Ezennel megkérném BerikZ kollégát, hogy fejtse ki bővebben a tegnapi nap eseményeit, mindenki okulására! Én profi vagyok a témában, de hátha van még mit tanulni...
Azért örülök, hogy semmi komoly!
Aztaqrva, mondtam is magamban, hogy ez a sárga RSV meg biztos a Bali volt... Vissza is akartam fordulni, de sajna időre mentem egy találkozóra, ahonnan természetesen még így is elkéstem...
Nincs mese, kicsi a világ! Jövő héten hol futunk össze?
Én csak jóidő esetén dugom ki az arcomat. Nagyon nincsen kedvem elázni. A 11 et nem ígérem mert reggel lehet megyek még Bicskére Suzuki tesztnapra.
Minden esetre itt a számom. +36702073351 szerintem egyeztessünk telón és akkor legalább meglesz majd a számod.
Remélem sikerül találkozni holnap.
Igen, ideje volna lassacskán valami listát indítani, hogy ki szeretne szállást foglalni, mert a végén tényleg lemaradunk mindenről... Aztán ha sátorozni kell, akkor irgum-burgum!
Végül is az Oportó panzióban biztos lesz hely... 11ezeré /fő/éj...
Szerintem jók lettek,Ancsánaküzenem hogy egy 10-est simán letagadhatnqa...hoppá de akkor csak 8 éves lenne .....akkor meg minek!
Üzenem a Berik-nek hogy a klubbéletben jobban részt kellene venni,akkor tudnád hogy már tiszta pomukli és rumcájsz klón vagyok...gondos szőrösödést követően!
Fel is tolom az én képeim!
Szerintem jó motor az MT-01...én kellemeset csalódtam!
Azért örülök, hogy semmi komoly!
Nincs mese, kicsi a világ! Jövő héten hol futunk össze?
Minden zsírkréta Peti, Villányban megsassanthatod a jövevényt!
Imi! Jó volt látni téged arra az egy másodpercre amíg elsuhantunk egymás mellett. (Biatorbágynál)
Minden esetre itt a számom. +36702073351 szerintem egyeztessünk telón és akkor legalább meglesz majd a számod.
Remélem sikerül találkozni holnap.
És örülök,hogy eljutottál a VILÁGHÍRŰ Hungaroringre.
És most megyek aludni.
Megyünk Komáromba? Ha igen, mikor és hol talizzunk? pl. 14-kor a tatai Shell kúton?
amúgy a JBK-ban kérdeztem, hogy feltegyem-e a képet vagy inkább átküldjem... de má' mindegy
Amúgy nem reagálok,keveset vagyok gép előtt,inkább gépek között.....
Kösz azt a képet,valami jobb nincs?
Végül is az Oportó panzióban biztos lesz hely... 11ezeré /fő/éj...
Sűrü a progi, még ki sem pihentem magam a sok pesti turné után
De majd kiderül, ha beborul!
Mi ez a punnyadás?
Tarka vazzze , eltüntél, és így kénytelen vagyok mindig hívni Téged!
Dinóból is elszállt az aktivítás?
Köszi a képeket!
Szerintem jók lettek,Ancsánaküzenem hogy egy 10-est simán letagadhatnqa...hoppá de akkor csak 8 éves lenne .....akkor meg minek!
Üzenem a Berik-nek hogy a klubbéletben jobban részt kellene venni,akkor tudnád hogy már tiszta pomukli és rumcájsz klón vagyok...gondos szőrösödést követően!
Fel is tolom az én képeim!
Szerintem jó motor az MT-01...én kellemeset csalódtam!
Tasla
Zsófi hogy húzta a Busa fülét!