Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

640 supermotyó fekete narancs
Erre gondoltam én is egyből
milyen ktm?
fánkozni épp megfelel.
Egy ilyen kell nekünk a jövő évre

https://www.youtube.com/watch?...
Üdv. Pár éve úgy gondotam. Hogy a kőolaj legnemesebb felhasználási módja, ha a kátéjemben égetem el. Hát nem. Erre van a TL! A Mocim fenn van a H-autón. 750. (Ilyet?) Pedig...
Helló!A KTM-ről több infót lehet kérni?vagy hirdetés linket emailban?Előre is kösz.Sok pozitív élményt és kitartást a tl-hez!Üdv ISI
Ez a vadászgép TL , 2006ban Győrben én is majdnem megvettem!
Kb 1-2 évente láttam meghirdetve, remélem jó állapotban van!
Sok sikert hozzá!
Én Triumph ST1050 lámpát raktam bele! nem olcsó, sokat kell faragni..
De nagyon jól világít!
Üdv. Háta gumicsak a jéghegy csúcsa. Legelőször lámpára gyűjtök. Me a mocc elé világít kb 3 méterrel egy fordított nike jelet. Vicc. (köszi előző tulaj.) Aztán guma, motorolaj, első fékbetét, tárcsával. És talán egyenlőre annyi. Aztán hátsó guma. Ja és kipuff dob faragás. Bár ha elmenne a kátéjem akkó előrébb lennék. És akkor kép. Van akinek tetszik (nekem) és van akinek nem. De a szív a lényeg!
Október 24-25
Naaa most akkor az ilyen trehány fórumolvasónak mint én!Elmondanátok hogy mikor lenne ez az esemény mert sajnos nem tudok olvasni a sorok közt:/
Hidd el, mi is csak reménykedünk benne, hogy jó idő lesz. Ha nem akkor meg dallosj hibája lesz az egész, ő dobta fel az időpontot
A vezérműlánc cserélhető a hengerfej levétele nélkül?
Motoralkatresz.eu oldalon azt írják, hogy van végtelenített, és szerelhető lánc. gondolom a szerelhetőt kell kérnem?
Morse és DID láncok kaphatóak. Mindkettőről jókat írnak.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Tavaly október 18 körül volt a mátratúra. Akkor nagyon szép időnk volt, bár ha jól emlékszem 7 fokban indultunk el reggel Tatabányáról.
Szerintem ez is egy életképes ötlet lehet, szombat este legurulunk a szállásra, vasárnap meg kényelmesen, de egyáltalán nem másnaposan gurulunk egy kört, aztán mindenki haza.
Apropó, vasárnap megyek megint Kakucsra, ha valakinek van kedve, jöjjön :)
Az kihagyhatatlan :D
Srácok, úgy tervezitek ezt a túrát, mintha mondjuk július közepére lenne szervezve.
Kb minden esély megvan rá hogy hó lesz, éjszaka tutira mínuszok, de nappal is lehet... Aszfalt nulla fokos, gumi szintén. Négykor már sötét...
Oroszlói hullámvasút nagy kedvencem, simán mennék a túrára, ha mondjuk most 7végén lenne a megmozdulás. De pont eleget mentem télen hogy tudjam, hogy abban semmi élvezet nincs...
Így én kihagyom, de kíváncsian várom a fejleményeket...
Jani! Az működőképes, hogy szombaton gyülekező, esetleg aki korán odaér az gurulgat, de a lényeg, hogy szombat este lenne a bandázás aztán vasárnap lenne a közös gurulás. Mert ahogy írtam, én szombaton estére tudok odaérni. Sajnos.
Természetesen ha tetszik egy szakasz, akkor ott lehet fel-alá menni, ez nyilván nincs megtiltva Jó a te ötleted, legyen az az útvonal!
szerintem ez is teljesen jó
vagy egyik nap az egyik fele másiknap a másik fele ha már 2 nap akkor használjuk ki
Az Alsókövesd-Tormás-Bükkösd szakasz eszméletlen.
Hi,
És egy képet nem raknál fel a motorodról, h felismerjünk?
No srácok. Örülök, hogy belelendült a csapat, de sajnos nekem a 24-e nem jó. Nem véletlen írtam csak a 25-öt, én 23-án 24-be dolgozom, tehát én 24-én max le tudok menni, odautazni.

Az mondjuk járható lenne, hogy 24-én leutazunk, este dumálgatás, kaja stb..., aztán 25-én gurulás, nézelődés, ilyesmi. Aztán mindenki haza. Ez így nem?
én javaslok egy ilyet
https://goo.gl/maps/XSi9YE3gu5...

a mecseki pihenőnél lehetne egy kicsit melegedni meg akár kajálni is mert elég jó az étlap szerintem és nem igazán nevezném kitérőnek sem.
Utána úgy ahogy te is tervezted de én egy kis abaliget-orfü odavisszát beletennék
Ez a baj hogy nem lehet egy kort menni hanem oda vissza kell motorozni.