Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csak Tornyi tudja! Csak ő nevetett rajta..
Mi olyan vicces van ezen?!
Jó8! Tornyi mester!
Na jó éjt sziasztok!
Hehe
Annak csimma köll kollega!
Na a busás gyereket én sem értem mit röhög itt, mikor papucsot keres a telójára.
füveztél? vagy mit röhögsz itt 1 magadban?

jóéjt ennyi kikapcs vétel
Hahóó Ancsa tarka dinó!

Nem kell akadék!

Ki érti ezt!?

Mi? Hitvallás tudat? Én nem. Nekem sose vót! 1azisten az ateistáknak is ha baj van!
Még szerencse hogy ez egy fórum és az azt jelenti ide bárki irogathat!
Tasi!
Akkó tesevótá.
Meg különbenis,neked meg tilos is,márcsak a hivatástudat miatt is. Is.
Az kizárt dolog, mer én azt nem tudom!szocpolitilag-cigánkőcsönbe!
én is szoktam 160 felének a kétszeresével menni,és Ancsit sem mindíg vártam meg,az alsógatyám időnként bevág úgy,hogy már fáj szinte,a baleset veszélyes,és ha hátul megyek és rámesik egy műhold akkor ottmaradok valószínűleg de azé szerettek igaz?

no" é" nemtuo" és semmi közöm hozzá, neménvótam.
Köszi gambesz!

De én nem szorulok segítségre...mindannyian hibázunk,hibázhatunk és ez akár az életünkbe is kerülhet ez igaz!

De nem érzem annyira jogosnak a kirohanást...lehet hogy hibáztam,de akkor félreállhattunk volna az Imivel,és megbeszélhettük volna mivel Ő az idősebb és a tapasztaltabb...valószínüleg elöbb utóbb dülőre jutottunk volna hogy mit nem kellett volna!

Mindenesetre a Píít nem kell hogy megvédje az imi-t,mert felnőtt ember és önmaga is el tudja intézni a dolgait én szerintem!

Ha meg nem tudom a másik fél véleményét akkor nem ítélkezem...nem vagyok BÍRÓ!

Nem szívesen mondom ezt,de Peti te sem mindig mész 160-nal vagyis jobb esetben is csak kanyarban!

Nem szeretnék senkivel összeveszni emiatt de szerintem felfújtátok a dolgot....szerintem!

Ha meg akarjuk beszélni,azt egyedül az imi-vel teszem meg és nem veletek ne haragudjatok,de ez a mi ügyünk,mint ahogy a Tornyival való összeveszésem miatt sem fog a Tornyi mást kitagadni a találkozóról amitt szervez...egyedül engem!

Mellesleg bizonyosan neki van igaza ,de azt hiszem ez a hely már nem az a hely ami régen volt,de lehet hogy Én élek át változásokat,hiszen az élet zajlik és semmi nem fenékig tejfel!

Ezért aztán nem veszek részt sem kunmadarason...sem Villányba és ezuton elnézést kérek dinó-tól és a többi TL-klubbostól nincs semmi bajom veletek...csak ez mostmár kicsit sok nekem!

Sajnálom mivel itthon vagyok...gambeszt szívesen meglátogatom,hogy elidőzzünk azon gondolaton hogy milyen szar az élet/vicc volt/...

Köszönettel:Tasla....erre a levélre senki ne reagáljon vagy ha igen elötte gondolja át,vagy olvassa el mégegyszer!

Mégegyszer köszi!
Én mentem már Taslával, nekem nem volt vele gondom. Amikor szilváson voltunk, tök sokat jött velem a végén. A ti szitutokat nem láttam..szerencsére. Nem is akarok beleszólni. Intézzétek ti.
ja mostmár világos...
Üdv!

Én is örülök,h láttam végre ismerős arcokat a ringen. Jó volt kicsit dumálni Balival.
Gondolom,akkor mindenki épségben hazaért.

Mi ez az "Imrufoelé200zalbevágós" téma?
Nos igen, eszetlen száguldozás nem is volt... jah...
Az én szemszögemből annyi történt, hogy közlekedtem 4. nyélen( hogy utolérjem az előttünk haladó illetőt), ami ugye barátok közt is kétkiló fölött van bőven, erre kb. 3 méterrel előttem bevágtál fékezve, aminek kurvára semmi értelme nem volt, csak annyi, hogy megtanuljak elsőkerekezni egy busa mögött egy centivel, és gondolatban elbúcsúzzak az élőktől... Mellesleg a másféléves unokaöcsém is tudja, hogy a busa jobban megy mint a tl, nem tudom miért kell bemutatni minden alkalommal. Egyébként ha hiszed ha nem, én is el tudnék menni melletted húsz centire kettőhatvannal, miközben te épp csak 150-el csorogsz, de érdekes mód még sosem éreztem rá késztetést, hogy bemutassam, milyen gecigyors a motorom. Még mielőtt jönne a duma, hogy én meg kerekezek ha kell, ha nem, hozzzátenném hogy kb mindig hagyok annyi helyet mindenhol, hogy ha esetleg elperecelek, akkor se vágjon szét senkit a repkedő motor...
Szóval mint ember, semmi bajom veled, havernak tartalak, de a csapatban motorozást még lenne hova fejlesztened szerintem...
Szólhattál volna, én szeretek segíteni, és máris lenne egy jó pontom a verekedés utáni internyúban!
milyen 200ról beszélsz barátom? 160 fölé egyetlen pillanatra sem mentem. Amit írtam azt pedig imi elmondásai alapján mondom. Szerintem örülj hogy csak egy szóbeli lebaszással megúsztad.
Hagyjuk Píít!

Te mit láttál az egészből 200 felett a tükörben!

Elöl mentél,azt sem tudtad mi van hátul...mellesleg az Imi rutinosabb annál minthogy ettől meghaljon egy 2 sávos úton ahol közel s távol semmi nem volt!

különben is minek van a radiális fék a motorján?

Ma holnap gyilkos leszek!
Kapd be Gambesz!

Holnap otthon leszel?

Mi van veled dumálhatnál,sok a tanulnivaló!

Tasi