Nem nagyon van alternatívája a TL-nek értelmes áron. V2 után V2-t venni? Háát, én nem tudom. Most vagy előrelépek, vagy marad ami van. 1000-es gsx-r, vagy esetleg zx10 alatt nekem már marad a TL.
Hát sok sikert a keresgéléshez, nem lesz egyszerű. Elkeseríteni nem szeretnélek, de 2 hengeresben nem fogsz találni erősebbet a TLR-nél. Legalábbis értelmes áron nem az biztos. A régebbi aprilia állítólag gyengébb az újabb meg kb ugyanaz teljesítményre, vagy talán egy kicsivel combosabb. De árban húzósabb mint a Tl, nem is kevéssel. Szerintem nézelődj busa színtéren, kb ugyanaz mint a TL, csak bitang erős sor4 blokkal. Az első szériások már az árukat is eldobták eléggé.
Helló,azon vagyok mihamarabb 140le-vagy nagyobb kétkerekűn üljek,a kéthengeres valami ,legyen,reális áron.
Nem minden áron,és jelenleg magas árakat tapasztalok,de találkoztam zx12 2003 évjárat 600ezerért,sajnos azonnal elkelt.felhívtam a srácot megvenném a motort ,közölte már elvitték,és kérdeztem miért volt ilyen olcsó,azt mondta 1milláér senki sem hívta ás kellett a pénz,.
Felhívott ma a volt motorom új tulaja,baj van:nem indít az önindító,és kiírja a műszerfal check oil és pirosan világít.
Az oldalsztendert nem jól csukta fel és nem zárt az áramkör.nagy motoros lesz .Tökre jót röhögtem,kifizetett,elment 1 próbakörre----,miután én megjöttem a próbakörről,mert a múlt vasárnapi guruláson vasra fogytak az első betéteim,kaptam nagyon használt betéteket Pityupapátol,azokat beraktam,és elmentem megvasalni őket--vissza érve a próbakőrröl írtuk volna alá az adásvételit a srác keze remegett minta kivert kutya mondta rég motorozott.ÉN erre azt válaszoltam nekem motorozás után míndíg remeg kezem lábam.Igaz licitálok 2004-es RSV -re amin ecu hibás de már most magasa licit nem sok esély a megszerzésre.
Köszi szépen. Lehet nem ot lesz belőle, mert azért van olyan ami nem gyári és főelem. pl. karburátor. De majd meglátjuk. Először is a krómozott részeket kell összeszednem és elvinnem valahova. Van esetleg tippetek Bp-en hova? Nyilván olcsón és szépet szeretnék. No meg kéne egy korrekt állapotú kipufogó rá, mert ami fent van az szörnyű.
Nekem volt /1-es! 280-ra furva könnyített kuplung polírozott beomlo nagyobb fuvokak sport szűrő sport rendszer! Imádtam! 2-ben emelte az elejét! Raemeltem már gyertya volt :)
Szia.
Valószínűleg tudunk segíteni.
Mi is akartuk OT-ni a kocsit de egyenlőre elvetettük.
A kocsinál tudom a menetet.
Hétvégén lesz rendezvény egomba ott utána járok, hogy motornál hogy van.
Srácok! Bocs az offért de itt a következő projekt:Egy két okosságot fogok kérdezni az biztos.
Erről azt kell tudni hogy családi ereklye és ot-zni szeretnénk. Restaurálásban nem igazán vagyunk otthon.
Szia Borcsa.
Köszönjük szépen a meghívást.
Valószínűleg ott leszünk.
Az időpontot döntsék el a többiek.
(Viszont azt jó lenne minél hamarabb. mert le kell adnom a nyári szabikat.)
Oszi külön árulják az ECU 2004-es RSV-hez,ebyen,a kulcs immos,és a kulcshoz van az immomodul.
Lehet ha csak az ECU-t veszem az elégséges,?vagy nem így van ahogy gondolom.
Nem minden áron,és jelenleg magas árakat tapasztalok,de találkoztam zx12 2003 évjárat 600ezerért,sajnos azonnal elkelt.felhívtam a srácot megvenném a motort ,közölte már elvitték,és kérdeztem miért volt ilyen olcsó,azt mondta 1milláér senki sem hívta ás kellett a pénz,.
Felhívott ma a volt motorom új tulaja,baj van:nem indít az önindító,és kiírja a műszerfal check oil és pirosan világít.
Az oldalsztendert nem jól csukta fel és nem zárt az áramkör.nagy motoros lesz .Tökre jót röhögtem,kifizetett,elment 1 próbakörre----,miután én megjöttem a próbakörről,mert a múlt vasárnapi guruláson vasra fogytak az első betéteim,kaptam nagyon használt betéteket Pityupapátol,azokat beraktam,és elmentem megvasalni őket--vissza érve a próbakőrröl írtuk volna alá az adásvételit a srác keze remegett minta kivert kutya mondta rég motorozott.ÉN erre azt válaszoltam nekem motorozás után míndíg remeg kezem lábam.Igaz licitálok 2004-es RSV -re amin ecu hibás de már most magasa licit nem sok esély a megszerzésre.
Furat van, csak a konzolokat kell átrakni a fékcsőhöz.
Meg kell fúrni mert a fékcsöveidnek hiányzik a konzol
Valószínűleg tudunk segíteni.
Mi is akartuk OT-ni a kocsit de egyenlőre elvetettük.
A kocsinál tudom a menetet.
Hétvégén lesz rendezvény egomba ott utána járok, hogy motornál hogy van.
Erről azt kell tudni hogy családi ereklye és ot-zni szeretnénk. Restaurálásban nem igazán vagyunk otthon.
Motoroztunk pár hete 1ütt,TLR-el voltam,szeretnék pár infót az RSV-ről,megcsörgetsz?30 465 42 91
köszi
Köszönjük szépen a meghívást.
Valószínűleg ott leszünk.
Az időpontot döntsék el a többiek.
(Viszont azt jó lenne minél hamarabb. mert le kell adnom a nyári szabikat.)
Lehet ha csak az ECU-t veszem az elégséges,?vagy nem így van ahogy gondolom.