Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak közben neki álltam gondolkodni, mert kell vinni sátrat, pokrócot stb....
Megyek persze és természetesen kell!
Azért kérdeztem hogy jó akkor?
Csak két panyekás üveg közt elfér?
Gyárit ne tegyél bele. Fos úgy ahogy van. tatabányai strapabíró darab.
A hátsó rugóval mi lesz? Kell? Jössz szentesre? vagy nem tudnánk előtte megbizniszelni? Elég szűken leszek a táskákban.
Van mindkettőm ha kell...
Valószínű hogy generátor az jó csak feszszab kuka!
Mindegy tegnap elvittem szervizbe,mert se időm se hozzá értésem nincs az elektronikához!
Bizony. Alapjáraton úgy emlékszem, hogy csak pár voltot adott le, de már régen mértem...
kb 70V 5000es fordulaton meleg motornál, írja a service manual.
Szerintem meg fordulaton kell 50-70-nek lennie. alapjáraton meg joval kevesebb. De létezik Service manual. Abban benne van. Műszert nem árt váltoáramu modba tenni.
frankó most vagy én vagyok béna... vagy az 3-4V létezhet?
180ló 130kg, az eléggé beteg. A csaj, meg gondolom extraként jár annak aki rá mer ülni.

http://www.motorcyclenews.com/...
Megtaláltam számunkra az ideális kezdő pályagépet, de csak mert a hátulja emlékeztet a TLR-re
Nem igazán szokott a generátor meghalni, ellenben a gyári fesszabályzóval. Persze a lehetőséget ki kell zárni, de jobb lélekben felkészülni a szabályzó vételére
a generátorból kijövő 3 sárga vezeték között mérj váltóáram(!) feszültséget. alapjáraton kb. 50-70V-nak kéne lenni, és fontos, hogy mindhárom kör kb. egyforma feszültséget adjon. ezzel kizárhatod a generátor hibát, ha ilyen feszt sikerül mérni rajta. ha fel van töltve az akksi beindíthatod lehúzott generátorcsatival is a mérés idejére.
Aksi alapfeszükltsége kb 12,5V. Mondjuk a 12,66 legyen a műszer pontatlansága.

Bizony jól látod. Fesszab kuka, vagy vezetékben szakadás van Tatabányán van egy gyártó, neki elég frankó szabályzói vannak. 13400ft ha jól emlékszem az árára.
A saruk elégé korrodáltak voltak,most már tiszták és alapjáraton 12,66nál többet nem tud... Viszont ha széthúzom akkor se történik semmi:/ gyanús hogy feszszabályzó kukka?
Radcsorgok kedden!
Halvány dunsztom sincs. Ma rohangálok, holnap melózok. Szerda szerintem jó lehet, mert csütörtökön megint rohangálás. Pénteken meg megyek haza vidékre. Esetleg szerda?
Van!sajnos elég nagy kaosszal!remélem ma letisztazodik!mikorra tervezed?
Meló van? A héten valamikor gurulás? Talán most lesz egy szusszanásnyi időm.
Oksa, részemről nyugta. Én a magam részéről eldugom a kulcsot. Biztos ami tuti.
Rendben.
Mondjuk borzalmasan irok az tény. Meg szeretek firkálni is
ilyen csunyán írsz államvizsgán akkor abból baj lesz