Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brigeciollal szoktam takarítani.
Megdagadtak a gyűrűk és azok miatt szorul, nyugodtan mehetsz vele, ha már teljesen kimorzsolódtak a gyűrűk akkor amikor elkezd a "piros" por ami ugye rozsda ami belülről a csapoktól jön, majd akkor kell lecserélni a láncot, most már bármivel kezelheted a gyűrűknek annyi, valamilyen tisztító cucctól szoktak megdagadni, brigi meg ilyenek, ha nem takarítottad akkor a fene tudja mitől.
2013-van vettem. 25 ezer van benne.
Én is arra tippelek, csak azt nem tudom ha áztatnám valamiben egy hetet akkor helyrejönne-e. Most az a 45ezer kiadás se hiányzik, meg még nem elég élesek a fogak :)
Mennyi van a láncban? Nem olyan régi nem? Lehet nem kaptak a csapok kenest?
Aha, de hogy mitől...
akkor azok a szemek feszülnek?
meglehetősen nehezen mozog....
Ma szétszedtem, megpucoltam a láncomat, viszont van pár szem ami meglehetősen, vagy semennyire sem mozog. Tudtok valami praktikát a javításra?
Ezt a szezont még jó lenne elhajtani vele.
Jaja még visszatérünk rá. Az is lényeg, hogy ne legyen dög meleg inkább szeptember.
Én benne vagyok. Mondjuk augusztusra vagy szeptemberben. Ez neked úgyis nagy távolság, tutira itt alszol valahol, uh össze lehetne kötni egy kis Szlovákiával is. :)
Akkor fel sem hívlak. Reggel 9re ott leszek én is a McDonalds parkolóban .

Imi, akkor ez tuti, ott leszünk és Lets Go!
Király, nekem tökéletes, reggel 9-re ottvagyok a kezdőpontnál :)
Jó kis kör, nem tudom mikor (talán ősszel), de arrafele visszanéznék újra. Pár éve is jól sikerült a TL-Mátra túra.
Nekem ez jó lesz, és szerintem elég is. :))
Részemről maradjon a 9 óra. Holnap felhívlak ha beszéltem Janival. )
Na, megcsináltam a térképet, ez csak az odaút. A többi majd kialakul.
Vasárnap 9-fél10 gyülekező a kiindulási pontnál. Jó így mindenkinek?
https://goo.gl/maps/QqpHyiGAFj42
Most találtam néhány képet a kiutrol Nektek jó kirándulást kívánok
Akkor nekem plusz 200.Az vállalható. Várom majd a tervet. Aztán beszélek Janival és rádcsörgök hogy hol meg mikor.
Nem ennyire vészes, az Arpád-hídtól indítottam a mérést.
Maga a karika tőled 400? Az parádés lesz nekem. De bevállalom!
Estére rajzolok egy térképet a Bükk-körről, aztán eldöntitek, hogy vállalható-e... Tegnap már végignéztem az útvonalat, kb 400km lesz.
Mint kiderült, kész lett parádsasvári útfelújítás, úgyhogy Mátrázunk is egyet.
az még rám is várat
Nekem a PC+belövés lesz a következő projekt, ha anyagilag összeszedem magam. 5évig remélem nem kell beszakodni vele.
Köszi! Ha egyszer lemond asszony a motorozásról akkor megcsináltatom olyanra mint a yoshi meg az akra rendszerek ahogy vannak.
Nekem bármelyik jó, én Kakucsról indulok, kb 9-re Pesten tudok lenni, ha az nektek is megfelel.
Igen fasza ezekkel a felhúzott dobokkal