Relax! Én 3 éve fesszab hibával vettem a gépet, azóta a Solvart-os van benne, hiba nélkül megy. Ha egymás mellé rakod a kettőt, a Solvart-os sokkal nagyobb hűtővel van megáldva, szóval nem lesz gond. A szerelő meg károgjon, te vagy a megrendelő Ő meg a szolgáltató. Szóval azt csinálja amit te mondasz neki. Nem lesz gond, hidd el.
Onnan rendeltem amit adtál!
Most az hogy a szerelőnek nem tetszik az az ő baja...meg 40ért nem biztos hogy akarnék venni amiből ő xft meg elrak...
Na de majd jövőhéten leiszuk a segítséged!:D
Szerintem lenne rá igény. igazából én sem gondoltam nagy költséges túrára, meg négy csillagos szállodára. Panzió vagy sátor tökéletes lehet. Oda le kell menni és kész :)
Igen, néztem. Nagyon régóta tervezem, hogy menjek motorral Erdélyországba. Gyönyörű szerintem. Jövőre le kellene szervezni, és akkor nem vedelős lenne na tali, hanem több napon gurulás ott alvással. Szerintem 4-5 napos ilyen túra mindenkinek nagy élmény lenne. Zetelakán vannak ismerősösök, vendéglátósok olcsón sok vendégszeretettel, ott pl. lehetne aludni 1-2 napot. Szerintem nem oly nagyon nagy költségvetésből ki lehetne hozni. Tervezgettem is, unokatesóm minden évben megy, van hogy többször is, uh Ő az útvonal tervezésben tudna is nekem segíteni. Ha van rá igény, akkor a talin megbeszéljük, én vállalnám, hogy megszervezzem.
Zsoty
Volt egy téelem nekem is , amitől,ből,ről megmaradt egy póver kommander. Érdekel valakit?
Zsoty
Most az hogy a szerelőnek nem tetszik az az ő baja...meg 40ért nem biztos hogy akarnék venni amiből ő xft meg elrak...
Na de majd jövőhéten leiszuk a segítséged!:D
Igen, néztem. Nagyon régóta tervezem, hogy menjek motorral Erdélyországba. Gyönyörű szerintem. Jövőre le kellene szervezni, és akkor nem vedelős lenne na tali, hanem több napon gurulás ott alvással. Szerintem 4-5 napos ilyen túra mindenkinek nagy élmény lenne. Zetelakán vannak ismerősösök, vendéglátósok olcsón sok vendégszeretettel, ott pl. lehetne aludni 1-2 napot. Szerintem nem oly nagyon nagy költségvetésből ki lehetne hozni. Tervezgettem is, unokatesóm minden évben megy, van hogy többször is, uh Ő az útvonal tervezésben tudna is nekem segíteni. Ha van rá igény, akkor a talin megbeszéljük, én vállalnám, hogy megszervezzem.
Mondjuk 40e helyet 13.5e azért kicsit jobb ár...
https://xn--tatabnya-dza.cylex.hu/ceg-info/solvart-kft-104839.html
Ezeket a képeket nézted? Ide kellene TL gurulást szervezni.
http://www.sportmotor.hu/motor...