Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt kel lefordulni a főútról.Fel a gátra(macskaköves út)200m után jobbra 1km CÉL!
https://www.google.hu/maps/dir...
Nincs. Ezüstre festettem, este dobok róla képet. Ez ami a képeken van, nagyobb a gyárinál, ha kell csinálok rajzot, akkor te is tudnál magadnak ilyent. 40dkg/db ha rozsdamentesbõl van. A gyári kb. 30. Ha kell a gyárim akkor odaadom. Este otthon csinálok képet arról is.
bocsi van kék is
ilyen pólókból lehet választani
Oszibá!
Gsx R 1000 gyári feliratot dobjál fel
Egyen póló!
A javaslatok fényében megkérdeztem,hogy mennyiért csinálnák meg.A feliratozás 1700huf+1200huf a póló.
hátára REAL MEN alatta a két csaj RIDE TWINS jano rakta fel,de dallos úr fényképeinél is meg van.
elől amit oszi felrakott gyári felirat fölé a nick név
II Szentesi TL találkozó felirat
Fehér,fekete,szürke pólók vannak(TESCO jó minőség)
Ennyiért érdekli-e a csapatot a dolog?HA igen szombat 17.00-ig szín,méret.A feliratozás még képlékeny, vasárnap estig lehet változtatni rajta.Ötleteljen a társaság .
szunyogriasztót is hozzatok,mert amíg a pia nem fejti ki hatását,zavarnak a csípések .
2szem. és 6szem. sátrat tudok biztosítani,fel is állítom.Vannak mások is sátorbajjal.Aki igény tart sátorra jelezze.Hálózsákot vagy plédet hozni kellene.
Ha nincs ledarálva az egész akkor persze kell. Köszi. Mailben dobd át az adatokat.
és ilyent csináltam:
Amennyi a posta. Nekem nem kell, odaadom, csak a csomagküldést fizesd ki. Amúgy én rozsdamentesböl esztergáltam nagyobbakat az emyre. Feketére kell majd festened, ha kell.
Igen, mert a kinainak nincs súlya, ezért rezonál a kormányom, és zsibbad a kezem :)
Mennyi az annyi?
Neked gyári kormányvég kell? Olyan nekem is van "feleslegbe".
Ez az SV1000S gyári ekeidoma. Bontókban keresd tartókonzolokkal együtt.
Szevassz.HÜTŐNEK,KIPUOGÓKNAK MI AZ ÁRA?
Szia! Ilyen vagy hasonló, hasidomot hol találok? :) köszi előre is!
Kormányvégsúlyokat mennyiért adnád? Köszi!
Beszélj Lukával, vagy Ancsáékkal! Ők Bp-ről indulnak, de legalábbis érintik. Én vidékről megyek, szerintem 15-16-ra vagyok Szentesen.
Sajnálatos! Sebaj! Majd jövőre!
Én péntek délután 3-4óra körül érnék oda!
Mit kell vinni:hálozsák sátort egy db TL és még?
PLusz egy pontos cím,mert ez googlemaps nekem nem jön be.....
Még kérdőjel, szabit vettem ki, de péntek 2kor fel akarom nyalni a lecsót(borítékos fizút) Csepelen a melóhelyen. Utána indulnék, estleg, de lehet, hogy nem lesz sátram. Meg pestről ki jönne még akkor, se gps, se helyismeret nincs hogyan találnék oda.
Balt akartam, most nézem jobbot írtam! Még jó hogy több oldala nincs. :)
Kép a jobb oldaláról?