Hát Zsolti! Lehet látványban jobb, de hangulatra nekem a te mosási technikád jobban bejött. Szerintem azon jobban kacagunk, ezen max vitáznák. /hogy mi legyen a menyecskével a meló után. /
Az lenne a kérdésem felétek, hogy bánnátok-e, ha egy gyerekkori cimborám eljönne velem a talira? Neki nincs gépe, utasként lenne jelen.Sokat meséltem neki aztán mondta, hogy egyszer eljönne egy ilyen találkára. Inni tud, jóarc.
Rossz tapasztalatod van velük szemben?
Mesélj ,mert ha nem ajánlod oka van.
En zzr 1400 kawahoz kerestem cuccokat drága minden,vagy kinek mi drága.
Pl:full krom gyari kipufrendszer 100ezer,1 kormanyrúd 18ezer
Én személy szerint Kakasdot nem ajánlom, de egy próbát megér! Ahhoz képest, hogy a "kedves" Szekszárd szomszédja, inkább bukófalva, de próbáld meg, hátha jó áron küldenek egy jó hűtőt.
Dobjuk már fel mint ötlet hasonlót lehetne szervezni a Szentesi találkozón,motorok lesznek,lányok lesznek,talán valahol kapunk B orcsátol,1-2 szivacsot és mosószeres vizet is
Sziasztok, segítséget kérnék . Szerintetek honnan lehet radiátort beszerezni a 1000s-emhez...ebay vagy tudtok valami bontot, ahol kereshetek használtat?...multkor leszálltam a vasról es egy nagy lyukat vettem észre a radiatoron...szerencsére nem folyt el a viz út közben...
Nem hülyeség csak kicsit balfaszul fogalmaznak :) majd megyek akkor megszakérfjük. Az enyém pontos beállításához is jobb két ember. Ha leszerelem a lábtartot akkor most kivétel nélkl tudok állitani most előfeszitsést.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy bánnátok-e, ha egy gyerekkori cimborám eljönne velem a talira? Neki nincs gépe, utasként lenne jelen.Sokat meséltem neki aztán mondta, hogy egyszer eljönne egy ilyen találkára. Inni tud, jóarc.
Szerintem te Siófokon megmutattad tavaly, hogy neked ez a jármű mosás jobban megy.
Kár, hogy arról nincs videó vagy fotó.
Mesélj ,mert ha nem ajánlod oka van.
En zzr 1400 kawahoz kerestem cuccokat drága minden,vagy kinek mi drága.
Pl:full krom gyari kipufrendszer 100ezer,1 kormanyrúd 18ezer
Idén is jön a család Zsolti? :)
06-209629446
http://www.sugomotor.hu/
Korrektek, és küldenek csomagot is.
http://www.hullokft.hu/cegunkr...
A motorrevüs leirás is egy hülyeség. Negatív számok meg mittomén...