Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jol hangzik.
Az anyám rongyba tekert mindenkit! Ez számomra nagyon adja
A tervezett étlap: péntek este : Füstölt és sima csülkös(gazdagon) tarhonyás krumpli
szombat reggel: tárcsán sült virsli+debreceni kolbász+kívánság
délben : Hallé gyufa tésztával + fánk-kozás!!!!
este : Faszénen sült csirkemell,filézet csirkecomb,csirkeszárny+amit szeretnétek
vasárnap reggel : Tárcsás rántotta füstölt szalonnával,kolbásszal,hagymával és paprikával
ezek mellé Pálinka arzenál,sör,bor,bacardi.
Valami más kívánságotok van jelezzétek!
Ha tettszik az étlap, én beszerzek mindent és a végén szétdobjuk a lóvét.
A szállodai díj idén is 500huf/hétvége
Info:+36709302370
Akkor nem megyek......................
Köszönöm Mester, maga egy Úr, ha nem is délben de délután ott leszek.
Péntek 12.00-tól várom a csapatot.Póló necces mert múlthéten leadtam a rendelést,de megpróbálom a lehetetlent.
Persze
Kristóf megbízhatlak téged, hogy ha ott vagy a helyszínen, akkor küldesz nekem a Waze-ben egy gps pozíciót?
Tavaly összevissza kampajogtam, amihez most semmi kedvem.
Szombaton kb du4-5 körül tudok majd érkezni...
Csak mentés vizet iszunk
Tudom állandóan elkésem de idén ott szeretnék lenni, cím pontos hely ilyesmi jó volna
Esetleg mit vigyek sör bor pálinka, vagy csak üdítő?
Szeva Borcsa bátya.
Megyek én is, póló legalább xxl legyen, 1 db, asszony nem jön.
Mikor kezdünk,?
Az SC volt nem RC
Nálam nagyon erős különbségek vannak vagy csak én vagyok szőrszálbaszó
Brembo RC rohad jó volt pályán, azt nem lehetett elmelegíteni, de közúton főleg esőben veszélyesnek éreztem. ezért sem adtam oda végül. Rajtam ne múljon egy baleset.
EBC inkább olyan köztes lehet. mindenhol jó, de sehol sem volt nálam kimagasló. Azt elviszem talira Neked. 70%-os lehet. Nekem nem kell
SA jó utcán, de pl. arra emlékszem, hogy Oszi gixxerén érezhetően csökkent pályán a fékhatós több kör után, de legalább hidegen is harap.
Szerintem is a jó tárcsa az alapja a jó féknek. Nekem mióta fent van a Braking, azóta nincs olyan, hogy szar fékbetét. Plusz mióta fent van, azóta kopott kb egy tized mm-t max (kb 50e km).
Viszont ledarálja a betétet mint állat, tök mindegy milyen márka (most épp fisfos ferodo). Lassan csere, pedig még csak 6000km ment bele...
Tudja fene.......

Amúgy viccen kívül a tárcsa a kulcs valószűleg és az hogy a régi szériák nem radiális suzuki nyergei egy kalap szart nem érnek.
Vajon miért....
EBC wartburgon kicseszett jó,a vicces hogy szuszkán nem estem hasra az SA brembotol pedig már 4 dugós tokico volt fenn egy gsr-ről.
Neketek mindig más jó mint a többségnek.
Ebc-t is sokan dicsérik. Lehet a tarcsa anyaga nem mindegy, vagy nemtudom
Ja mondtam is neki hogy az új fékje elég trágya lett. Vissza is tette a brembos gyárit
bigoneoszi tanácsára ilyet vettem, pont EBC helyett. Jó a barát a háznál.
Minden számit. Ez nem kemping bicikli
Az elrendezés lehet nem olyan számottevő legalábbis érzésre de a benne lévő dugattyyuk atmeroje az már igenis.
Na aztán hogy alul felül radiális, oly mindegy. Mert a radiális főfékhenger még számít, azt elhiszem, de hogy a nyereg rögzítése, azt azért nem. Inkább avval járó újabb konstrukció, mint dugattyúk, karmantyúk ...
Jaja, mert oszi motorjaban kb. Ugyan ugy fogott mint az EBC az enyémben. Csakhogy a full radialisban elég durva. Brembo rc nem fogott igy. Nem melegedett.
Ebc is jo. De ez még jobb. Lehet aztán a tarcsam miatt.