Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èpp ezért hivom tultaroltnak. Nekem 15-t megert
"Túltárolt" gumi, mint olyan nincs! (legalább is újban) Az a gumi valószínűleg egy raktárban töltötte le azt a 6 évet (hűvös, száraz, napfénytől védett helyen...), nem a tűző napon-hóban fagyban. a 6 év alatt öregedett egy évet. Jó az a gumi! Sose ess el vele!
Sztem max 4000.
Végül betortuk szépen korbe nem csuszik már. Nem hiába a lepence út olyan mint a smirgli
Mivel ez egy endurance slick utcai változata így magas hőmérsékleten üzemel jól viszont lassan jul vissza nem úgy mint egy slick . Nem úgy mint a sima sport hypersport gumik amik már huvosebb állapotban is jol tapadnak.
Mind1 húzni kell neki és akkor nem lesz gond
Kiváncsi leszek mennyi km-et bir majd. Én is 2,2 bareal használom a sportgumikat. Utcán.
Gyors teszt:
Eljottem a szokott helyre (Lepence) gumit betörni .
Egyy tultarolt 6 éves power one endurance gumirol beszélünk ami a d211-212 endurance keverekenek felel még. Mivel még szoros ezért óvatosan bántam vele meg-meg csuszott de kontrolalhato módon. Csúszás után viszont ha betapadt akkor nagyon fogott mert emelte az elejét. Viszont igaz amit korábbi tesztekben olvastam miszerint ahogy egyre jobban melegszik annál jobb. 3.dik oda-visszara ertem el azt a hőmérsékletet hogy sehol nem csuszik. Igaz kicsit kene engedni olyan 2,1-re hidegen és szerintem akkor már nagyon jó lesz. Egyenlore bizakodó vagyok.
Látom idő előtt kiismerted az italozási szokásaim.
Úgy nézem a július 22-24 lesz a befutó
Eleget.
Hát! Én nem iszok!
Én a szürke pólóra szavazok. Gondolj bele, hogy mutatna a hányás a fehéren
Részemről a fehér vagy szürke póló. De inkább a fehéren mutatna jobban. Szerintem ezt kéne az elejére fölé a típus. A háton meg a dátum helyszín esemény és nickname.
Na figyelj vezér! Felrakom ide a képet aztán közvéleményt kellene kutatni hogy akkor milyen legyen az egyen póló.
A rövid karral jobb lett,de nem az igazi.Nem volt időm komolyabban foglalkozni vele.Az a lényeg,hogy megtudok állni vele.Szerpentinen 2-be motorfékkel,majd csutka gáz+2l többlet fogyasztás de leszarom.
Fèkezni tudtál vagy csak lassítani? kiderült mi volt a gond vele?
Szolnoktól szakadt az eső hazáig 70km.Ettől eltekintve jó tempós gurulás volt!
Kiraly volt a mai nap, és még nem is áztam meg a végén
Nekem nem sok képem van, de azlrt ideteszem
22-24
Nekem az jobb és akkor még szabit sem kell intézni. Zsír volt a mai, majd dobom a képeket.
Csónak még a fánk üzemkész legyen Vezèr!!!?
Nekem a 22-24 tökéletes, mármint 23-án délután tudok érkezni.
22-24 de a 8-10 is jó lehet
A 8-10 nekem vállalhatatlan. Addigra nem lesz motorom.
A szentesi TL találkozó időpontja megváltozna,többek kérésére.júli8-10 vagy 22-24.Döntsétek el,hogy melyik legyen.
Jo tudni...
Jólvan akkor most kell tanulni egykerekezni aztán télen csere
...megvan....ha zavar a szorulós lánc akkor ezután ne tedd, ha nem akkor hajrá. ....én soha semmivel nem takarítom, igaz meg is látszik viszont nem is szorul, az tény, hogy a gyűrűk így is tönkremennek maguktól viszont lazán jár az utolsó méterein is...