Kar, osszefuthattunk volna, en bevallaltam :) Bar odafele Herendnel aztam kb 10 percet, hazafele meg nyiradnak kb 15ot, es erd elott meg 10-et. Mikor visszaertem Kakucsra, meg tocsogott a csizmam :)
Lemértem a hosszúsági méreteit a két főtengelynek, hát ez századra pontosan egyforma. Tudj a a faszom miért volt akkora különbség a hézagolásnál. Holnap újranézem. Valami nem kerek..
Le akartam ma menni Sümegre, de Fehérváron el kezdett esni, meg beb@szott két akkora villám, hogy inkább visszafordultam...
Mondom akkor felnézek Visegrádra.
Szentendrei úton elkezdett esni, úgyhogy visszafordultam, mielőtt megáznék...
Bakker, akkor irány haza. M3-as közepén csak akkora esőt kaptam, hogy az autósok megálltak a leállósávban...
Megérte ma elindulni.
Sajnos mi sokak így vagyuk ezzel,ha lenne zsém rá....
Janó kívánom csináld meg faszán a blokkot,2x is nézz át mindent amikor tolod össze ne legyen baki.
Helló Oszi,annyi ilyen szöveget írtam mostanában nem tudom melyik motor,véletlenül ráírtam 1 tlr-re akivel már levelezünk pár hete,vissza is írtam bocsi tlr nem kell,most adtam el 9 év után nagyobb gond nem volt vele .küldött is képet a motorjáról a szobában tárolja,pipec a gép de tudod 1 dolog a gzdinak mit ér,és a piac mit ad érte,nehéz küzdelem piaci ár alatt jó vasat venni,mindenki sokat képzel .
Most regisztráltam 1 oldalra ahol lehet!!!?lehet!!!?lesz valami bargen.Licitáltam rá 2008-as zx 14 re .
Abban bíztos vagyok tutira megépíted a blokkot,de ha típust nem akarsz mostanában váltani 120ezerért megérni megvenni azt a sárkány repülőben volt tlr blokkot,sőt ha azt teszed bele 1 nap sem kell neked hozzá már is tudnál vele csapatni !
Miért lett csapágyas a motorod?azt már megfejtetted?
Janókám!
írok én árat. Így egyértelmű. Hiába törődik vele az ember, építgeti, költ rá, ha a piac úgy is beárazza eladáskor. Tényleg nem akarom nézni, valakinek még sokat érhet és jobban kijöhet így ha valamire szüksége van belőle. Amit ráfordítottam annyit szeretnék vissza kapni érte. Szerintem annyit megér. 120 e Ft.
Valamit mindig kell okositani a motoron
Nekem 20w van benne :)
Frankón néz ki a virtuális 10 lovad...
Mondom akkor felnézek Visegrádra.
Szentendrei úton elkezdett esni, úgyhogy visszafordultam, mielőtt megáznék...
Bakker, akkor irány haza. M3-as közepén csak akkora esőt kaptam, hogy az autósok megálltak a leállósávban...
Megérte ma elindulni.
De szereztem plusz tíz lóerőt.
Janó kívánom csináld meg faszán a blokkot,2x is nézz át mindent amikor tolod össze ne legyen baki.
Most regisztráltam 1 oldalra ahol lehet!!!?lehet!!!?lesz valami bargen.Licitáltam rá 2008-as zx 14 re .
Szerencsére ez a veszély nem fenyeget
Épp most akarták elvinni 800-ért, de a srác nem adta oda...
Miért lett csapágyas a motorod?azt már megfejtetted?
Janókám!