Pfvari-nak meg a BerikZ-nek:-Haggyátok már a PI..csába ezt a Rajmund gyereket,ez mazochista...
Nem kell vele foglalkozni,sajnálom hogy csak így sikerül neki egy Topicot feldobnia szar lehet neki...(Biztos babbettával jár macskája van és az "annyával" szóra...lakik stb!!!
18:00 kor a Móriczon az újságárús bódénál a sarkon!
Imrufo-nak:Gyere bátran,a karinthy Frigyes utcában a Löwenbrau emblémáról megismered a sörözőt!
Az mindig világít!
BerikZ-nek:a színeket én vállalom mert már kitaláltam az összes gyári színhez,a sajátommal kicsit gondban leszek na mindegy...
Pfvari-nak:megcsináltatni azt a kereket,mire indulunk!
Küldd már át azokat a számokat E-mailben, amiket a múltkor átküldtél MSN-en,valami gikszer volt mikor elmentettem és nem találom őket sehol!
Addig is senki ne száradjon ki!
de hagyjatok helyet a söröcskének...
Szasztok:Tasi
a kép berikZ kolléga kedvéért lett feltéve...nem összemaszatolni a lepedőt!
Sztem nem így kellene feldobni a fórumot, hülyeséggel bárki fel tudná, a poénnak pedig ott a vicc rovat. Az h a TL milyen motor, sztem mindenki saját véleménye és érzése. Vettem a poént de az anyázásnak nem vagyok híve, főleg nem arc nélkül.
Nekem ennyi a vélemény, sorry az offért.
néztem az átépített 93"as gixxered, és tetszik nagyon!
van még képed róla több nézetben is?
hasonló cipőben járok egy 91"-es 750-essel és merítenék belőle ötleteket!
ha nem bánod persze!
Látom te se vágod . Ha irok a GSXR-hez hogy mért van itt ekkora kuss? És válaszol valaki hogy : Feldobjam a fórumot ? A GSXR alegszarabb. Akkor 1 jót röhögök mert én értem a poént . És anyázni eszembe se jutna.
pfvari! Elösszöris, a te kurva anyádat.Egyépként szarul szopik megbaszni meg már nem is volt kedvem. (mármint anyádat) Remélem neked is eltörik afostalicskád váza mint a Borsai Szabié.
üzenet a Moderátornak:_megint nem hagyod hogy kiéljük a képnézelődési hajlamainkat!!!
Irgum-Burgum ...nem szép dolog hogy a 8 képből csak 2db ment át!!!
Sóhaj
na mindegy! tasi