Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rokkant "kocsinak" azért jó lehet :)
Ez mi ez!? :(
Ez is egy cél majd valamikor
Nekem most ilyen cuccokra fáj a fogam. Mondjuk vanzukira nem fog telleni, de megoldom
Én is okostelót használok a navigáláshoz.
Ha háztól házig navi kell, akkor Primo Nextgen-t. De legtöbbször a Waze fut, mert ugye online közösségi cucc, és a traffipaxokat, meg rendőri ellenőrzéket mutatja.
Helló mindenkinek!
A vidi jó lett,az a lágy rész mikor tisztogatjátok a vasakat,az már rendezői,operatőri feladat volt megcsinálni ,szerintem Vajvával vedd fel a kapcsolatot,de Timivel okkvetlen.Sajnos a helyzet most nekem kevés szabadidőt enged,de ha van már is baszakodok valamit a vason.
Jelenleg a navigációt szerelem fel kínai tartozékokkal,Imi utalásai alapján,de sajnos a navimból kikerült az SD kártya ezáltal minden adat is,és sehol sem találta 1 előre softwer-t GPS hez,csak androi telefonokhoz,tudnáltok e valami megoldást.
Mondj egy árat, mennyit ér neked és meglátjuk. boka666@citromail.hu
Helló! A kipufogókért mennyit kérsz? Köszi
TL1000S eladó cuccok: gyári dobok, gyári plexi, gyári első gumi fékcső, 1db teleszkóp szimering. Ha esetleg valakit érdekel....
Ez aztán TL találkozó
Egymás mellett nézve a sárga fekete is megvan :):)
Na, elkezdtem feltölteni SMre is, addig youtube-on itt éritek el a videót:
https://youtu.be/3iQ3G4HlFOU

Kíváncsi vagyok mi trollkodás lesz, bár kussolhatnak mert 2 gép is suzuki, meg sárga is
Jólvan, megcsinálom a tervet.
Borcsa? Luká? Valaki egy Holland Trance party-ra februárban?
Csak halkan megjegyzem, h 2016-ban ez az egy ASOT lesz Európában(azt írták).
Autópályán csapatni unalmas. Jólvan, gondold ki aztán ird majd meg viberen
Na ezaz.
Jobban megéri a repcsi, ha csak nem leszünk 10-en
Most nézem a foglalást, és 30e az oda-vissza Amsterdam-ba a KLM-el.
Onnan 40-50 km. Vonat.
Oda vissza számold, meg ha az enyémmel megyünk akkor az 9 és 16 között ingadozik attól függ mennyire sietünk Nekem 1800vott a rekord egy nap alatt 3-an már megérheti, bár a repülőt ki kaorm próbálni
1300 km, annyira nem is vészes.
Én nyomtam le 12 óra alatt 1100-at.
Üzemanyag csak ki durván(8Liter)36e...
Budapest-Amsterdam, oda-vissza fapadoson 33e
Viszont ha repülővel akarunk menni akkor azt időben le kell foglalni. Azt hiszem Bécsből van fapados. Bár egyik haveromat lehet érdekelni fogja, akkor meg a kocsi is szóba jöhet.
Megyünk
Hmmm...mit teccik szólni ehhez?
55 Juró a jegy rája. Sztem okés a dolog.

Valakit érdekelne majd februárban egy kis kiruccanás a Hollandokhoz?
Borcsa remélem te jössz!
Okés :)

Ja, én meg leginkább melóban nézegetem, ha lazább nap van. Már tényleg nincs lejjebb