A beosztást nézve 17-18 dolgozok, 25 nem, de persze ha többen szavaznak az elsőre, akkor max cserélek, úgyis jönnek szívességekkel.....
Mecsek az királyság, Orfű felé lehet jókat borítani, az út is rendben van illetve van pár szűk kanyar Pécs felé is. (A Pécsi suzukisok a mecsekbe szervezik a tesztnapjait, nem véletlenül )
Na meg van egy hely, Komló után nem sokkal, egy orbitális bukkanóval, ha tökös vagy, még ugratni is lehet.
Kajás helyet is tudok, most voltunk egy cseh sörözőben Pécsen legénybúcsún, a kaja nagyon rendben volt.
Említettem már, hogy Baranyai vagyok ?
Nekem okt. 17-18 ill. 25-e lenne jó. Próbáljuk meg belőni a 17-18-ai hétvégét, hátha akkor még kegyes lesz a főnök hozzánk, mármint időjárás vonatkozásában.
Nekem az idei évre a Mecsek és környéke körvonalazódott a fejembe, mivel én még arra a TL-el nem jártam, és amennyire tudom nincs is közöttünk olyan aki arra gyakran menne. /tudom Luká járt már arra párszor - lehetne is idegenvezető/.
Szóljon mindenki időben, aztán megtervezzük az útvonalat egy kis kajával vagy valami programmal egybekötve. Most még talán mindenkinek van ideje spórolni meg időt beosztani.
Naszóval. Olyan mintha sinen menne. De kifelejthettem a kuplung dugattyútól (ami megnyomja a kinyomótüskét) egy kis zsírt. Mert valami cicereg. Kivéve ha váltok. Szépen kitakarítottam onnan a láncspré trutyit. Lehet attó van. Képek... Remélem átmegy..
Üdv mindenkinek. Hát srácok, belekezdtem a lánc, lánckerék cserébe. Sajna csak meló után van rá időm. Néztem a mocit kiszerelt hátsó kerékkel. És arra jöttem rá hogy (baszki ez így is kiba... dögös) És holnap tesztelni kell ám.
HEllo mindenkinek!
Lassan készül a motorom , az akksi és fesszab közt én is összekötöttem vezetékkel.
Úgy csináltam meg saruval hogy rá lehessen kötni még egy aksit akár..
Egy vízpumpa alatti rugó simmeringet is rendelnem kellett ,de rosszat küldtek..
Égnek áll a hajam h mindig valami hülyeség miatt 1 hetet csúszok legalább
következő héten intézem újra...
És lenne egy kérdésem a hozzáértőkhöz, főleg Oszihoz!
Szerintetek érdemes kínai akksiból 18650 tipusú 3,7 V 6000mAh ból
sokból akksit csainálni TL be ? http://www.ebay.com/itm/351490...
4et sorban ami lesz 14,8 V max, és több ilyet csinálni és ezeket a 4 eket párhuzamosan,
legalább 24 darabot de inkább 40 et összekötni ....
Bírná az akksi a generátor töltését? úgy értem nem menne tönkre tőle?
Mert ugye vagy 3,7 V osat 4 darabot sorba az 14,8V
vagy 4,2V osat 3-at az csak 12,6V ..
A generátorom 14,2-t tölt ..
ÉS ha mondjuk kevés valamiért,
akkor párhuzamosan szabad e kötni az akksival hogy az összteljesítmény erősebb legyen ?
Köszi
Kint voltam múltkor amikor versenyen rekordidőt ment. Azt hiszem 1:55-öt. Talán. Leiskolázta a mezőnyt rendesen. Nem csak nyeret, de még az előnye is nagy volt :)
Én is előztem már meg, pont hátrafelé nézett a kamera, rögtön arra gondoltam, ezzel fogok jaszkarizni, hogy kikerültem a Chrobákot.
Otthon megnéztem a felvételt, és amíg én vért izzadva nyomtam a kört, teljesen laza mozdulattal utánam jött, és 1 méterről beleintegetett a kamerába, majd lemaradt, de mindezt olyan könnyedséggel, mintha egy biciklist kellene TL-el utolérni
Mecsek az királyság, Orfű felé lehet jókat borítani, az út is rendben van illetve van pár szűk kanyar Pécs felé is. (A Pécsi suzukisok a mecsekbe szervezik a tesztnapjait, nem véletlenül )
Na meg van egy hely, Komló után nem sokkal, egy orbitális bukkanóval, ha tökös vagy, még ugratni is lehet.
Kajás helyet is tudok, most voltunk egy cseh sörözőben Pécsen legénybúcsún, a kaja nagyon rendben volt.
Említettem már, hogy Baranyai vagyok ?