vízálló telefontartó, de az alap a szokásos négypontos cucc, szóval rámegy bármilyen gps tartó is. Nekem Note3-hoz van, kicsit vastagabb a tok mint a telefon, de van hozzá ilyen kemény szivacs betét, amivel lehet hézagolni. telefontartó
Érdekességképp itt a kmóra progi, amivel kalibrálom a SpeedoHealer-t DigiHUD Speedometer
Teljesen más téma, mint eddig, de közeleg a dátum, ezért feldobom, hogy tudjunk pontosítani. 11.-ére beszéltük, hogy Kakucson motoroznánk egyet. Pályával lebeszéltem aznap biztosan motoros nap lesz, ez nem jelent gondot. Aki szeretne jönni, az csak írja be a nevét ide: http://doodle.com/bxm6grxtxq2b...
Aztán a részleteket (Kaja, pia, esetleg főzés, stb) megbeszéljünk utána.
A dolog részletesebben (ha valaki lemaradt volna eddig ):
-Május 11.-én hétfőn kimennénk Kakucsra, és motoroznánk egész nap.(azért hétfő, mert akkor nincs tömeg mint hétvégén, jobban lehet bontogatni a szárnyakat )
-A pálya 8:00-18:00 van nyitva, ez idő alatt lehet motorozni, egész napra 7.000 Huf a sarc.
-Kaja, pia megbeszélés szerit, én kocsival megyek, szóval szinte bármi befér. Főzni is lehet, csak tüzet nem rakhatunk, de pl gázégő + bogrács az oké, vagy grillsütő. Ha kell bevásárolok előre, és megosztjuk, stb...
Én is vagy nyolc éve voltam utoljára, meglepően jó volt az összejövetel.
Azt hittem már rég lecsengett ez a stuntrideres gyorsulásos cucc, de úgy látszik még bírják a népek. Qrvasokan voltak, lelátók tömve, sorok a kajáldáknál. Pörgés ezerrel, brutál gépek, rakétamotor Eric Teboul-lal.
Mondjuk én láttam már ezeket annyiszor, hogy inkább a privát motorokra, meg a csajokra koncentráltam. Mindkettőből szép volt a felhozatal.
Viszont hazúton végig szakadt az eső, na azt utáltam... Jól kiröhögtük egymást, szóval összességében jó kis kimozdulás volt.
Hátsó fékpedál,első fékkar,vízhűtő.Mennyit kóstálnak/db.
70/9302370
telefontartó
Érdekességképp itt a kmóra progi, amivel kalibrálom a SpeedoHealer-t
DigiHUD Speedometer
Pályázás
http://doodle.com/bxm6grxtxq2b...
(Sikerült az admin linket megadnom elsőre )
http://doodle.com/bxm6grxtxq2b...
Aztán a részleteket (Kaja, pia, esetleg főzés, stb) megbeszéljünk utána.
A dolog részletesebben (ha valaki lemaradt volna eddig ):
-Május 11.-én hétfőn kimennénk Kakucsra, és motoroznánk egész nap.(azért hétfő, mert akkor nincs tömeg mint hétvégén, jobban lehet bontogatni a szárnyakat )
-A pálya 8:00-18:00 van nyitva, ez idő alatt lehet motorozni, egész napra 7.000 Huf a sarc.
-Kaja, pia megbeszélés szerit, én kocsival megyek, szóval szinte bármi befér. Főzni is lehet, csak tüzet nem rakhatunk, de pl gázégő + bogrács az oké, vagy grillsütő. Ha kell bevásárolok előre, és megosztjuk, stb...
Szóval akit érdekel az töltse a táblázatot
Én a veterán szekcióban sunnyogtam...
Azt hittem már rég lecsengett ez a stuntrideres gyorsulásos cucc, de úgy látszik még bírják a népek. Qrvasokan voltak, lelátók tömve, sorok a kajáldáknál. Pörgés ezerrel, brutál gépek, rakétamotor Eric Teboul-lal.
Mondjuk én láttam már ezeket annyiszor, hogy inkább a privát motorokra, meg a csajokra koncentráltam. Mindkettőből szép volt a felhozatal.
Viszont hazúton végig szakadt az eső, na azt utáltam... Jól kiröhögtük egymást, szóval összességében jó kis kimozdulás volt.
Hazaerek megnezem es irok
Sajnos serult/hianyos
Ha már így megy az adok- veszek, engem érdekelne csupasz váz.
Ha esetleg lenne valakinek elfekvőben.
Nem kell, hogy tökéletes legyen!
Még akkor úgy volt a buli, hogy Kunhegyes este koncertek, berúgás meg a strandon fürdés, napközben meg streetfighter meg gyorsulás madáron.