Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Zsolti! Lehet látványban jobb, de hangulatra nekem a te mosási technikád jobban bejött. Szerintem azon jobban kacagunk, ezen max vitáznák. /hogy mi legyen a menyecskével a meló után. /
Azért eléggé hanyagul végzi a munkáját nem? Láthatóan elég jót pihen a feladata során.
Szevasztok Urak és Ancsa!

Az lenne a kérdésem felétek, hogy bánnátok-e, ha egy gyerekkori cimborám eljönne velem a talira? Neki nincs gépe, utasként lenne jelen.Sokat meséltem neki aztán mondta, hogy egyszer eljönne egy ilyen találkára. Inni tud, jóarc.
Zsolti!
Szerintem te Siófokon megmutattad tavaly, hogy neked ez a jármű mosás jobban megy.
Kár, hogy arról nincs videó vagy fotó.
Rossz tapasztalatod van velük szemben?
Mesélj ,mert ha nem ajánlod oka van.
En zzr 1400 kawahoz kerestem cuccokat drága minden,vagy kinek mi drága.
Pl:full krom gyari kipufrendszer 100ezer,1 kormanyrúd 18ezer
Persze hogy jönnek a TLRacing csapatom nelkül nem tudok elindulni
Én személy szerint Kakasdot nem ajánlom, de egy próbát megér! Ahhoz képest, hogy a "kedves" Szekszárd szomszédja, inkább bukófalva, de próbáld meg, hátha jó áron küldenek egy jó hűtőt.
Lenne ötletem rá, hogy ki moshatná le a tl-m, de inkább nem mondok nevet :)

Idén is jön a család Zsolti? :)
Kakasd motorbontó,(Lacit keresd)csak délelött.
06-209629446
Dobjuk már fel mint ötlet hasonlót lehetne szervezni a Szentesi találkozón,motorok lesznek,lányok lesznek,talán valahol kapunk B orcsátol,1-2 szivacsot és mosószeres vizet is
Különben a bajai bontót kérdezd meg, nekik van TL-S-hez cuccuk
http://www.sugomotor.hu/
Korrektek, és küldenek csomagot is.
Talán a Hüllő kft megjavítja. Mutasd meg nekik.
http://www.hullokft.hu/cegunkr...
Sziasztok, segítséget kérnék . Szerintetek honnan lehet radiátort beszerezni a 1000s-emhez...ebay vagy tudtok valami bontot, ahol kereshetek használtat?...multkor leszálltam a vasról es egy nagy lyukat vettem észre a radiatoron...szerencsére nem folyt el a viz út közben...
Nem, azt nem szabad neki.
Nem szokott benne aludni? :)
A sisakőr! :)
Jaa az biztos hogy Jó lesz!nagyon kontárkodni nemszeretem így ami nem megy azt nem erőltetem!Amúgy feszabályzó volt a ludas....
Oké oké. Nem szóltam.
Már csak 2 hét, úgyhogy húzzál bele.
Nem hülyeség csak kicsit balfaszul fogalmaznak :) majd megyek akkor megszakérfjük. Az enyém pontos beállításához is jobb két ember. Ha leszerelem a lábtartot akkor most kivétel nélkl tudok állitani most előfeszitsést.
Akkor jó!
A motorrevüs leirás is egy hülyeség. Negatív számok meg mittomén...