Nincs. Ezüstre festettem, este dobok róla képet. Ez ami a képeken van, nagyobb a gyárinál, ha kell csinálok rajzot, akkor te is tudnál magadnak ilyent. 40dkg/db ha rozsdamentesbõl van. A gyári kb. 30. Ha kell a gyárim akkor odaadom. Este otthon csinálok képet arról is.
Egyen póló!
A javaslatok fényében megkérdeztem,hogy mennyiért csinálnák meg.A feliratozás 1700huf+1200huf a póló.
hátára REAL MEN alatta a két csaj RIDE TWINS jano rakta fel,de dallos úr fényképeinél is meg van.
elől amit oszi felrakott gyári felirat fölé a nick név
II Szentesi TL találkozó felirat
Fehér,fekete,szürke pólók vannak(TESCO jó minőség)
Ennyiért érdekli-e a csapatot a dolog?HA igen szombat 17.00-ig szín,méret.A feliratozás még képlékeny, vasárnap estig lehet változtatni rajta.Ötleteljen a társaság .
2szem. és 6szem. sátrat tudok biztosítani,fel is állítom.Vannak mások is sátorbajjal.Aki igény tart sátorra jelezze.Hálózsákot vagy plédet hozni kellene.
Amennyi a posta. Nekem nem kell, odaadom, csak a csomagküldést fizesd ki. Amúgy én rozsdamentesböl esztergáltam nagyobbakat az emyre. Feketére kell majd festened, ha kell.
Én péntek délután 3-4óra körül érnék oda!
Mit kell vinni:hálozsák sátort egy db TL és még?
PLusz egy pontos cím,mert ez googlemaps nekem nem jön be.....
Még kérdőjel, szabit vettem ki, de péntek 2kor fel akarom nyalni a lecsót(borítékos fizút) Csepelen a melóhelyen. Utána indulnék, estleg, de lehet, hogy nem lesz sátram. Meg pestről ki jönne még akkor, se gps, se helyismeret nincs hogyan találnék oda.
https://www.google.hu/maps/dir...