Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos együttérzek veled, a 15-17 nekem sajnos semmiképpen nem jó
Helló Janó!
Lehet tudni miért lett csapágyas?
A motorba komplett gyuru szett, osszes szelep szar szimering, henger fej tomites lett cserelve.
Ma jött
Na sziasztok ;) Esetleg egy fölösleges hátsó kapaszkodója nincs véletlenül valakinek? :-) TLS. Tomi
Na kiderült már, tudsz jönni szentesre? Nekem van egy kis problémám. Lehet hogy csak szombaton fogok menni. Az az igazság hogy rockmaratom lesz és rohadjon meg pont pénteken lesz az a zenekar akit nagyon meg akarok nézni.
Meglesz az addigra. Tuti, sőt még egy pár probaút is lesz benne ahogy ismerlek.
Darabokban a blokk, és várom a cuccokat, de 23-ig nem lesz időm hozzányúlni valószínűleg. Utána kezdem összeépíteni.
Eddig hogy allsz?
Csak legyen addig kész a motorom
Én úgy tudom, ahogy az eseménynaptárba van.
Mikor is lesz a Szentesi tali?
Micsoda ajánlat! Annyiért talán kapsz képet róla, hogy neked is legyen mit nézegetni.
Adok érte 50ezret.
Szólj, ha már unod nézni.
Így nehéz, én nm akarok árat mondani, mert nekem az a jó, ha minél olcsóbb. Mindegy maradok annál az opciónál, hogy saját blokkomat csinálom meg.
Nekem munkadíj nélkül lesz 120-ba, és csak főtengely+csapágyat kell cserélni tömítésekkel.
120e egy ilyen blokk felújítására elég karcsú. Nem sok baja lehetett akkor. Mi lett benne javítva?
Nem tudom sajna mennyit érhet, és azt se hogy bontva vagy egyben érné e meg jobban eladni. Személy szerint egyben jobban örülnék az eladásnak, egy jó ajánlatért oda is adnám. Videóm is van a működéséről. Motorikusan tényleg egybe van. Csak a felújítás volt 120 e Ft.
Mennyiért?
Sziasztok.
Felszabadult a sarkanyrepulombol egy bivaly eros komplett Tl 1000-es blokk. Sarkanyrepulobe 22 orat toltott. Tavaly ev vegen meg fel is ujitattam. A felujitast Nyiregyhazan Nánási Gábor Suzuki motorszerelo vegezte. Sajnos a napokba leporgott a legcsavarrol a repulos attet, igy a sarkanyrepulombe nem foglalkozok tovabb ezzel a projectel. De a motor tokeletes allapotba van es valakinek nagyon jo szolgalatot tudna tenni. Felujitas otta alig uzemelt. Ha valakinek szuksege lenne ra, vagy van otlete hogyan tudnam penzze tenni, kernem a segitseget. gergely.kopcso@freemail.hu Tel: 20/569-5857
Hozhatsz nyugodtan. A Szőlőpálinka az egyik kedvencem
Örülök neki nagyon hogy ízlik. Ez a cserszegi szőlő. Az irsai szerintem még jobb. Örülök hogy ízlik l, legközelebb is viszek.
Igen jó pálinkát hoztál, tegnap már sikerült is kicsit beinni belőle Köszi még egyszer, nem fog sokáig tartani