Én is itthon vagyok már egy ideje. Nagyon király volt a hétvége, külön köszönet Borcsának az egész szervezésért, első osztályú vedégelésben volt részünk!
A képeket pedig már epekedve várjuk
Sziasztok!Meg érkeztem én is!
Nekem szerencsére csak a nap sugárzása evett meg!:/
EGy hatalmas élmény volt ez pár nap remélem a következőre is el tudok majd jutni!
Köszönet a Vezírnek Borcsának a vendég szeretetéért és nektek a fergeteges hangulatért!
Hazaértünk mi is, hál`Istennek a gumi kibírta. Sőt! Még talán egy kicsi van is benne.
Borcsa még egyszer ezer köszönet, nagyon jó volt ismét a találkozó. Nagyon nagy tag vagy, hogy ezt lehetővé tetted nekünk! Jó volt srácok, jó kis csapat ez!
Más: Józsi csütörtök vagy péntek tudunk talizni pesten valahol?
Addigra meg valami spéci spanifert szerzek mert leszakad a karom:D
Talán majd holnap hazaérek. Még ugy gondoltuk oszival, hogy keveset motoroztunk és elugottunk szerpentinen Tátra :)
Köszönet Borcsának a kva jó buliért, meg a fánkozásért!
A képeket pedig már epekedve várjuk
Oksa. A képeket már gépre raktam. Van 1-2 ami jól sikerült szerintem.
Nekem szerencsére csak a nap sugárzása evett meg!:/
EGy hatalmas élmény volt ez pár nap remélem a következőre is el tudok majd jutni!
Köszönet a Vezírnek Borcsának a vendég szeretetéért és nektek a fergeteges hangulatért!
Én is itthon minden frankó azon kívül hogy mindenem fáj...
Köszönöm én is még1x Borcsa az egész mókát.
Hazaértünk mi is, hál`Istennek a gumi kibírta. Sőt! Még talán egy kicsi van is benne.
Borcsa még egyszer ezer köszönet, nagyon jó volt ismét a találkozó. Nagyon nagy tag vagy, hogy ezt lehetővé tetted nekünk! Jó volt srácok, jó kis csapat ez!
Szerencsésen hazaértünk.
Borcsa mégegyszer köszi a hétvégét.
Képek hamarosan.
Puszi, pacsi nektek!
fél 7 re lent vok
én meg motort szerelek ! :)
Talán a következőre tudok menni, ha nem mostanában lesz!
ide
itt pedig jobbra fel a töltésen a be a macska köves úton jobbra!