Üdv fiúk! Olyan problémàm van a tl•el hogy az első lánckerék mögött, a kuplung rud környékén elnyomta az olajat. Mintha lógna ott minden. Volt màr valakinek ilyen? Vagy tud valaki segíteni mi lehet a hiba,még nem volt időm szetszedni. Kösz!
Tartalékba szeretnék egy feketét. Fekete sisakhoz :)
Elejétől fogva rühellem mindkettőt. Nekem a leghosszabb dupla balos tetszik utána a gyors jobbossal. Azthiszem ott előztem párat.
Az szuper lenne. De a volt menyasszonyodat ne hagyd otthon.
Akkor hasíthattok egyet a pancsival.
Jövő hétvégén vasárnap nem leszünk itthon. Meg a most hétvége is csak vasárnap jó.
Ja és ha lehet TL-el. Mert, nagy öröm mikor tudod,hogy otthon vagy és a motor is, és a kis utcába dübörög egy másik.
Kamerát elfelejtettem kérni. az a baj, hogy a fekete plexi miatt nem tudom hova rakni. Nincs értékelhető kép.
Én is attól tartok, hogy a gépátvételen nem megy át a motor, mert a lábtartója nem a gyári az egyik oldalon. Úgyhogy lehet nem megyek, csak nézem a többieket. ha megyek akkor is most óvatosabban. 2:30 körül elcsettegek a kezdő csoport végén
Én is ezt terveztem, de az R6-on nincs épp lábtartó, mert letörtem, az nagybátyám R1-én csúszik a kuplung, és gyakorlatilag vason van a fék, és holnap az ország másik felén lesz lakodalom, ahol én vagyok a tanu. Úgyhogy most sajnos ez nekem nem fért bele.
De cserébe, hogy valami pozitívat is írjak, tettem végre rendes gumit a TL-re, (Pilot power). Gondoltam megyek pár tesztkört Kakucson, hogy guminyomást állítsak, stb. Ennek az lett a vége, hogy egész délelőtt motoroztam, mint egy hülyegyerek, le se lehetett rángatni a motorról. Állati jól összeállt most a gép, fog a fék mint az állat, fasza a futómű, gumik is jók, szóval hibátlan lett, igazi élmény vele motorozni.
Viszont ha mész megint P-ringre, vigyél kamerát, kíváncsi lennék a felvételre.
Én is gondolkodtam azon hogy eladom, és szerzek egy sárgak5gixerezret,, najó nem, de valami mást, de gombokért nem adom el, ha kell a nappaliban lesz a falra lógatva egy dísz, minthogy 5-6 kilóért elpazaroljam.
Szia! Köszi a választ! Eladni szeretném, de nem minden áron. Szerintem mindenki úgy van vele, hogy tudja a saját motorjáról, hogy mi van benne, mennyit foglalkozott vele stb...ezzel én sem vagyok másképp. Amit csak nem értek, hogy pl. ideje fent van már a hasznaltauto.hu -n megnézték 400-an hiszen nem irreális áron látható és még egy levél vagy telefon sem jött. Ezért kérdezlek téged/titeket, hogy lehet e valami probléma a hirdetésemmel?! Amúgy 98-as évjárat és 49e km van benne, de minden egyéb infó ott a termékeim között. Köszönöm, további szép napot!
Szia,
Anyagilag az elején már megbukik a téma.
3e a 8 db. 40db az 15e. Annyiból bővel kapsz itt jó akksit.
Elvileg tudná tölteni rendesen, de itt is az lenne a probléma mint a laptop akksiknál, h egy köztes cella lefekszik, és az egész sort baszhatod. Plusz ha nem raksz bele valami olyat amivel meg tudod védeni, fel is robbanhat.
Volt erről egy jó beszélgetés itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy TL1000S típusú motorom, eladóvá vált. Kb mi lenne a reális ár amiért érdemes lenne feltenni hirdetni? Igaz már megy egy ideje a hirdetés, de érdekel a véleményetek, meglátásotok/tapasztalatok.
Köszönöm szép előre is! :)
Elejétől fogva rühellem mindkettőt. Nekem a leghosszabb dupla balos tetszik utána a gyors jobbossal. Azthiszem ott előztem párat.
Azz...ráadásul nekem ezek a balosak tetszenek a legjobban.
Már legalább a két balos kanyart elneveztük. Janó és Oszi sikán
Jah, köszi. Túragumival nem kéne pályáznom úgy...
Lukának üzenem, h jól véd a kesztyű.
Amúgy a közös gurulás nekem bármikor jó. Úgy szervezem a dolgaim, hogy szabad legyek.
Az szuper lenne. De a volt menyasszonyodat ne hagyd otthon.
Akkor hasíthattok egyet a pancsival.
Jövő hétvégén vasárnap nem leszünk itthon. Meg a most hétvége is csak vasárnap jó.
Ja és ha lehet TL-el. Mert, nagy öröm mikor tudod,hogy otthon vagy és a motor is, és a kis utcába dübörög egy másik.
De szeretnék egybe a gépről is.
Nem szeretnék puzzle-t játszani.
Én is attól tartok, hogy a gépátvételen nem megy át a motor, mert a lábtartója nem a gyári az egyik oldalon. Úgyhogy lehet nem megyek, csak nézem a többieket. ha megyek akkor is most óvatosabban. 2:30 körül elcsettegek a kezdő csoport végén
De cserébe, hogy valami pozitívat is írjak, tettem végre rendes gumit a TL-re, (Pilot power). Gondoltam megyek pár tesztkört Kakucson, hogy guminyomást állítsak, stb. Ennek az lett a vége, hogy egész délelőtt motoroztam, mint egy hülyegyerek, le se lehetett rángatni a motorról. Állati jól összeállt most a gép, fog a fék mint az állat, fasza a futómű, gumik is jók, szóval hibátlan lett, igazi élmény vele motorozni.
Viszont ha mész megint P-ringre, vigyél kamerát, kíváncsi lennék a felvételre.
Azt hittem ma kint csapatsz pannónia ringen. Én mindjárt indulok. Mondjuk lehet csak nézőnek
Anyagilag az elején már megbukik a téma.
3e a 8 db. 40db az 15e. Annyiból bővel kapsz itt jó akksit.
Elvileg tudná tölteni rendesen, de itt is az lenne a probléma mint a laptop akksiknál, h egy köztes cella lefekszik, és az egész sort baszhatod. Plusz ha nem raksz bele valami olyat amivel meg tudod védeni, fel is robbanhat.
Volt erről egy jó beszélgetés itt:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Attól függ, h árulni akarod, vagy eladni.
Meg mikori évjárat, mennyi km, bár úgysem számít, csak kevés legyen.
Nekem is inkább a 25.-e lenne jó.
Vagy egy felidomozott S-es volt pirosban...
Köszönöm szép előre is! :)
Én inkább a korai időpontra szavaznék, de ha másoknak akkor jó, ám legyen. Csak nagyon hideg ne legyen. A
Akkor várjunk még pár napot, hogy benézzenek ide a trógerek és jelezzenek!