Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lipi ha jössz a buliba éjfélig ne is hozakodj elő a rugóstag bizniszel a janónál,utána már minden olcsó lesz
Jaja persze
Akkor stipi-stopi a rugóra!r1-r6lesz belöle ... Szentesi bulin megbótoljuk az jó neked?
Igen amiatt, bár a csillapotásra Ancsáék lecsaptak. Csak a rugó maradt.
Jól hangzik!
Kérdés neked ez miatt kellet aksit átrakni mert nem fért el tőle?
Egy idő után hiába olajozod, annyira szétkopik, meg a legvégén be is áll.
Igen használható R1, R6, de van amúgy egy Ducati 1198 csillapításos beépítő szettem 15 ezerért
Engem érdekelhet mert mostanság már nem használ az olaj....
Kérdés az hogy r1-r6 csillapítás majd jó lehet hozzá?
Kérdésem, hogy lenne-e igény egy teljesen felújított, megerősített nyikorgásmentes TLS hátsó rugóstagra. Előbb fog a motor szétesni, mint ez.

ár: 10.000 ft. Ha minden stimmel majd jövő héten vihető.
Az odáig rendbe van!csak itt a képen szegények még olajosak sem lesznek...
..és abban mi a kihívás ha az összegányolt, tákolt motorral ácsorogsz az út szélén, mert szétesik alattad? Motort csak úgy lehet szerelni ha minden adott. A többi kókányolás. Kihívást meg másol kellene keresni
Ja legalább sötétben csinálnák,abban lenne valmi kihívás,épp váltót cserélnek,2kör utan beszart a 2012 vébés renault f1
Értem én,de ebbe hol a kihívás hogy minden meg van labor körülmények között?
Így is lehet szerelni
Szentesi izelítö,ameddig a szem ellát tl
Értem :)
Nem a finnyásságról van szó.
Okés. Nagyon szépen köszönöm.
Továbbítom.
De finnyás valaki. Részegen minek lakosztály. Jo az asztal sarka is
Hali!
Sátrat és hálózsákot tudok biztosítani.Nincs kiadó nyaraló.
Szia Borcsa.
Szeretném jelezni, hogy valószínűleg jönne még egy TL-es pénteken viszont szombaton délután programja van.
Olyan problémája van,hogy nem tud hozni csak egy hátizsákot.
Esetleg van házbérlési lehetőség? Vagy kezd kirajzolódni, hogy ki hol alszik?
Köszi.
Na ja!
Az a legszebb mikor el gurul egy csavar és nincs meg.Mikor már találtál akkora meg kerül az eredeti...
Még jó, hogy az a veszély nem fenyeget, hogy sokat mennék "gyertyában"
Ne is törödj vele a végeredmény a fontos.
Én is ha nekiàllok motort szerelni elötte fellocsolok és ledöngölöm a homokot a garázsban.
A pontos technikának nem néztem utána, de valszeg a kartergáz szellőzőcsövön keresztül. Nekem kétszer megcsinálta, egy igazi élmény.