Egyszerű és el se lehet ba***ni egy kábelt beiktatni direkbe ahogy lerajzoltad.... Amúgy miél Közelebb merekrá a fedzabályzó felé annál jobban növekszik anyira válogatós vagy hogy nem iszol olyat amit még nem utál?:D
Én a szentesi bulira csak max szombat du. tudok menni, ottalvás meg össze sem jön...
Az lenne a legjobb, ha lenne szervezve valami közös motorozás pl vasárnap, arra tudnék menni, de a többnapos party nekem felejtős...
Vannak már ilyen tervek?
Ejha, most néztem a naptárat, hogy jövő hétvége és indul a banzáj.
Mindenképpen jövök, bár még egyenlőre bizonytalan, hogy pénteken délután vagy szombaton reggel, ez munkától függ, de még visszajelzek.
Póló nekem is kell, de ha lehet ne valami rózsaszín hello kitty mintás legyen
Alvás akkor hálózsák + sátor?
Próbálom összeírni a csapatot.
Janó
Oszi
Luká
Jesus
Bordit
Imrofu
Lipi
Sixstring
Dallos J+1
Tetovált+Ancsaaa+1
Csaplár Zs+2
Pityupapa TE esetleg?
Ha van még TL-es az országban és szeretne jönni HAJRÁ!
Érkezés:péntek reggeltől
szombaton
vasárnap
Ki hogy tud,csak jöjjön https://www.google.hu/maps/dir...
Igen elvágod a kábelt, és akkor több lesz a feszültség, de még az mindig picsa.
Ha 14,4V-ot akarsz stabilan akkor elhúzol egy plusz kábelt amit én rajzoltam be neked kék, és piros tollal. Az a plusz vezeték. Kell a pozitív ágra egy olvadóbiztosíték. A vezeték kb 2,5mm-es legyen. Átmérőre.
Hát nem is tudom mire vélni ezt a leírást ami a papira vetettek
Apropó két furat távolság csak nekem lett rövideb vagy 10mmvel.
Amúgy az úgy jó hogy 12.8-12.9 mérek akkun néha magasabb fordulaton meg 13.4!Papírosra át olvasva piros-fekete kis vezetéket átvágva 0.6v emelkedik a töltés, vágjam vagy nem vágjam?
Felraktam a dunlopodat hátha az új futómű el hajlando tapadni. Félősen mentem, de jonak tűnik. Elgondolkodtató...