Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden jól meg ma, vagy holnap már tesztelhetem a gépet
Szerintem csak bizonyos futásteljesítmény után jöhet elő. Feltételezem anyagfáradás, de mivel csak első kipuffszelepnél jö elő lehetséges, hogy valami gond a hőmérsékletekkel is lehet.
Anno még nem tudtuk ezt a típusbetegségét.
Dobunk bele egy kis Arol 2T-t a 95-höz
Megint az a fránya szelepcsésze. Azért ellenőrzöm évente
Benzinkúton nem kéne megtankolnod...
A nénit lehetne ott is...
Úgy, h elreped a szelepcsésze, és kiesik az ék?
Szerintem a motorral lenne nagyobb az elélvezés Néni csak utána jönne pihenésképen.
Hogy tud beesni az a szelep?
Beesett a szelep mind a kétszer.
Hmmm...
Dász ist nix M4 renccer...
Elsőnek a nénivel, aztán a motorral...
Ez miféle sportdob?
Az előző leömlőid vágott végű gyári volt, vagy valami sport rendszer?
pá pá lopakodó üzemmód
Láttod...ha az embernek van egy munkahelye mellette a házat építetti és még maszekba eljár dolgozni meg sajnos az elektronika nem az erősségem,de a mechanikus dolgokat megbírom csinálni!Nem beszélve arról hogy aki mindig ezt csinálja annak kis újból megy szakszerűen.
Nincs fél órád?
Max annyi az egész,és kész a töltés.
utána nézek a postának
De[O44Akkor postán 20kg 1300ft vagy hogyan van a dolog?
De nekem nem sürgős ráér tali után is!
Tetyó van.
Akkor nem lesz rugóstagod
Sajna pont a postát szeretném elkerülni
Valahogy sejtettem hogy vigyázni kell... most nézem hogy már odáig kb2 hét van és gyakorolni se tudom ezt a témát....:/
De azért tölcsérrel nem illik itatni!
Amúgy valami hiperszuper márket bolt diszkont van a közelben,hogy söre bora való vágyakat ki tudjam élni és azt se kelljen fel túrásítani?:)
Postára kellene bízni a dolgot
Látszik nem voltál még TL talin. Nehogy azt hidd, hogy kemény másnaposság nélkül megúszhatod. Magzatpózba fogsz Te másnap feküdni egész délelőtt Olyankor meg jól jön a párna, pokróc :)
Én meg annak tudatában kérdeztem múltkor!:)
Amúgy minek szerintem tiszta fölösleges ilyeneket vinni... vagy kötelező alvás is lesz mint az oviba?:D