Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó visszanézni a fotókat. Fasza kis nap volt Jó ez a kompakt gép, vennem kell egy ilyet
Én is, irom össze mi kell a motorhoz

Jah, bent vagyok...
Pont benne van a gixxer Tl is
Látom meló van...
Hi,
Azért vannak jó vidik.
Nagyon...
Ausztriai képek innen tölthetők le 7 napig.
http://fileposta.hu/richlet/fd...
Barátaimmal!
Hogy aztán két motort is főtengelyesre hajtsak. Na azt már nem
Megérné tartani egy háttér tartalék motort így szezonban,valami olcsó csettegős lepkét.
Ezé vettem a hondát.
Ha lesz időm, lehet vágok belőle egy 2-3 perces videot.
SV-é kicsit másabb, a hajtókarcsapágy például szélesebb, meg más a kialakítása a két oldalsó csapágyhelynek. Külföldön ajánlják, hogy jó megoldás.

Legalább lesz egy jól összerakott TL blokkom :) Mondjuk ha eldobtam volna valamelyik kanyarban akkor most nem tudom mi lenne. Tulajdonképpen van a dologban pizitív is. Amúgy is fel akartam nemsokára újítani a gépet
A főtengely is ugyanaz? Értem, hogy méretre ugyanaz, de anyagban is ugyanaz? Akkor végülis nem olyan vészes, ettől sokkal durvábbakat vizionáltunk. Azt elhiszem, hogy motor nélkül nem bírod. Szép helyen laksz, csuda jó utakkal körbevéve.

Tényleg, ha jobban belegondolsz még tulajdonképp szerencsés is vagy, mármint a szerencsétlenségben. Lassú tempónál történt, és olyan ami viszonylag könnyen orvosolható.
Jaja, fel lett mérve minden, beszéltem TLAttival. Tőle lesz főtengely, Oszi megrendeli majd a többi cuccost. Új olajjal stb. 120-150-be lesz a mutatvány.
Elvileg SV főtengelyt, és SV olajpumpát fog kapni. Az olajzás szempontjából jobb a TLS-nél. Még mindent kipucolok, kifújatok és pár héten belül talán készen lesz.
Sietek ahogy tudok , mert nem bírom én motor nélkül
Jaja. Rájöttem én is,nalam is frankó.

Egyébként mi újság a verdával? Sikerült diagnosztizálni? Találtál alkatrészt?
Nekem okes
Már szedem apránként :) Viszont nálam nincs hang letöltve.
Köszi. De akkora balfasz vagyok, fogalmam sincs ekkora méretű fájlokat hogyan kell leszedni. Mindenáron be akarja tömöríteni, de hibát ír ki. Vagy külön egyesével?
Szevasztok!
A túráról készült anyagot privátban akartam megosztani, de inkább vettem tárhelyet, úgyhogy bárki letöltheti a Drive-ból.
Vasárnap estig lesz fent, úgyhogy a lassú netesek kezdjenek is hozzá! KB 50Giga...
Sajnos a vasárnapi felvételek értékelhetetlenek lettek, rosszul állítottam be a kamerát, úgyhogy csak a műszerfalam látszik végig...
Nem szerkesztettem semmit, nem is értek hozzá.
Jó mulatást!
https://drive.google.com/open?...
tl 1000 alkatrészei eladók tel 06704275150
igen. itt nem volt olaj...