Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hétvégén ki merre gurul? szombaton nem jöttök Tökölre a gyorsulásra?
info---- www.futam.hu
Természetesen ott leszek! De csak a felvonulásra megyek.

Megbeszélünk majd egy találka helyet!

Neked is jó éjt Pityke-őrmester.
Az nem sok! Jó8!
Hali V2bali!
Igen. A jövő szombaton, tervezem, hogy megjelenek az egykori lakhelyemen. Te is jössz?
Szasztok!

Helyzet?
Sziasztok, Bali kiirasat javitom:
Ha valakit érdekelne esetleg.
Jovohétvégén Komáromba motoros tali. Szombaton felvonulás.

Komaromi motoros talalkozo

Udv: Csiki
Ha valakit érdekelne esetleg.
Hétvégén Komáromba motoros tali. Szombaton felvonulás.

Ancsa! Örülök, hogy nem lett komolyabb bajod!
Na lépek, és összecsúszok Jóéjt!
Köszi, de vasárnap (már ha jó idő lesz), Sármellék (reptér), mert valószinüleg azzzUrram idén is benevez a vasmadarával, és porig alázza, a porigalázhatóakat Persze ez csak vicc vót, de tényleg benevez, úgyhogy ha jó nagyot akartok gurgulázni, gyertek Ti!
vasárnapra egyik barátom egy laza gurulást szervez dunaföldvár, soltvadkert irányba peströl. semmi komoly terv nincs, solton van elvileg egy jo fagyizo, odabetérünk majd, és majd alakul ahogy alakul. nincs kedvetek esetleg csatlakozni?
Jóestét!

Vasárnap gyorsulási verseny Sármelléken!
Tök jó buli! Ha gondolod....
Ja és punnyadás itt e
jo estét mindenkinek!
mi ujság mindenki dögledezik?
hétvégére valami program?
Már 11 napja, hogy Dinó hazaért Tihanyból, méghozzá minden komplikáció nélkül!
Csak mert számontartom
Elég bizarr "pörformensz"-et adtak....szinte fájt!
Köszi Zsebéby a fotókat!
Csak el akartam mégegyszer köszönni a sarkon, és gondoltam így szálok le a motorról, mert állva már tök uncsi!
Légyszi légysz légyszi meséld el, miről szólt az előadás

Te pöcsfirkász!
a tükör elkészült ! remélem látni is fogsz majd benne!
Hello!
Bocsi, hogy így betörök, de gondoltam a legilletékesebb helyre írom a "hírdetésem". Van egy eladó sport lábtartóm. Szép állapotú, titánium színű. A lábtartó maga fix, nem hajlik vissza. A lényeg, hogy tl1000-en volt, és most eladóvá vált! Akit érdekel írjon a bagelo@vipmail.hu -ra, ahonnan majd a válaszlevelemben több képet is küldök a lábtartóról. Az ára megegyezés szerinti!
Üdv
Reggelt! Látom toppon vagytok! Édes a törpe, és hasalós lesz elsőre látszik!
Mire leér a lábtartóig, majd kevesebb szalonnát etetek vele, nehogy má' átpártoljon!
Nagyon picike még, de úgylátom, h a csopperkormányos jobban bejön neki mint a hasalós
Tervbe van véve! Két tényező akadályozhat: az idő, amin nem tudok változtatni, meg a család, de tőle (meg az anyukájától) majd elkéretőzök.