Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap csak megnyomtuk az egyik kedvenc helyemen!
Mindkettő nekem ok. Bár vidékről megyek szóval a bükk és társai elég nagy kanyar. De jó benne vagyok.
A hülyeség meg nem áll meg
Első-alsó-hátsó sárvédő toldat:
Nekem csak a vasárnap jó. Péntek legénybúcsú, szombat meló, utána lagzi. (Nem saját )
Szóval vasárnap egész nap motorozás lesz.
Én két tervet csinálhatok ha kell...
Balaton-felvidéken egy jó kanyargás, vagy egy Börzsöny-Mátra-Bükk kör.
Vélemények?
Szeva. Nekem jó a vasárnap. Valami ötlet? Az euroring, hát nem tudom. Nem szeretnék egész szezonban motort újjá építeni.
Nekem sajna off a hetvege
Közeledik a vasárnap, szóval ha még mindig van kedvetek gurulni egyet, akkor kitalálhatnánk lassan, hogy merre, meg hol találkozzunk, stb...
Vagy inkább menjünk szombaton Euroringre, kedvezméynes pályanapra ?
Majd irj privátot.
folyamatban van.
Nem igérek semmit, mert ezer éve nem jártam a lézervágok fele.
Szia!
Van cad rajzod?
Szia!
Tudnál nekem segíteni lézervágásban?
Nekem még fordítva
Nekem még mindig benne a lambda szonda a motorban monitorom is van csak elektronika kéne
Király lett
Mert nagyon könnyen lehet csinálni is. Én is csináltam.
Ez a beszéd tesó!
Nalam is tortent némi finomhangolás a befecskendezesi! Hangra állítottam de csak 0% 2% 5% tps-nel mert leállt néha még ugrált picit az alapjarati. Most mintha oda ragasztották vna és nincs torpanas sem ezeken a gazallasokon.majd egy hosszabb kanyarnál kiderül h jól sikerült e de eddig biztató amugy elég egyszerű ez a térkép allitgatás, bár egy afr merovel könnyebb lenne
Ha az ember két szezononkent láncot cserél akkor miért is?
Hát a nittelő tényleg pazarlás.
Ha már pénzt kell költeni, akkor pazaroljunk rendesen
Fájditsátok csak a szivemet. Bassza meg bérlek egy motort
nekem jó arra is. Sok jóra nem számítok forgalom szempontjából. Vasárnap, jó idő stb...

Mondjuk egy mártózás a magyar tengerben nekem jól esne.
Múlt hétvégén voltam sümegen, herend felé egész jó utak vannak, meg volt valamerre egy ugrató is :)