A napokban Brembo SA fékbetétek váltották az EBC HH-t, mert valahogy nem volt az igezi. Most olyat fog a fékem, hogy a szemem kiesik a helyéről, mindamellett, hogy nulla rezonancia (EBC rázott), és adagolhatóság kiváló. Azt hiszem aki csere előtt áll, a brembo SA elég jó vétl lehet. Utcán persze, bár nekem pályán is fos volt az EBC.
A másik nyaraló nem játszik,a mienkbe 5-6 emberke fér el.Lipi a párjával sátorban lesz,Oszibá nektek is célszerűbb lenne sátorozni.Megpróbálok szerezni.A nyaralóba Luká, J3sus, Dallosj,Imrofu,Tljano jelentkezett be időben.Párban szerintem jobb a sátor.
Jövök, csak kb 10-11 között ėrek oda este pènteken.Nekem xxl mèretü kellene a poloból. Mèg valami, mennyire megoldható hogy nekem ne kelljen sátrat, matracot vinnem? Egy hétig előtte magammal kellene cipelnem, amit nem szívesen tennék,ha megoldható
Tisztelt Uraim és Hölgyeim!
Megkaptam a dekoros árajánlatát a pólókra.Szürke póló elején a TL 1000 blokk,a hátulján III TL 1000 találkozó 2016 Szentes+nick név.3500huf/db
s-3xl-ig van méret.Akit érdekel minél hamarabb jelezzen vissza a méret megadásával.Ha esetleg valami változtatást akartok azt is írjátok meg.Fogy az idő,már csak 11nap és indul a buli!
Vagy esetleg a másik nyaraló ami volt 2 éve?
M-es pólót szeretnék kérni.
Sátor gondolom kell?
Ja, és piros póló legyen arany logóval, és felirattal!
(na jó, csak poén volt... )
XL oszt kész. Kösz!
Viszont én a hátuljára kérném a blokkot és fölé a feliratot nick név nélkül. A nevet a szívhez kérném
Megkaptam a dekoros árajánlatát a pólókra.Szürke póló elején a TL 1000 blokk,a hátulján III TL 1000 találkozó 2016 Szentes+nick név.3500huf/db
s-3xl-ig van méret.Akit érdekel minél hamarabb jelezzen vissza a méret megadásával.Ha esetleg valami változtatást akartok azt is írjátok meg.Fogy az idő,már csak 11nap és indul a buli!
Ügyesen összecsináltad.
"még nem"
Jó volt a tegnapi nap!
De mindenképp gokartozzatok egyet.