Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kerestelek, de nem reagáltál...
...de most megvagy
Ürítettem (mármint a citromomat)
Tasi Te ekkora sörényt növesztettél? Csak lestem amikor megláttam a yamaha nap képeit...
Szia, Te Drága! Fent vannak a képek, úgyhogy kürtöld szét a többieknek is!
Pusz
Némethék Andrása
Ezt hívják mobil adat hordozásnak!
Tarka megtelt a citród!
Schopi eljössz és el is viheted a képeket!
:))
az azé szemetség vót bazze! lefényképezni mikó tolom a szétesixert no ha én is hozzáférhetek a képekhez amit indi nyomott akkó szójjá!
Még pár hét és beköszönt baranyában az esős évszak, merthogy ne feledjük, nincs borzsongás szakadó eső nélkül
De soká éljen pauli zoli, aki sosem adja fel
Még pár hónap és igazi motoros idő lesz nálunk is! Viszont találkoztam Öcsikével aki motorozott! Mutter jöttök Villányba?
Morgen! Ahogy igy elképzelem ,hogy szaros bottal kergetnek Yamahát tesztelni....... . ! Mindegy, muszály vót!

Miután Yamaha szalonban dolgozok, muszály volt

Mi a picsa ? Yamakka -tesztnapon vótatok csikánó én meg ki se látok a melóból ! Na majd Villányba megkapjátok a beosztásotokat
Jut eszembe, a képeket rövidesen felnyomatjuk!

Jó hét,nyóc,kilenc, aki bújt aki nem megyek szunyálni!
Sziasztok!

Hazaértem végre , és mindjárt mehetek is vissza

Ha nem lenne fülem, körberöhögném a fejem, mert MOTOROZTAM A HUNGARORINGEN!

Igaz csak 1 MT03 jutott, mert a tolongás még 6-kor is tartott, és úgy nézett ki leszakad az ég, tehát ha nem használtam volna ki a protekciómat, akkor nem hogy MT-vel, de még rollerrel sem tudtam volna menni a pályán.Akkor már ott tartottam, hogy tök mind1, csak felmehessek a ringre, mielött elered az eső..

Nagy élmény volt, köszi Gino-nak a sok sok jótanácsot, első dolgom volt behajtani a tükröket

Örülök, ha tudtam segíteni srácok , bármikor számíthattok anyátokra!

Jó volt veletek lógni szinte egész nap, így könnyebben el tudtam viselni, hogy nem dolgozhatok, hanem fennt kell lennem a ringen
Szegény Rockym , el is volt keseredve picit, hogy Ő még sosem volt pályán, de beígértem neki, hogy a következőt nem ússza meg!

Tornyi!

Nálam van a TL plekó, Tasi elküldte!
Akko jóóvan akko!
Én is felraktam már a gépre amit indiék vettek fel!
Meg van sok jóó kép!
Pl amikor a sradot tolod! :)))))))))))))))
levettem, de nem avval hanem egy másik teknikával. azé köcce tornyi mester
Na most kapaszkodj meg!

Nem áztam el, csak az Árpád-híd-tól esett kicsit békásig.
Jaaa, és mondtam, hogy kocsival voltam?
Hát Gino,tényleg minden volt,de egyszerű az nem!

Volt a Hungárián egy kis risza jobbra risza balra,meg némi izgalom a bokáig érő vízben,jobbról balról pedig a négykerekűek gondoskodtak az alapos zuhanyozásról!

Mellesleg a csízmámban is pont addig ért a víz.....bokáig!

De azért egy ben hazaértem,remélem te is eláztál!

Tasla
Hááát, nem lehetett egyszerű azzal a gumával esőben egyensúlyozni!
Ancsa!

Köszi szépen a hozzánk való mindent!
Hali!
Sajna csak a második hely jött össze dinó!
Egy másik haya lenyomott amibe se katalizátos se tiltó se semmi se volt bene! :)))))))))))
Na meg ugye még a rájtomon van mit faragni! :)))))
Hali!

Köszönöm Ancsa anyunak a mai napi jócselekedetét!

hazaértem,bár izgalmas volt,megállapítottam hogy esőbe amúgy is nehéz uralni a Hayabungeet,de szöveten gurulva még nehezebb!

na szóval a gumma cserére érett erősen!

Jó volt azért a dagadtmadarat pályára vinni,az MT-01 pedig egy két keréken guruló masszázs!

Üdv mindenkinek:Tasla /és köszönöm a főnöknek hogy elengedett! :) /
No az COOOL volt
Ancsa köszi a segítséget, remek nap volt, hazafelé meg jól porrááztunk
Tornyi hogyhogy csak a 2. hely lett a tiéd? Tessék kérem jobban odafigyelni! Gratula mindenkinek!