Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most végeztem a szereléssel, nagyjából egyben van a gép. Következő projekt egy láncszett csere, mert kezd cápafogazni.
De holnap még elgurulok az ogerg által szervezett parkoló parádéra Sümegre.
Lehet csatlakozni...
Azt elhiszem
Hát amit most én csinálok nem élvezem annyira 1989-es Kawasaki Zx10. Kb 8-10 éve áll. Most próbálok bele életet lehelni
Kövezzetek meg, de kezdem élvezni a motorszerelést
Elég hajmeresztő az ára, de a gyári se olcsóbb :
Az angol link csak megtévesztés, amcsiból jön a cucc.
Amúgy nekem már kb fél centit mozgott a lánckerék előre-hátra, most brutál tartása van. Nem mondom hogy megéri(mert nyilván nem), de jó anyag az biztos!
Ülj le, kapaszkodj meg:
http://www.ebay.co.uk/itm/4010...
Utolsó darab amúgy, ha összetörnéd a malacperselyt érte.
Mar nekem is csereérett lassan. Mibe kerül?
Én is növeltem a motor értékét új gumival, meg új menesztőkkel.
4 milláért viszi valaki? Kicsit többe van, de urak vagyunk...
Ez se rossz,de én jót mondtam,volt ponyvás állandóan 3-kerekezett kanyatban.
Egy jó sor3 kéne neked.
Jaja, ez rendes autófényezés festék, fényes újra, mint a gyári, meg elég kemény is.
Szépen le vannak festve
Legfontosabb alkatrészek már készülnek
Ha ugyanarról beszélünk, akkor azt a Tomi tegnap délután elhozta.
Ha a régi főtengely beleteszem azzal jó a hézeg, szóval az SV tengelynek némileg másabbak a méretei.
2mm-es hézagoló van benne. A túloldalra köszörültetek 3,3, 3,35-ös távtartót ami kb jó, és utána meglátjuk mekkora csapágy kell oldalra.
Szerinted?
Amúgy csak a blokköntvényen forog, tehát csapágycsere előtt is nézhetem a hézagokat.
Tegnap az még fent volt.
Ez sztem az amit mondtam ;)
Uhh bazz, az nem hangzik jól.
Jah, most nézem, h ott nincs hézagoló. Na az fasza is lesz. Viszont a hézagot tudjuk, úgyhogy ki lehet számolni, h mennyi az annyi.
Dunlop Sportmax D212 gp pro
Azt vágod, hogy az SV-ben nincs olyan távtartó gyűrű. 0,3-as hézagmérő átesik rajta. Azon agyalok, hogy a 5-ös számú alkatrészből csináltatok vastagabbat, mert gyakorlatilag az megsült, és még a blokk oldalát is megrágta

http://www.mrcycles.com/oempar...
Jólvan.
Én meg megnéztem azt az oldalsó kotyogás dolgot. Elkeserítő dolgokat láttam, de majd holnap felhívlak, ha jutottam valamire.