Ciao! Már én is akartam kérdezni. Én nagyon benne lennék, az idei évem motorozás szempontjából katasztrofálisnak mondható. Benne lennék egy Osztrák rövid kanyarban is.
Nekem jó a szept. 18-19-20 meg a 27-28. 25-én melózom tehát nekem csak a 26-a csak délutántól jó, mert meló után szundikálok. Októberre 9-10-11-re van programom, ergo a többi hétvége jó lehet, bár függ a beosztástól.
Jelentkezzen a többi zsivány és akkor megvitatjuk, hogy hova és mikor.
Üdv !
Nagyon LAssan kész a vasam de mindig közbejön valami ,
genertor kellett új , És a főpróbánál behalt a 3 hónapos akksim is,
amit 1 hét alatt bevizsgálták és kaptam újat. Ez volt péntek, azaz tegnap.
Gondoltam ma elindítom víz nélkül, (próbálni)
el is indult elsőre! Raktam bele vizet és a vízpumpa túlfolyón folyik ki...
Szétszedtem a vízpumpa házat,
Van e valakinek Vízpumpa lapát alatti, fémrugó közti gumitömítése, azt hiszem ezt is simmeringnek hívják csak nem tipikusan úgy néz ki mint amit megszoktunk.Szemre kb 25mm átmérőjű 30 mm mélységű, belül rugó tartja a külső gumit.
Ha nincs akkor kim mit tud ajánlani, hol keressek?
Köszi !
Hát, igen nekem is nagyot dobbant a szívem az öreg gép láttán. Vezetni? Annyira nem tudok nyilatkozni, a menet miatt 2-estől feljebb nem raktam, de nagyjából olyan mint egy quad-ot, csak a rugózása gyakorlatilag nincsen. Rá kell egy kicsit tartani az út szélére aztán ennyi. Szép és jó élmény volt. Ha megvannak a normális fotós képek, ha gondolod mutatok egyet kettőt.
Nálam a titkos összetevő, hogy a vázon kívül az idom alatt vezettem el a csövet, így tutira nem fog túlmelegedni.
Meg a munkahengerre a gumi védősapka, így nem fog befeketedni a tartályban a folyadék. (ugye a lánc odaveri az összes dzsuvát)
Csak az idő is legyen még kegyes....
Nekem jó a szept. 18-19-20 meg a 27-28. 25-én melózom tehát nekem csak a 26-a csak délutántól jó, mert meló után szundikálok. Októberre 9-10-11-re van programom, ergo a többi hétvége jó lehet, bár függ a beosztástól.
Jelentkezzen a többi zsivány és akkor megvitatjuk, hogy hova és mikor.
Nagyon LAssan kész a vasam de mindig közbejön valami ,
genertor kellett új , És a főpróbánál behalt a 3 hónapos akksim is,
amit 1 hét alatt bevizsgálták és kaptam újat. Ez volt péntek, azaz tegnap.
Gondoltam ma elindítom víz nélkül, (próbálni)
el is indult elsőre! Raktam bele vizet és a vízpumpa túlfolyón folyik ki...
Szétszedtem a vízpumpa házat,
Van e valakinek Vízpumpa lapát alatti, fémrugó közti gumitömítése, azt hiszem ezt is simmeringnek hívják csak nem tipikusan úgy néz ki mint amit megszoktunk.Szemre kb 25mm átmérőjű 30 mm mélységű, belül rugó tartja a külső gumit.
Ha nincs akkor kim mit tud ajánlani, hol keressek?
Köszi !
Akkor mégnagyobb like!
https://www.zero-limits.co.uk/...
Hát a pikkelyek már egy ideje megvannak. Dédelgetem a sárkányt már egy ideje.
Távolabbról hogy néz ki vele? (a jobb oldalról)
Bringákba az való tényleg(rá is van írva a tetejére), de motorba DOT4 fékfolyadék kell. GYK rá van írva a tetejére általában!
Ne is mondd. Olyan nincs, h fékolaj...
Pikkelyesedés megindult már? (sárkányosodás)
Meg a munkahengerre a gumi védősapka, így nem fog befeketedni a tartályban a folyadék. (ugye a lánc odaveri az összes dzsuvát)