Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kék? Tavaly nyáron adtad el?
Várd meg a képet. Ha PCI, és nincs szoftvere, a macskát dobálni pont jó lesz...
Érdekel! Havvmaccs iz?!
Elég hurka! 498 ló 690es végseb. és 1,5l fogyasztás alatt szóba sem állunk ilyen tunyingokkal! "S"-be vagy "R"-ben volt neked?
Csak annyit tudok róla, hogy ettől a kütyütől 380 a vége a 240 lóerő és 3 literes fogyasztás mellett! Holnap teszek fel képet, remélem segít.

Zsoty
Tudnál pár sort írni mik jellemzik ezt a Power Commandert?
Üdv Skacok!
Volt egy téelem nekem is , amitől,ből,ről megmaradt egy póver kommander. Érdekel valakit?

Zsoty
Nagyon akarjátok félmezítelen lemosom a vasakat,retrodisco kíséretében
Janó is ugyan ezt mondta!Másrészt meg én is így gondolom ahogy leírtad!
Részemről oké.
Relax! Én 3 éve fesszab hibával vettem a gépet, azóta a Solvart-os van benne, hiba nélkül megy. Ha egymás mellé rakod a kettőt, a Solvart-os sokkal nagyobb hűtővel van megáldva, szóval nem lesz gond. A szerelő meg károgjon, te vagy a megrendelő Ő meg a szolgáltató. Szóval azt csinálja amit te mondasz neki. Nem lesz gond, hidd el.
Így van abból x-et elrak. Másrészt nem akar kábelvégeket kötözgetni. Nem mintha nehéz lenne.Fél óra alatt megvan.
Onnan rendeltem amit adtál!
Most az hogy a szerelőnek nem tetszik az az ő baja...meg 40ért nem biztos hogy akarnék venni amiből ő xft meg elrak...
Na de majd jövőhéten leiszuk a segítséged!:D
csináltok amit akartok...
Mondhatom, inkább nincs jó tapasztalatom velük kapcsolatban. Drága náluk minden, még akkor is ha nem jó, ráadásul arrogánsak.
Beszéltem a szerelővel az előbb mondtam hogy micsoda...erre mindjárt lefikázta meg hogy ismeri,de ahogy én szeretném!
Hali, Köszi a válaszokat a radiátor kapcsán..sajnos se a sugomotors se a kakasdinal nincs bontott radiátor..ma megyek a Hüllő kfthez...
Igen , és ez fog is neked működni 10 év múlva :)
Szerintem lenne rá igény. igazából én sem gondoltam nagy költséges túrára, meg négy csillagos szállodára. Panzió vagy sátor tökéletes lehet. Oda le kell menni és kész :)
Ciao! Oks, azzal szerintem nem lesz gond.

Igen, néztem. Nagyon régóta tervezem, hogy menjek motorral Erdélyországba. Gyönyörű szerintem. Jövőre le kellene szervezni, és akkor nem vedelős lenne na tali, hanem több napon gurulás ott alvással. Szerintem 4-5 napos ilyen túra mindenkinek nagy élmény lenne. Zetelakán vannak ismerősösök, vendéglátósok olcsón sok vendégszeretettel, ott pl. lehetne aludni 1-2 napot. Szerintem nem oly nagyon nagy költségvetésből ki lehetne hozni. Tervezgettem is, unokatesóm minden évben megy, van hogy többször is, uh Ő az útvonal tervezésben tudna is nekem segíteni. Ha van rá igény, akkor a talin megbeszéljük, én vállalnám, hogy megszervezzem.
Királyság!Beszéltem is vele elméletileg holnapra itt is van
Mondjuk 40e helyet 13.5e azért kicsit jobb ár...
Őt mondtam telefonban. Hívd fel, rendes segítőkész csóka.

https://xn--tatabnya-dza.cylex.hu/ceg-info/solvart-kft-104839.html
Hozzon páleszt :)

Ezeket a képeket nézted? Ide kellene TL gurulást szervezni.

http://www.sportmotor.hu/motor...