Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Az R első sárvédője és az S hátsó csillapító egysége engem érdekelne. Mennyit kérsz értük?
Szóval az idomtarto vékony csövére hézagolással tehető fel, amugy ez a szokásos kormányra való tarto?
Hali!
Hátsó fékpedál,első fékkar,vízhűtő.Mennyit kóstálnak/db.
70/9302370
vízálló telefontartó, de az alap a szokásos négypontos cucc, szóval rámegy bármilyen gps tartó is. Nekem Note3-hoz van, kicsit vastagabb a tok mint a telefon, de van hozzá ilyen kemény szivacs betét, amivel lehet hézagolni.
telefontartó
Érdekességképp itt a kmóra progi, amivel kalibrálom a SpeedoHealer-t
DigiHUD Speedometer
Hátha valakinek hasznos lesz:

Pályázás
Sajna ki kell hagynom, mert 21 P. Ringre sporolok, de jo szórakozást. Látom elsején is mentetek rendesen
Szóval a link még 1x:
http://doodle.com/bxm6grxtxq2b...

(Sikerült az admin linket megadnom elsőre )
Teljesen más téma, mint eddig, de közeleg a dátum, ezért feldobom, hogy tudjunk pontosítani. 11.-ére beszéltük, hogy Kakucson motoroznánk egyet. Pályával lebeszéltem aznap biztosan motoros nap lesz, ez nem jelent gondot. Aki szeretne jönni, az csak írja be a nevét ide:
http://doodle.com/bxm6grxtxq2b...
Aztán a részleteket (Kaja, pia, esetleg főzés, stb) megbeszéljünk utána.

A dolog részletesebben (ha valaki lemaradt volna eddig ):
-Május 11.-én hétfőn kimennénk Kakucsra, és motoroznánk egész nap.(azért hétfő, mert akkor nincs tömeg mint hétvégén, jobban lehet bontogatni a szárnyakat )
-A pálya 8:00-18:00 van nyitva, ez idő alatt lehet motorozni, egész napra 7.000 Huf a sarc.
-Kaja, pia megbeszélés szerit, én kocsival megyek, szóval szinte bármi befér. Főzni is lehet, csak tüzet nem rakhatunk, de pl gázégő + bogrács az oké, vagy grillsütő. Ha kell bevásárolok előre, és megosztjuk, stb...

Szóval akit érdekel az töltse a táblázatot
Az ott telefon, vagy gps tartó? Tudnál róla linket küldeni? Köszi!
Sajnos nem az enyém, bár szivesen szorítanék neki helyet a garázsban.
Én a veterán szekcióban sunnyogtam...
Én is vagy nyolc éve voltam utoljára, meglepően jó volt az összejövetel.
Azt hittem már rég lecsengett ez a stuntrideres gyorsulásos cucc, de úgy látszik még bírják a népek. Qrvasokan voltak, lelátók tömve, sorok a kajáldáknál. Pörgés ezerrel, brutál gépek, rakétamotor Eric Teboul-lal.
Mondjuk én láttam már ezeket annyiszor, hogy inkább a privát motorokra, meg a csajokra koncentráltam. Mindkettőből szép volt a felhozatal.
Viszont hazúton végig szakadt az eső, na azt utáltam... Jól kiröhögtük egymást, szóval összességében jó kis kimozdulás volt.
Szia

Hazaerek megnezem es irok
Szia

Sajnos serult/hianyos
DNOR , R hez első sárvédő mennyi lenne?
Van az is...
Sziasztok!
Ha már így megy az adok- veszek, engem érdekelne csupasz váz.
Ha esetleg lenne valakinek elfekvőben.
Nem kell, hogy tökéletes legyen!
Körbenézhetsz nálam is. Sok cuccom nincs, de gyári indexet, hátsó féket elhiheted, ha kell. Meg egy darab műanyagot vw-hoz :)
Most a Norbitól én is beszerzek ezt azt...
Akartam kérdezni, ha jössz akkor TL-el jössz? Vagy az a jövő évtizedre lesz kész?
Eladò motorra költeni?
Helló DNOR!Engem az r-es fejidomtartó alumínium keret és esetleg a plexi érdekelne.Ezeknek mennyi az ára?Előre is kösz.
Már elsőre azt hittem a hogy a tied a kis piroska!
Küldem mailt TLs fejidomra!
Hú banyek. Ilyen szépségeknek a tulajdonosai miért nincsenek itt? Jó volt a party? Én utoljára 2004-ben voltam, a Nagy Bummon!

Még akkor úgy volt a buli, hogy Kunhegyes este koncertek, berúgás meg a strandon fürdés, napközben meg streetfighter meg gyorsulás madáron.