harminc fokokat mondd hétvégére, uh tőlem lehet a balcsi. Akár egy laza fürdéssel egybekötve, aztán meg Keszthely és környéke. De ha van ötlet szívesen veszem.
Ha minden nap mennem kéne a Mátrába, akkor se unnám.
Viszont aszfaltozzák a komplett hármas főutat, meg a 24-est is, úgyhogy semmi értelme arra menni...
Nekem jó a Balaton is, vagy bármi más országhatáron belül...
Hát srácok, akkor uccu neki beszéljük meg, hogy hova menjünk és fixáljuk le az időpontokat meg a találka helyeket. Én jöv vasárnap egész nap ráérek, akár már kora reggel is.
Menjünk Balcsi környékére, vagy az már unalmas? Tőlem lehet Mátra is, de gondolom az meg Iminek unalmas.
Nekem 4000-et volt benne. A blokk rezonanciai nem tetszettek, de gondoltam csak nem lehet baj, mert elvégre minősített olaj. Aztán lecseréltem motulra. Csendesedett. 700km-t birt utána
F-el kezdődött és sch a vége...a gond, 2-3 ezer alatt kopogós lett két új gép huszonezer km-el..... + a sajátom is, azonnal olajcsere amitől csöndesedtek, de nem lett olyan mint előtte. Lehet, hogy abban az időszakban kifogtam egy kamuszériát hisz azért elég sokan használják gond nélkül, de nekem többé nem kell semmibe.
ÁÁ ha itt lesz minden akkor akár szabit is hajlandó leszek kivenni, és összedobom a gépet.
Minden alkatrész elmosva, lecsomagolva, és minden lefestve stb... ha megjönnek a cuccok lehet összerakni.
Fuchs. Egyszer elég csúnyán megette, akkor szinte minimum alatt volt már. Mondjuk nem hinném, hogy attól lett a baj. Tele volt trutyival, meg fémforgáccsal az egész blokk. Nehéz kideríteni az okot.
Hát figyelj! Ugye mondtam, hogy a kiba..ott eső miatt nem tudtam a motorral visszajönni, uh jelenleg az nincsen fent.A jövő héten szerdán melózok, utána hazamegyek mert vinnem kell faterom korházba. Aztán majd akkor motorral jövök fel, uh max jövő hét után. De ha jól emlékszem te meg akkor nem leszel. Ez nehéz menet lesz! De lehet berágok és hazamegyek a gépért.
Nem is sokkal bonyolultabb, mit egy simo
Viszont aszfaltozzák a komplett hármas főutat, meg a 24-est is, úgyhogy semmi értelme arra menni...
Nekem jó a Balaton is, vagy bármi más országhatáron belül...
Menjünk Balcsi környékére, vagy az már unalmas? Tőlem lehet Mátra is, de gondolom az meg Iminek unalmas.
Addig azért csak összehozzuk!
Bár egyébként jövő hét végén fullra ráérek, nem tudom ki merre van, de valamerre kanyarhatnánk egyet, ha ez mocsok monszun végre eltakarodik.
Amugy 2 hét múlva pénteken megyek szóval előtte még bekoptathatnank az új gumat
Minden alkatrész elmosva, lecsomagolva, és minden lefestve stb... ha megjönnek a cuccok lehet összerakni.