Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így vagyok vele. Ma este állok neki a szimering cserének.
Na akkor bizniszeljünk is.
Nemsokára megjön a féktárcsa, a fékbetétek,kerékcsapágyszett,olaj és szűrő már megvan úgyhogy lassan kész
Felkerültek a gumik
Ja bocs, K1200!
R az kéthengeres, arra hogy ültem volna!!!

Amúgy ültem. R1150-en. Szerény véleményem: há-há-há!
Szerintem olyan bmw nincs,de lehet tévedek.
Szerintem a csapásmérőt én még akkor sem adnám el, ha közben vennék másik motort akár többet is. Egész egyszerűen azért, mert más motor nem nyújtja ezt az élményt és ez hiányozna később. Mentem pár újabb és nagyobb motorral is amióta ez meg van és amivel szembesültem az kiábrándító volt. Ugye nem gondolja komolyan a világ, hogy én olyan fáradt szarokkal fogok motorozni, mint egy K5 1000, vagy egy BMW R1200. Lejön a jeti a hegyről mire történik valami,
Én is inkább így döntöttem.
Tőlem a múltkor megkérdezték, h ha eladnám mennyiért tenném. Simán mondtam, h 2milla. Néztek nagyot. De nem azért adnám ennyiért mert ennyit költöttem rá, hanem mert nem akarom, h elvigyék. Ha meg megfizetik, akkor vihetik...
Legalább tudod, hogy mid van! És ami baja van, az meg van csinálva. És csak azt vettél, ami kell, nem dobtál ki feleslegesen "tartalék" alkatrészekre.
Ezt mondom én is és szerintem meg az a zsidó, aki úgy tartja a motorját vagy az alkatrészeit, hogy rendesen piaci szempontokat néz. Az inkább vegyen ingatlant, vagy kincstárjegyet. Az való erre nem a motor. A motor arra való, hogy nyírjuk ahogy lehet, ha nem adja ki akkor rommá törjük, aztán ha élünk még és van egy talicska lomunk, akkor esetleg haveroknak odaadogatjuk ingyen. Jó tudom, van aki benzinre is sajnálja, "jó mert csak 6-litert eszik". Az biztos marha jó motor lehet, ami csak annyit eszik. Hírből sem ismerek olyat, ami ennyiből elvan és nem egy lusta áruszállító.
Ez a hobbi nem a jó befektetésről szól. Bár az élmény megfizethetetlen
Már okosított, hogy 120-at költött a blokkra.
Csak azt nem értem, hogy ez mióta számít bármit is. Én 2M-t költtöem már a GSX-R-re, akkor most adjam kétmillióért? Vagy adjam normálos áron mikor úgy néz ki mint amit adtomtámadás ért? Nyilván nem. 5ért adnám, ha el akarnám adni.
Amikor már nem irt árat akkor sejtettem, hogy olyan drágán adná amit leírni sem mer
Nyilvan jo lesz, mert profi modon teszem össze
Ez tuti?Marmint hogy jo lesz?
Kene az a tartalek bringa.
Akkor cigány vagy!
Nekem egyébként egyáltalán nem kell, Neked próbáltam lealkudni, mert éreztem, hogy bátortalan vagy.
Az a része viszont igaz, hogy elegem van az olyan "kedves fórumtársakból" akik lefutott alkatrészeket jelképes összegnél többért van képük elküldeni és még egyezkedni is kell velük.... Mert ő sokra tartja, mert az az övé... Hogyne, persze. Vadonat újat félmillióért hamarabb veszek, mint használtat feléért. Tipikus téma ugye a gumi. Az új 55 a használtat 25-ért adja. Hát adja nyugodtan, de ne nekem. 50%-os gumit 50%-ért óriási biznisz, mi? És mi történik? Az emberek veszik mint a cukrot, a gumisok meg palotát építenek. Ki a hülye a kettő közül? Hát nem a gumis....
Több értelme van összerakni korrekten egy blokkot felújítva. Szóval nekem is csak pár 10 ezerért lett volna jó vétel. Amugy megépetem a blokkomat ami sokaig jó lesz remélhetőleg.
Arról nem beszélve, amikor valaki árul - ez is szokványos Magyarországon - egy olyan holmit, aminek kifutott a gyári specből. Ennek a magyar kofapiacon lehet, hogy van értéke, de valójában pontosan nulla forintot ér. Tehát nyugodtan lehetne a bontóban hármas kötegben dobálni ingyen az ember után. Szerintem.
Szerintem meg illetlen dolog ha használt dolgokért olyan árat kérni ami ami az felújítással összemérhető, márpedig a magyar használt piacon az emberek ezt csinálják. De meg is érdemli aki 200-ért a használt blokkot megveszi, mikor 300-ért minden csapágyat és betétként cserélhető alkatrészt ki lehet cserélni vadonatújra. Igaz, hogy ettől egy váltó fogaskerék koszorú vagy egy kuplungkosár még nem feltétlen lesz új, de egyrészt vagy elhiszem vagy nem, hogy a használtban ezek jók lennének, másrészt az említett csapágy és kopótestek egy részének cseréjét a 200-ért megvett használtra is illene még rádobni. Akkor meg már megint majdnem ugyanott vagyunk. Igaz, lehet úgy számolni, hogy akkor marad tartalék a régiből - ami általában szar, de kilóra meglesz, én se dobálom el, amit kiszereltem, tény. De nem is árulom százezrekért a váltókat meg ilyenek. Mert nem vagyok cigány, például.
Lehet tolni kellene az időpontot?
Csak ennél jóval többet ér egy normális állapotú komplett blokk. Illetlen dolog ilyen cigány ajánlatot tenni.
Milyen jól tette!
Ennél többet nincs értelme adnom érte. És eddig nem is tettem ilyet.