Sziasztok!
Érdekelhet valakit Tl1000S Ac pumpa tömítés,teljesen bontatlan csomagolásban!R-es helyett S-est rendeltem vagy ha van valakinek elfekvőben van R-es akkor elcserélném!?
A lábtámaszt már csak jövőhetén tudom elküldeni, remélem nem gond, már be van csomagolva csak nem tudtam még felrakni a postán, mivel csak elhagytam a címedet.
Légy oly kedves írd meg privibe. Köszi.
Más! A mai napon azt a pár darab képet amit készítettem, megpróbálom feltölteni ide a forumra. És innen szépen mindenki le tudja szedni aki úgy gondolja.
Mikor lesz akkor a köv. gurulás? Szó volt itt Mátráról, Szlovákiáról, meg ilyenek.
Érdekelhet valakit Tl1000S Ac pumpa tömítés,teljesen bontatlan csomagolásban!R-es helyett S-est rendeltem vagy ha van valakinek elfekvőben van R-es akkor elcserélném!?
Bár ha kevésbé vagyok ittas akkor valszeg többet is csináltam volna. :)))
Priviben megy a címem.
Jani, Luká, Oszi, címet küldjetek.
Oszi, csak jövőhét elején tudom a motoromat megnézni, de ígérem nagyon igyekezni fogok.
Teszek fel egy pár képet a taliról.
Légy oly kedves írd meg privibe. Köszi.
Ha jók lesztek teszek fel képeket.
Egyébként tényleg jól sikerült!
Más! A mai napon azt a pár darab képet amit készítettem, megpróbálom feltölteni ide a forumra. És innen szépen mindenki le tudja szedni aki úgy gondolja.
Mikor lesz akkor a köv. gurulás? Szó volt itt Mátráról, Szlovákiáról, meg ilyenek.
Frankó! Jöhet egy szett R-es! :)
Küldök egy kis meglepit. A Mester Úr elkészítette a rajzokat. Rem mindenkinek tetszeni fog, asz S-es is.