Igen, az, h teszteled nem rossz.
Lesegetem őket én is. Ez a legjobb most amit találtam, viszont ennek az ára is igen borsos. http://www.ebay.com/itm/Latest...
Akár hogy is nézem az 6 doboz Sportlight izzó, ami 12db. Avval egy darabig el lehet lenni sztem.
Remélem nem a festésre folyt a cucc...
Sejtettem, h nem lesz valami nagyon tartós a cucc.
Képzeld, nekem meg megint szállingózott be TL alkatrész.
Kezd alakulni a dolog. Sztem télen elkezdem megépíteni.
Igen mi rakattuk fel. Arra mi is kiváncsiak vagyunk,
ez az első útja neki. Eddig meggyöző, jól tapad nem csúszkál.
(Bridgestone Battlax Hypersport s20r evo)
Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy azt hazudnak a led-re amit akarnak, mégiscsak Kínáról van szó. Led tipusszámot meg úgyse írják oda, olyan amilyen.
Viszont már itt van a motoromban ami nem világít szarul, ezt lecserélem egy szinte ugyanolyanra, csak a dizájn jobban tetszik. Szóval átverni nem nagyon tudnak. Pláne ha azt nézzük, hogy mondjuk egy pár Osram Nightbreaker is 6ezer, ami kiég kétszer egy szezon alatt.
Meg úgy is felfoghatjuk, hogy van egy hülye, aki teszteli ezeket a vackokat, így másnak jól jöhet az információ.
Ha már itt tartunk:
A kínai fékfolyadék tartályok kukába kerültek. Nagyon jók, meg szépek, csak épp a fékfolyadék marta szét a műanyag részt, és kifolyt az összes cucc. Most vadászok valami telibe alamónium cuccot, ami remélhetőleg tartós lesz...
Pont olyan beszél nekem a forrófejűségről aki városban 120-al megy egykeréken.
Lehet balfaszul mentem, de azért jobb pályamotorozni néha, mert így tudok tanulni a hibákból, és legközelebb összeszedettebben motorozni. Sajnos utcán ha kettévág a szalagkorlát, akkor nehéz jobban csinálni utána.
Na, picit utána nézegettem ezeknek a ledes témáknak.
Ha már megrendelted, akkor közlöm, h jól átbasztak.
Ugyanis 36W with 3600 Lumens-es Cree led nincs gyártva.
A most legbrutálabb az a XHP70 ami 4022lm és 32W, de evvel még nem gyártanak égőt.
Ezek a legjobbak most a Cree ledekből:
XHP70 (4022lm/32W)
XHP50 (2546lm/19W)
MHD-G (2545lm/19W)
MT-G2 EasyWhite (1987.5lm/18.5 W)
Ezeket kell a ledes égő hirdetésben keresni.
:) thx Holnap,vagy is ma kiderül ha haza hozom.
Gondoltam erre én is hogy esetleg megadta magát a töltés,és aksiról mentem,közben lekettyent.30A-os biztiket néztem,jó volt mind a kettő.
Bízom benne hogy ennyi csak a baja!
Sziasztok!
Esti gurulásomból megállás lett.Egyszer csak fogta magát a motor(tl1000s/99) és megállt menet közben.Félre álltam,tök sötét műszerfal,minden.. Kulcs elfordít,vissza majd fel villannak a lámpák.Próbálok indítózni,semmi.Tök sötét minden.Vártam egy picit,kulcs megint ford. vissza jött minden.Volt hogy úgy jött vissza a műszerfalon a fény hogy fokozatosan halványból rendes fényerőre.Nyomom a gombot,eltűnt minden.Az elején csinálta akkor is ha felkapcsoltam a világítást,utána már csak indító gomb megnyomásakor.Benzin pumpa adott magáról hangot,amikor meg nem, akkor a farok idomban a jobb oldalon két relé egyike morzézott.Út szélén annyit tudtam csinálni hogy megnéztem a biztosítékokat,kábelkorbácsot,csatlakozásokat. Ezek rendben vannak.
Próbáltam vele begurulni :D ,egyből pöffent is de leáll. Szerencsére pont jött egyik ismerősöm és,az ismerőséhez be tudtuk rakni.Még jó hogy kicsi a világ.Meg úsztam egy 20km-es túrát. Tudnátok valami tippet adni mi lehet ez?
Köszönöm előre is!Üdv:Dani
Ezúton is bocsi pityupapa és LiPi, de csak most sikerült megrendelni az új szettet(tesóm most jutott el odáig, hogy intézze) , szóval még kb 3 hét türelmet kérek mire megjön, és cserélem...
Lesegetem őket én is. Ez a legjobb most amit találtam, viszont ennek az ára is igen borsos.
http://www.ebay.com/itm/Latest...
Akár hogy is nézem az 6 doboz Sportlight izzó, ami 12db. Avval egy darabig el lehet lenni sztem.
Remélem nem a festésre folyt a cucc...
Sejtettem, h nem lesz valami nagyon tartós a cucc.
Képzeld, nekem meg megint szállingózott be TL alkatrész.
Kezd alakulni a dolog. Sztem télen elkezdem megépíteni.