imrufo köszi szépen.
az a helyzet hogy nekem a kar tört le . és mivel a kuplung oldal megmaradt épen ezért kellene csak felhajlóskinaieloxálthülyeség hogy egyforma legyen. szivem szerint felraknám a gyárit csak akkor felemás lesz
Üdv!
Grat. a vashoz,jó választás!
Ha még nincs láncod, akkor ezt ajánlanám, legszebb legjobb! Láncot meg fogaskerekekkel együtt illik cserélni. Azt is tudnék jót meg szépet, de azok rohadt drágák...
Olajat én nemrég cseréltem, Motul 7100 10w50 ment bele. Kb 2000km-t mentem csere óta, eddig jónak tűnik. Ajánlom!
Hali!
Ha jól emléxem, akkor nekem van ezekhez az egykaptafára készülő karokhoz TLS adapterem. Fék is, meg kuplung is. Nekem is felhajlós kar van, csak az adapter részét lecseréltem radiálisra. Ha érdekel, holnap csinálok róla fényképet. Ja, és ajándékba adom.
Tiszteletem a hölgyeknek, és az uraknak.
Már majdnem 2 hónapja a tulajdonosa lettem egy TL-R - nek. Fincsi. És most, kezdődik a generál. Elsőnek lánc csere. Ha már ott vagyok a kuplung olajat is cserélem. Tanácsok? A motul mellett vagyok. Vagy más ötlet?
.........viszont , ha tudja valaki hogy melyik típussal egyezik a TL 1000 s első fék felső munkahenger akkor írja meg légyszi. Felhajló fékkart keresek mert a régi eltört,és 3 hét ha rendelek. Más típus meg csomó van raktáron(SV 1000 GSXR) Hát ha valamelyik jó lenne........:(
köszi
Ha kész lesz ,töltök fel képet,csak még egy kicsit törött. Egy idős bácsi nem vette észre az előtte tornyosuló 230 Kg vasat és sikerült neki 5 m tolni az aszfalton. Vissza írt a Norbi és van neki mindene,úgy hogy még egyszer köszi az infót. :)
Sziasztok !
Ha tudna valaki segiteni abban hol találok TL 1000 s hez első lábtartókat konzollal együtt ,annak tudnék örülni.
Előre is köszi a segitséget.
Üdv Ádám
Nem rossz, csak épp nem H1...
Sima izzó meg olyan snassz, úgyhogy marad a teszt.
Az indextartó panelt marta szét, más baj nem lett. Most csúfoskodok a sima gyári tartályokkal.
Nekem is van pár alaktrész még elfekvőben, ha érdekel esetleg valami...
Aki jó dobot akar a TL-jére, annak ajánlom!
Olyan mint a Borcsáé!
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Yoshimura_Tri_Oval_TRS_2db_elado_33708179.htm?first=1
Jól eltüntél!
Utólag is gratula neked és a kedves feleségednek.
Mire cserélted a TL-t?