Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv fiúk! Olyan problémàm van a tl•el hogy az első lánckerék mögött, a kuplung rud környékén elnyomta az olajat. Mintha lógna ott minden. Volt màr valakinek ilyen? Vagy tud valaki segíteni mi lehet a hiba,még nem volt időm szetszedni. Kösz!
Tartalékba szeretnék egy feketét. Fekete sisakhoz :)
Elejétől fogva rühellem mindkettőt. Nekem a leghosszabb dupla balos tetszik utána a gyors jobbossal. Azthiszem ott előztem párat.
Majd lehet én is, bár ennek még semmi baja.

Azz...ráadásul nekem ezek a balosak tetszenek a legjobban.
Duplán teszteltük :) én fogok is venni még egyet :)

Már legalább a két balos kanyart elneveztük. Janó és Oszi sikán
Jó volt megint látni a fejed!
Jah, köszi. Túragumival nem kéne pályáznom úgy...
Lukának üzenem, h jól véd a kesztyű.
Egy élmény volt most is Oszi. Üdv a klubban
Na Tatabánya felé nem jártam, viszont rájöttem hogy tudtam kétszer megelőzni bubu-t. Tankoltam az M3 kivezetőnél...

Amúgy a közös gurulás nekem bármikor jó. Úgy szervezem a dolgaim, hogy szabad legyek.
Köszi.

Az szuper lenne. De a volt menyasszonyodat ne hagyd otthon.
Akkor hasíthattok egyet a pancsival.
Jövő hétvégén vasárnap nem leszünk itthon. Meg a most hétvége is csak vasárnap jó.
Ja és ha lehet TL-el. Mert, nagy öröm mikor tudod,hogy otthon vagy és a motor is, és a kis utcába dübörög egy másik.
Átjöttek.
De szeretnék egybe a gépről is.
Nem szeretnék puzzle-t játszani.
Kamerát elfelejtettem kérni. az a baj, hogy a fekete plexi miatt nem tudom hova rakni. Nincs értékelhető kép.

Én is attól tartok, hogy a gépátvételen nem megy át a motor, mert a lábtartója nem a gyári az egyik oldalon. Úgyhogy lehet nem megyek, csak nézem a többieket. ha megyek akkor is most óvatosabban. 2:30 körül elcsettegek a kezdő csoport végén
Én is ezt terveztem, de az R6-on nincs épp lábtartó, mert letörtem, az nagybátyám R1-én csúszik a kuplung, és gyakorlatilag vason van a fék, és holnap az ország másik felén lesz lakodalom, ahol én vagyok a tanu. Úgyhogy most sajnos ez nekem nem fért bele.

De cserébe, hogy valami pozitívat is írjak, tettem végre rendes gumit a TL-re, (Pilot power). Gondoltam megyek pár tesztkört Kakucson, hogy guminyomást állítsak, stb. Ennek az lett a vége, hogy egész délelőtt motoroztam, mint egy hülyegyerek, le se lehetett rángatni a motorról. Állati jól összeállt most a gép, fog a fék mint az állat, fasza a futómű, gumik is jók, szóval hibátlan lett, igazi élmény vele motorozni.

Viszont ha mész megint P-ringre, vigyél kamerát, kíváncsi lennék a felvételre.
Úgy-úgy.
Azt hittem ma kint csapatsz pannónia ringen. Én mindjárt indulok. Mondjuk lehet csak nézőnek
Én is gondolkodtam azon hogy eladom, és szerzek egy sárgak5gixerezret,, najó nem, de valami mást, de gombokért nem adom el, ha kell a nappaliban lesz a falra lógatva egy dísz, minthogy 5-6 kilóért elpazaroljam.
Ez sajnos ilyen. Basszál rá, hajtsd amíg szét nem esik. Én azt fogom tenni. Annyira azért nem rossz, hogy 400ezrekért eladjuk.
Most nézem, hogy az hétvége ünnep. Akkor jó lehet, ha normális idő lesz még.
Szia! Köszi a választ! Eladni szeretném, de nem minden áron. Szerintem mindenki úgy van vele, hogy tudja a saját motorjáról, hogy mi van benne, mennyit foglalkozott vele stb...ezzel én sem vagyok másképp. Amit csak nem értek, hogy pl. ideje fent van már a hasznaltauto.hu -n megnézték 400-an hiszen nem irreális áron látható és még egy levél vagy telefon sem jött. Ezért kérdezlek téged/titeket, hogy lehet e valami probléma a hirdetésemmel?! Amúgy 98-as évjárat és 49e km van benne, de minden egyéb infó ott a termékeim között. Köszönöm, további szép napot!
Szia,
Anyagilag az elején már megbukik a téma.
3e a 8 db. 40db az 15e. Annyiból bővel kapsz itt jó akksit.
Elvileg tudná tölteni rendesen, de itt is az lenne a probléma mint a laptop akksiknál, h egy köztes cella lefekszik, és az egész sort baszhatod. Plusz ha nem raksz bele valami olyat amivel meg tudod védeni, fel is robbanhat.
Volt erről egy jó beszélgetés itt:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hái,
Attól függ, h árulni akarod, vagy eladni.
Meg mikori évjárat, mennyi km, bár úgysem számít, csak kevés legyen.
Szia Józsi,
Nekem is inkább a 25.-e lenne jó.
Ha minden igaz én is láttalak Tatabányán áthaladni?
Vagy egy felidomozott S-es volt pirosban...
17-18-ám igen. Utána már nekem.nem jo :(
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy TL1000S típusú motorom, eladóvá vált. Kb mi lenne a reális ár amiért érdemes lenne feltenni hirdetni? Igaz már megy egy ideje a hirdetés, de érdekel a véleményetek, meglátásotok/tapasztalatok.
Köszönöm szép előre is! :)
Akkor te benne vagy jól értem?
Na jó, ezt most benéztem. Kicsit híg csak az agyam. No mindegy. Akkor legalább van asszisztanciánk.

Én inkább a korai időpontra szavaznék, de ha másoknak akkor jó, ám legyen. Csak nagyon hideg ne legyen. A

Akkor várjunk még pár napot, hogy benézzenek ide a trógerek és jelezzenek!