Szerintem csak bizonyos futásteljesítmény után jöhet elő. Feltételezem anyagfáradás, de mivel csak első kipuffszelepnél jö elő lehetséges, hogy valami gond a hőmérsékletekkel is lehet.
Láttod...ha az embernek van egy munkahelye mellette a házat építetti és még maszekba eljár dolgozni meg sajnos az elektronika nem az erősségem,de a mechanikus dolgokat megbírom csinálni!Nem beszélve arról hogy aki mindig ezt csinálja annak kis újból megy szakszerűen.
Valahogy sejtettem hogy vigyázni kell... most nézem hogy már odáig kb2 hét van és gyakorolni se tudom ezt a témát....:/
De azért tölcsérrel nem illik itatni!
Amúgy valami hiperszuper márket bolt diszkont van a közelben,hogy söre bora való vágyakat ki tudjam élni és azt se kelljen fel túrásítani?:)
Látszik nem voltál még TL talin. Nehogy azt hidd, hogy kemény másnaposság nélkül megúszhatod. Magzatpózba fogsz Te másnap feküdni egész délelőtt Olyankor meg jól jön a párna, pokróc :)
A nénit lehetne ott is...
Dász ist nix M4 renccer...
Az előző leömlőid vágott végű gyári volt, vagy valami sport rendszer?
Max annyi az egész,és kész a töltés.
De nekem nem sürgős ráér tali után is!
De azért tölcsérrel nem illik itatni!
Amúgy valami hiperszuper márket bolt diszkont van a közelben,hogy söre bora való vágyakat ki tudjam élni és azt se kelljen fel túrásítani?:)
Amúgy minek szerintem tiszta fölösleges ilyeneket vinni... vagy kötelező alvás is lesz mint az oviba?:D