Üdv. Köszi a segítséget. A dot 4-et már kigugliztam. Csak gondoltam hátha ti Guruk tudtok valami titkos összetevőt. Én is KTM-ről váltottam. Annál volt olyan, hogy a városi szüttyögésben, felmelegedett a motor és ezáltal elment a kuplung nyomáspontja. Elég izgi volt. Nehogy teljesen megszünjön a kiemelése. De szerencsére nem ment el odáig. A Tl-nél még nem tapasztaltam. Lehet hogy ez azon múlik hogy ásványi e vagy nem?
Bocs hogy beleugatok a fékfolyadék dologba,de én úgy tudom hogy nem fékfolyadékot kell bele önteni, hanem lehet kapni külön erre a célra ásványi olajat. biciklis boltban is van mert a bringafékeknél is ezt használját . (már ami olajos.....a komolyabbak) Én is ilyet használtam régen KTM kuplunghoz
Mondjuk a Pancsi az más kategória, de az is ad egy élményt.
Gondolom asszonykádnak is tetszett.
Amúgy milyen volt oldalkocsival vezetni? Megbirkóztál vele?
Jaaa, hogy a kuplungkarnál lévő folyadék...
Oda bármilyen DOT4-es fékfolyadék jó, nem kell márkásnak lennie.
A tartály nem univerzális, csak a gyári jó rá...
Üdv. Erre a láncra gondoltam én is. Lánckerékből meg a JT lesz. Most a kuplung olajat cserélem. (olyat milyet) (moltul) Ha már úgyis meg kell hogy bontsam. Azután jön csak a motorolaj. De előtte van még égetőbb csere is. (Több nap mint kolbász) További kérdés. A Kuplung olajtartályom meg van repedve, van olyan új, vagy más tipusé jó hozzá?
Titkos összetevő? Pálinka?