Adatlapomra tetem fel egy videót(tavaly ősz végi szezonzáró buli) azért,hogy ilyet és ehhez hasonló dolgok mellőzésére megkérjelek benneteket .Üdülési szezon keellős közepén lesz a tali.A hatóság nagyon harap ránk .Múlthéten hajnal 4-kor berekesztette a mulatságunkat.Búgatni majd bemegyünk a városba.Eszem iszom dínom dánom mehet.
Értem. csak nehogy az legyen, hog kapsz egy vonalzót és le kell, hogy mérd kinek nagyobb Talán jobb ha marad a szkander Vállalom, hogy gyenge vagyok, s kihagyom.
Hát mi pénteken fogunk, de eléggé képlékeny a dolog. Valahogy úgy fogunk menni ahogy jónak érezzük.
Ahogy nézem a térképen, neked Szeged fele sokkal közelebb lenne.
Hát mi Oszival hardban fogjuk tolni, 220 alatt nem igen szoktunk közlekedni. Amúgy nem tudom merre megyünk, meg mikor ez olyan majd kialakul alapon fog működni. Egyszer odaérünk Szentesre
nem persze!apró betűs résznél írja is hogy regisztráció után csak 1x változtathatod meg.... hogy miért jó ez a fajta korlátozás...
Amúgy szentesi mutatványra ti mikkor merre jöttök?Gondoltam fel robogok kecsóig aztán onnan lehetne együtt?!
Ha van rá igény megcsináltattatom.Megtervezitek a feliratozást,kiválasztjátok a színét és GÓ!
Majd kiderül.
Ahogy nézem a térképen, neked Szeged fele sokkal közelebb lenne.
A TLS vázat emelgettem már a jobb kezemmel, csak a Luká elvitte...
Amúgy szentesi mutatványra ti mikkor merre jöttök?Gondoltam fel robogok kecsóig aztán onnan lehetne együtt?!