Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm! Multkor még azt mondtad h a brembo még az ebc kb egyforma! nekem pl semmi bajom vele...
A napokban Brembo SA fékbetétek váltották az EBC HH-t, mert valahogy nem volt az igezi. Most olyat fog a fékem, hogy a szemem kiesik a helyéről, mindamellett, hogy nulla rezonancia (EBC rázott), és adagolhatóság kiváló. Azt hiszem aki csere előtt áll, a brembo SA elég jó vétl lehet. Utcán persze, bár nekem pályán is fos volt az EBC.
Oksi, kérdezz körbe. Aztán ha nincs, elküldöm a miénket postán.
Majd odafigyelünk, h legyen idő motorcsónakozni is nekem...
A másik nyaraló nem játszik,a mienkbe 5-6 emberke fér el.Lipi a párjával sátorban lesz,Oszibá nektek is célszerűbb lenne sátorozni.Megpróbálok szerezni.A nyaralóba Luká, J3sus, Dallosj,Imrofu,Tljano jelentkezett be időben.Párban szerintem jobb a sátor.
Ha úgy van viszek sátrat, meg matracot, csak ne hányjál reggel 4-kor a sarokban
Sátor téma engem is érdekelne.
Vagy esetleg a másik nyaraló ami volt 2 éve?
Szia Borcsa,
M-es pólót szeretnék kérni.
Helyes, a bejáratott dolgokon minek változtatni :D
Mennyi hely lesz?
Sátor gondolom kell?
A kérésetek nyugtázva
Szívesen alszom megint veeled vezér nekem a tavalyi hely makszimalisan megfelelne!
Jövök, csak kb 10-11 között ėrek oda este pènteken.Nekem xxl mèretü kellene a poloból. Mèg valami, mennyire megoldható hogy nekem ne kelljen sátrat, matracot vinnem? Egy hétig előtte magammal kellene cipelnem, amit nem szívesen tennék,ha megoldható
Tisztelt Vezír! 1XL-nekem és egy L Andi-felirattal kedvesemnek!!:)
XL please!
Ja, és piros póló legyen arany logóval, és felirattal!
(na jó, csak poén volt... )
XL oszt kész. Kösz!
L és ott leszek
Viszont én a hátuljára kérném a blokkot és fölé a feliratot nick név nélkül. A nevet a szívhez kérném
Szeva. Nekem XL. Ott leszek.
Tisztelt Uraim és Hölgyeim!
Megkaptam a dekoros árajánlatát a pólókra.Szürke póló elején a TL 1000 blokk,a hátulján III TL 1000 találkozó 2016 Szentes+nick név.3500huf/db
s-3xl-ig van méret.Akit érdekel minél hamarabb jelezzen vissza a méret megadásával.Ha esetleg valami változtatást akartok azt is írjátok meg.Fogy az idő,már csak 11nap és indul a buli!

Ügyesen összecsináltad.
Ilyenkor az erőgép tanárom szokta mondani.
"még nem"
De jó ám. A motor bejáratva. 230-240-nél sem esett szét Nagy az öröm
Jó reggelt!
Jó volt a tegnapi nap!
Sajnos mi nem megyünk Szentesre!
De mindenképp gokartozzatok egyet.
Mindenképp akarok menni szegedre. Gokart is jo ötlet