Én is okostelót használok a navigáláshoz.
Ha háztól házig navi kell, akkor Primo Nextgen-t. De legtöbbször a Waze fut, mert ugye online közösségi cucc, és a traffipaxokat, meg rendőri ellenőrzéket mutatja.
Helló mindenkinek!
A vidi jó lett,az a lágy rész mikor tisztogatjátok a vasakat,az már rendezői,operatőri feladat volt megcsinálni ,szerintem Vajvával vedd fel a kapcsolatot,de Timivel okkvetlen.Sajnos a helyzet most nekem kevés szabadidőt enged,de ha van már is baszakodok valamit a vason.
Jelenleg a navigációt szerelem fel kínai tartozékokkal,Imi utalásai alapján,de sajnos a navimból kikerült az SD kártya ezáltal minden adat is,és sehol sem találta 1 előre softwer-t GPS hez,csak androi telefonokhoz,tudnáltok e valami megoldást.
Jólvan, megcsinálom a tervet.
Borcsa? Luká? Valaki egy Holland Trance party-ra februárban?
Csak halkan megjegyzem, h 2016-ban ez az egy ASOT lesz Európában(azt írták).
Oda vissza számold, meg ha az enyémmel megyünk akkor az 9 és 16 között ingadozik attól függ mennyire sietünk Nekem 1800vott a rekord egy nap alatt 3-an már megérheti, bár a repülőt ki kaorm próbálni
Viszont ha repülővel akarunk menni akkor azt időben le kell foglalni. Azt hiszem Bécsből van fapados. Bár egyik haveromat lehet érdekelni fogja, akkor meg a kocsi is szóba jöhet.
Ha háztól házig navi kell, akkor Primo Nextgen-t. De legtöbbször a Waze fut, mert ugye online közösségi cucc, és a traffipaxokat, meg rendőri ellenőrzéket mutatja.
A vidi jó lett,az a lágy rész mikor tisztogatjátok a vasakat,az már rendezői,operatőri feladat volt megcsinálni ,szerintem Vajvával vedd fel a kapcsolatot,de Timivel okkvetlen.Sajnos a helyzet most nekem kevés szabadidőt enged,de ha van már is baszakodok valamit a vason.
Jelenleg a navigációt szerelem fel kínai tartozékokkal,Imi utalásai alapján,de sajnos a navimból kikerült az SD kártya ezáltal minden adat is,és sehol sem találta 1 előre softwer-t GPS hez,csak androi telefonokhoz,tudnáltok e valami megoldást.
https://youtu.be/3iQ3G4HlFOU
Kíváncsi vagyok mi trollkodás lesz, bár kussolhatnak mert 2 gép is suzuki, meg sárga is
Borcsa? Luká? Valaki egy Holland Trance party-ra februárban?
Csak halkan megjegyzem, h 2016-ban ez az egy ASOT lesz Európában(azt írták).
Jobban megéri a repcsi, ha csak nem leszünk 10-en
Most nézem a foglalást, és 30e az oda-vissza Amsterdam-ba a KLM-el.
Onnan 40-50 km. Vonat.
Én nyomtam le 12 óra alatt 1100-at.
Üzemanyag csak ki durván(8Liter)36e...
55 Juró a jegy rája. Sztem okés a dolog.
Valakit érdekelne majd februárban egy kis kiruccanás a Hollandokhoz?
Borcsa remélem te jössz!
Ja, én meg leginkább melóban nézegetem, ha lazább nap van. Már tényleg nincs lejjebb