en www.ebay.co.uk
Köszi meg fogom nézni
angol bontoban van kipufogo vedo
en eloszor felhegesztettnem es kimaratnam eloszor ,vagy persze ha olcsobb a bontott blokk akkor arra menj imrufo azer jo hogy nem foszezonban ment szarni a geped elmondom neked kurva gideg van a motoron ,
Szasztok elfelejtettem megkérdezni a kipufogódob ivelt burkolata ami az utas lábtartója alatt van nincs e valameykötöknek mert vennék. Mind a kettő kelll
Köszi szépen a válaszért már keztem aggodni de most már nyugott vagyok. További jó motorszerelést
Az egyém Martin rendszerü mondjuk a csörendszer az gyári
persze, az enyémen is sokkal melegebb a jobb oldali, mint a bal. persze csak gyári rendszerrel, mert a tuning rendszereknél (Yoshimura, M4) több helyen van összekötve a két henger leömlője.
Figyu Imfromu te ez tapasztaltad már a kipufogoknál már? Szerencse hogy jól estél és nem lett semmi bajod motort meg könnyebb javitani mint egy embert
a jobb oldali kipuff a hátsó hengeré, ahonnan "egyenes" úton megy a kipufogógáz a dob felé. az első henger csöve ketté van ágaztatva (össze van kötve a hátsó hengerével), így félig a bal oldali dob felé megy a gáz, félig a jobb oldali felé. gondolom ezért melegszik a jobb oldali jobban.
öööö... ez a kérdés nekem szólt azthiszem...
szóval igen, besatuzott. annyiban szerencsém volt, hogy nem két falu között, ahol nem lassan mentem, hanem faluban, ahol véletlenül pont negyven-ötvennel mentem. nyomtam belőle egy keresztbeállós-átdobós esést, amit szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúsztam.
Meg tudnád mondani miért van ez igy. Esetleg azért mert a jobboldali kipufogónak a gázkiáramlása kisebb úton megy ki mint a baloldalié, vagy a jobboldalit (az van elöl) a menetszél hüti és igy a gáz hüvösebb.
Nem satuzott tökéletes a gép csak mivel még nem volt ilyen mocim nincs tapasztalatom és nem tudom mi a jó neki.
Korábban szóbakerült már, ez természetes, így van az összesnél.
menet közben besatuzott?
Sziasztok Tl rajongok!
Nyár eljén vettem egy Tl1000R-t, nyitott kipufogó rendszer van rajta (Martin dobok) és most vettem észre hogy a jobb oldali kipufogó melegebb mint a bal oldali ez azt jelenti, hogy a bal oldali kipufogó vég nem meleg meg tudom leállitás után fogni, de a másikat még 5 perc elteltével sem, ja a kaja is fel van véve egy kicsit és durrog is elég szépen (persze ez nem zavar).Kérdésem hogy ez szokása vagy vigyem szervizbe?
FUCK!
Ja, csináltam két undorító képet is róla:
Na, tesókáim, kiderült, aminek ki kellett derülni...
Még jó, hogy nem bírtam tolni a motort az esés után, hiába húzogattam a kupplungot... Ugyanis épp a lánckerék mögötti csapágy ment szarrá, szátbaszva a blokköntvényt is, ami kellemetlen módon előrevetíti egy másik blokk vásárlásának a lehetőségét... Kellett nekem eladnom a tarcsi blokkomat!
minden koltseget vegyel szamitasba add ossze es ha magyar rendszamosat enyiert nem lehet kapni vedd meg.ha nem akarod rendszamozni csak palyazni kell kezdesnek jo ,