SV-re is gsx-r első futóművet kell tenni fékekkel, meg hátra is biztos bele lehet valami jobbat monyákolni Akkor mály pályaidommal el tudnám képzelni a dolgot. Bár a TL jobban megy akkor is
Ez így is van, de amíg a GSXR, meg a TLR is versenyre volt, az SV már nem annyira, és ez meglátszik a futóművön, a vázon, meg a teljesítményen is. Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy az SV nem jó motor, mert baromi szép tud lenni teli idomokkal feketében , de nem az első motor, ami eszembe jut, ha pályagépekre gondolok
Van ismerős aki SV1000-el pályázik(pályagép, nem rendszámos), és még nem láttam Kakucson sírni, hogy szar lenne.
Kell az SV mellé egy 600-as pályagép, és probléma megoldva.
Vagy az SV-re egy rövidebb áttétel, beállított futómű,jó gumik, Kakucsra mondjuk egy kicsit beeresztett első teleszkópok, és jó is lesz mindjárt
Tegnap felhív egy haverom, h sztem milyen a GSX-R600 K3 mert elcserélné rá az SV1000-rét.
Mondom, na annak mi az értelme?
Hát, h párszor volt a kakucson, és nem jó rajta az SV...
Mondom, az nem semmi, ha kimész a H/Pringre akkor meg elcseréled egy S1000RR-re?
Kesztyű ügyben azt beszéltük haverommal, hogy vagy november vagy decemberben kellene, mert most inkább elmotorozzuk a pénzt. Eddig 2 kellene ha megoldható majd
ÁÁÁ. Az jó volna. Csak most nincsen rá zseton. Belekezdtem a felújítós projektbe. Most van a lánc lánckerék csere... És van még más is. Majd legközelebb.
Amúgy mikor lenne a közös szezonzáró gurulás. Szivesen kifaggatnék egy két TL-s-t(meg r-s-t) Hogy mire is kéne még költenem.
Kifizeted a teljes napot a pályázásért (7000HUF), amiért cserébe motorozhatsz egész nap Kakucson reggel 8-tól 18-ig (videóim között van olyan ami Kakucson készült), és ehhez jön úgymond ajándékba a futóműves történet.
Ez annyit takar, hogy a Dávid Pisti egész nap kint van, és beállítja a futóművedet tudsz motorozni közbe, és lehet finomhangolni a dolgokat. Pistiről meg csak annyit, hogy baromira érti a dolgát, több cross, és supersport csapatnak is dolgozik, nekem is ő állította be mind a 3 motort.
kb ennyi a "futóműves nap"
Tudom hogy nagyon későn szólok, de én is csak most tudtam meg:
most pénteken (09.11) Kakucson ismét futóműves nap lesz. Én sajnos nem tudok menni, mert csak csütörtökre kaptam szabadságot, de akinek van kedve, menjen ki nyugodtan!
Ha egyszer erre jársz ugorj be, kipróbálhatod a többi fokozatot is. Igaz oldalkocsi nélkül, mert az nincs.
De előtte szólj, hogy dobjunk rá egy műszakit.
Ez a másik szórakozásunk. (Veteránozás)
A túrázás idén nekem is kimaradt. A közeljövőben szeretnék egy hosszabb egésznapos gurulást. A cél lehet ausztria, balaton, szlovénia. Majd kialakul. Csak írnak a többiek is, és akkor meglátjuk.
Az Ancsit is hajtottam ott a 600-asával,. Nem tudott ellépni. Pedig Ő biztos nem most volt ott elsőnek.