Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg ugye lehetnek pontatlanságok, tévedések a számításban
Elméletben igy néz ki a dolog. Rugónak jonak kell lennie, bár majd a gyakorlat megmutatja.
Adatlapomra tetem fel egy videót(tavaly ősz végi szezonzáró buli) azért,hogy ilyet és ehhez hasonló dolgok mellőzésére megkérjelek benneteket .Üdülési szezon keellős közepén lesz a tali.A hatóság nagyon harap ránk .Múlthéten hajnal 4-kor berekesztette a mulatságunkat.Búgatni majd bemegyünk a városba.Eszem iszom dínom dánom mehet.
rezgéstan nyami
Egy kis elmélet ahhoz amiről beszéltünk
Nekem ilyen kéne ha van izomtrikó alapnak :) Fehér alap fekete felirat.
Sziasztok!
Ha van rá igény megcsináltattatom.Megtervezitek a feliratozást,kiválasztjátok a színét és GÓ!
Az igaz!De ha már ki vettem a szabit és van időm akkor bele fér a +km mert sajnos nem sok időm volt eddig
Értem. csak nehogy az legyen, hog kapsz egy vonalzót és le kell, hogy mérd kinek nagyobb Talán jobb ha marad a szkander Vállalom, hogy gyenge vagyok, s kihagyom.
A jó dolgok spontán jönnek.
Majd kiderül.
Ha gondolod van itt egy Suzuki Love. Súlyzózásra pont alkalmas.
Nekem is
Hát mi pénteken fogunk, de eléggé képlékeny a dolog. Valahogy úgy fogunk menni ahogy jónak érezzük.
Ahogy nézem a térképen, neked Szeged fele sokkal közelebb lenne.
vagy motort szerelni
Nekem megvan a régi is. Per pillanat abba szoktam aludni
Idén is kapunk új pólót Borcsa?
Idén a farokméregetés más módját kellene választanunk. Még a kép láttán is megfájdul a vállam Ne engedd, hogy ilyeneket tegyek.
Még szép. De jobb kézzel jobb lenne.
A TLS vázat emelgettem már a jobb kezemmel, csak a Luká elvitte...
2. TL 1000 Szkander VB-re készültök már?
Hát mi Oszival hardban fogjuk tolni, 220 alatt nem igen szoktunk közlekedni. Amúgy nem tudom merre megyünk, meg mikor ez olyan majd kialakul alapon fog működni. Egyszer odaérünk Szentesre
nem persze!apró betűs résznél írja is hogy regisztráció után csak 1x változtathatod meg.... hogy miért jó ez a fajta korlátozás...
Amúgy szentesi mutatványra ti mikkor merre jöttök?Gondoltam fel robogok kecsóig aztán onnan lehetne együtt?!
Most végre kapok értesítést mailban.
Épp ideje volt, h normális nick neved lett
Régit nem engedte a rendszer visszaállítani
Gépész ember tudjon is bánni a flexel