Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már én is várom.
Felraktam a dunlopodat hátha az új futómű el hajlando tapadni. Félősen mentem, de jonak tűnik. Elgondolkodtató...
suzuki tl 100s0 alkatrészei eladók 06704275150
Egyszerű és el se lehet ba***ni egy kábelt beiktatni direkbe ahogy lerajzoltad.... Amúgy miél Közelebb merekrá a fedzabályzó felé annál jobban növekszik anyira válogatós vagy hogy nem iszol olyat amit még nem utál?:D
Üdv fiatalok, sajnos igazak a hírek... idén kimaradok, de nem úgy majd jövőre! igyatok helyettem is
Ez a feszültség mindig gyászos. Tuti jol kötötted be?
Á csak isrsai. Abbol jo az olcsobb változat :)
ideglenesen össze kötve!
Szépen lassan magasodik így az érték!
15A bizti jó lehet benne?
Amúgy valami ocsóó bort nem szerető?:Dpl Kecelihatlapátost?
a szentesi paskomon csak paprikat termeszteni jó meg a szomjunkat oltani motorozni nem annyira!
Én a szentesi bulira csak max szombat du. tudok menni, ottalvás meg össze sem jön...
Az lenne a legjobb, ha lenne szervezve valami közös motorozás pl vasárnap, arra tudnék menni, de a többnapos party nekem felejtős...
Vannak már ilyen tervek?
Ejha, most néztem a naptárat, hogy jövő hétvége és indul a banzáj.
Mindenképpen jövök, bár még egyenlőre bizonytalan, hogy pénteken délután vagy szombaton reggel, ez munkától függ, de még visszajelzek.
Póló nekem is kell, de ha lehet ne valami rózsaszín hello kitty mintás legyen
Alvás akkor hálózsák + sátor?
Nekem múltkor azt mondta, hogy az idén ki maradnak az ilyen programok!
De az lenne a legjobb ha ez megváltozott volna!
Én benne vagyok a pólóban. Akár az is lehet amit Oszi összerakott, csak mondjuk a logókkal kellene.
Ciao!

Szerintem Dávid nem jön, legalábbis Ancsáék azt mondták. Egyébként egész jó kis csapat összejön.
Irsai Olivér jöhet töménytelen mennyiségben
Ez nem kommander, hanem a gyári agya a TL-Snek Van ilyen nekem is a tartalék alkatrészeim között.
minden érthető és egyértelmű!
Most már egy demison szeszt kell vigyek neked

Oszi:azzal már meg is bírkoztam,egy csavar aztán jónapot!de ha léesz egy kis időm kap egy másik tartó konzolt:)
pentek du.
Már izguloooook!
A furat távolság tényleg kisebb, de sztem neked se okoz gondot felrakni.
Ne vágd el, ameddig nem húztál be másik kábelt, amit a Janó írt.
Próbálom összeírni a csapatot.
Janó
Oszi
Luká
Jesus
Bordit
Imrofu
Lipi
Sixstring
Dallos J+1
Tetovált+Ancsaaa+1
Csaplár Zs+2
Pityupapa TE esetleg?
Ha van még TL-es az országban és szeretne jönni HAJRÁ!
Érkezés:péntek reggeltől
szombaton
vasárnap
Ki hogy tud,csak jöjjön
https://www.google.hu/maps/dir...
Ha direktbe bekötöd az aksit akkor nem szabad a kábelt elvágni, mert túl sok lesz a fesz.

TL gyári kábelkötege elég szép veszteséggel működik.

Tudom kurva rondán írok
Igen elvágod a kábelt, és akkor több lesz a feszültség, de még az mindig picsa.

Ha 14,4V-ot akarsz stabilan akkor elhúzol egy plusz kábelt amit én rajzoltam be neked kék, és piros tollal. Az a plusz vezeték. Kell a pozitív ágra egy olvadóbiztosíték. A vezeték kb 2,5mm-es legyen. Átmérőre.
Én benne vagyok a dologba!:)
Hát nem is tudom mire vélni ezt a leírást ami a papira vetettek
Apropó két furat távolság csak nekem lett rövideb vagy 10mmvel.
Amúgy az úgy jó hogy 12.8-12.9 mérek akkun néha magasabb fordulaton meg 13.4!Papírosra át olvasva piros-fekete kis vezetéket átvágva 0.6v emelkedik a töltés, vágjam vagy nem vágjam?
Szia. Köszönjük mi idén nem kérünk pólót.
Viszont olyan kérdésem lenne hogy neked mikor jó ha érkezünk?
Mert akkor úgy indulunk.