Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A KTM-nél voltak típushibák a kuplunggal. Haver superdukján menet közbe esett szét.

Titkos összetevő? Pálinka?
Üdv. Köszi a segítséget. A dot 4-et már kigugliztam. Csak gondoltam hátha ti Guruk tudtok valami titkos összetevőt. Én is KTM-ről váltottam. Annál volt olyan, hogy a városi szüttyögésben, felmelegedett a motor és ezáltal elment a kuplung nyomáspontja. Elég izgi volt. Nehogy teljesen megszünjön a kiemelése. De szerencsére nem ment el odáig. A Tl-nél még nem tapasztaltam. Lehet hogy ez azon múlik hogy ásványi e vagy nem?
ok igazad van,én nem néztem a service manual-t. A KTM ből indultam ki,nem tudtam hogy ez nem olyan.
Ide tilos asvanyit önteni, a ktm mas, abba csak asvanyi mehet.
Nrm érdemes túlbonyolítani, jó a fékfolyadék.
Most hirtelen megnéztem a service manual-ban, ott is DOT4 fékfolyadékot írnak 2évente cserélve.
Bocs hogy beleugatok a fékfolyadék dologba,de én úgy tudom hogy nem fékfolyadékot kell bele önteni, hanem lehet kapni külön erre a célra ásványi olajat. biciklis boltban is van mert a bringafékeknél is ezt használját . (már ami olajos.....a komolyabbak) Én is ilyet használtam régen KTM kuplunghoz
Mondjuk a Pancsi az más kategória, de az is ad egy élményt.
Gondolom asszonykádnak is tetszett.
Amúgy milyen volt oldalkocsival vezetni? Megbirkóztál vele?

Képeket várom majd. Szívesen megnézem.
Köszönöm szépen.Beléptem a klubba.
Köszi Köszi.Dehogy adom,eszem ágában sincs.Én azt örök áron vettem.
Nem nem.Helyett.Tl-est akartam de a ruha megégett volna egy kicsit.

A Pannónia meg meglepi volt nekem.Óriási érzés volt mikor megláttam.Volt sikere nem csak nálam.
Gratula nektek,sok boldogságot!
Gratulálok, sok boldogságot nektek! Aztán ne rémisztgesd itt az embereket, hogy lecseréled a TL-t
Keresek bal oldali utaslábtarto konzolt tls-hez ami egyben a kipufogó tarto is. 3-4000ft-os áron.
A hozzáértők idegbetegek tőle, ha azt mondja valaki hogy fékolaj.
Szóval az fékFOLYADÉK... így jobban érthető, habár nekem is fékolaj, oszt kész.
Jaaa, hogy a kuplungkarnál lévő folyadék...
Oda bármilyen DOT4-es fékfolyadék jó, nem kell márkásnak lennie.
A tartály nem univerzális, csak a gyári jó rá...
Máminthogy aztat az olajat ami a kuplungot működteti. Nemtom hogy híjják. Hidraulikus kuplung megijenek.
Kuplung olaj?
Ennél a típusnál a motorolaj keni a kuplungot is!(nincs benne külön kuplung vagy váltó olaj)
Vagy rosszul értelmezem amit írtál?
Ezt rosszul írtad nem?
Nem a TL helyett, hanem a TL mellett.
Klassz járgány.
Aztán frankón rám hoztad a frászt, mert el is hittem, hogy lecserélted.
Szépek vagytok.
Üdv. Erre a láncra gondoltam én is. Lánckerékből meg a JT lesz. Most a kuplung olajat cserélem. (olyat milyet) (moltul) Ha már úgyis meg kell hogy bontsam. Azután jön csak a motorolaj. De előtte van még égetőbb csere is. (Több nap mint kolbász) További kérdés. A Kuplung olajtartályom meg van repedve, van olyan új, vagy más tipusé jó hozzá?
Ez lett a TL helyett.De csak egy kis időre.
Gratulálok Jóska :) mondjuk a tl cserét ügye poénnak szántad? :) goldwing lett? :):)
Megmutatnám, ha tudnék képet feltölteni, valamiért nem tölti fel. . Talán később.

Köszönjük szépen, majd ha érdekel lesznek képek stb...

Hát igen, el voltam mostanában, nem túl sok időm volt. Arra sem emlékszem milyen motoron ülni.