Üdv. Pár éve úgy gondotam. Hogy a kőolaj legnemesebb felhasználási módja, ha a kátéjemben égetem el. Hát nem. Erre van a TL! A Mocim fenn van a H-autón. 750. (Ilyet?) Pedig...
Ez a vadászgép TL , 2006ban Győrben én is majdnem megvettem!
Kb 1-2 évente láttam meghirdetve, remélem jó állapotban van!
Sok sikert hozzá!
Én Triumph ST1050 lámpát raktam bele! nem olcsó, sokat kell faragni..
De nagyon jól világít!
Üdv. Háta gumicsak a jéghegy csúcsa. Legelőször lámpára gyűjtök. Me a mocc elé világít kb 3 méterrel egy fordított nike jelet. Vicc. (köszi előző tulaj.) Aztán guma, motorolaj, első fékbetét, tárcsával. És talán egyenlőre annyi. Aztán hátsó guma. Ja és kipuff dob faragás. Bár ha elmenne a kátéjem akkó előrébb lennék. És akkor kép. Van akinek tetszik (nekem) és van akinek nem. De a szív a lényeg!
A vezérműlánc cserélhető a hengerfej levétele nélkül?
Motoralkatresz.eu oldalon azt írják, hogy van végtelenített, és szerelhető lánc. gondolom a szerelhetőt kell kérnem?
Morse és DID láncok kaphatóak. Mindkettőről jókat írnak.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Szerintem ez is egy életképes ötlet lehet, szombat este legurulunk a szállásra, vasárnap meg kényelmesen, de egyáltalán nem másnaposan gurulunk egy kört, aztán mindenki haza.
Apropó, vasárnap megyek megint Kakucsra, ha valakinek van kedve, jöjjön :)
Srácok, úgy tervezitek ezt a túrát, mintha mondjuk július közepére lenne szervezve.
Kb minden esély megvan rá hogy hó lesz, éjszaka tutira mínuszok, de nappal is lehet... Aszfalt nulla fokos, gumi szintén. Négykor már sötét...
Oroszlói hullámvasút nagy kedvencem, simán mennék a túrára, ha mondjuk most 7végén lenne a megmozdulás. De pont eleget mentem télen hogy tudjam, hogy abban semmi élvezet nincs...
Így én kihagyom, de kíváncsian várom a fejleményeket...
Jani! Az működőképes, hogy szombaton gyülekező, esetleg aki korán odaér az gurulgat, de a lényeg, hogy szombat este lenne a bandázás aztán vasárnap lenne a közös gurulás. Mert ahogy írtam, én szombaton estére tudok odaérni. Sajnos.
No srácok. Örülök, hogy belelendült a csapat, de sajnos nekem a 24-e nem jó. Nem véletlen írtam csak a 25-öt, én 23-án 24-be dolgozom, tehát én 24-én max le tudok menni, odautazni.
Az mondjuk járható lenne, hogy 24-én leutazunk, este dumálgatás, kaja stb..., aztán 25-én gurulás, nézelődés, ilyesmi. Aztán mindenki haza. Ez így nem?
a mecseki pihenőnél lehetne egy kicsit melegedni meg akár kajálni is mert elég jó az étlap szerintem és nem igazán nevezném kitérőnek sem.
Utána úgy ahogy te is tervezted de én egy kis abaliget-orfü odavisszát beletennék
https://www.youtube.com/watch?...
Kb 1-2 évente láttam meghirdetve, remélem jó állapotban van!
Sok sikert hozzá!
Én Triumph ST1050 lámpát raktam bele! nem olcsó, sokat kell faragni..
De nagyon jól világít!
Motoralkatresz.eu oldalon azt írják, hogy van végtelenített, és szerelhető lánc. gondolom a szerelhetőt kell kérnem?
Morse és DID láncok kaphatóak. Mindkettőről jókat írnak.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Apropó, vasárnap megyek megint Kakucsra, ha valakinek van kedve, jöjjön :)
Kb minden esély megvan rá hogy hó lesz, éjszaka tutira mínuszok, de nappal is lehet... Aszfalt nulla fokos, gumi szintén. Négykor már sötét...
Oroszlói hullámvasút nagy kedvencem, simán mennék a túrára, ha mondjuk most 7végén lenne a megmozdulás. De pont eleget mentem télen hogy tudjam, hogy abban semmi élvezet nincs...
Így én kihagyom, de kíváncsian várom a fejleményeket...
vagy egyik nap az egyik fele másiknap a másik fele ha már 2 nap akkor használjuk ki
És egy képet nem raknál fel a motorodról, h felismerjünk?
Az mondjuk járható lenne, hogy 24-én leutazunk, este dumálgatás, kaja stb..., aztán 25-én gurulás, nézelődés, ilyesmi. Aztán mindenki haza. Ez így nem?
https://goo.gl/maps/XSi9YE3gu5...
a mecseki pihenőnél lehetne egy kicsit melegedni meg akár kajálni is mert elég jó az étlap szerintem és nem igazán nevezném kitérőnek sem.
Utána úgy ahogy te is tervezted de én egy kis abaliget-orfü odavisszát beletennék