Oks, köszi az infót. Ahogy látom ugyanúgy megyünk mint tavaly. Gondolom Zsolti is jön, Luká is valószínű. Majd Dáviddal beszélünk, hogy érdekli-e még az ilyen fajta buli. Mások ahogy látom nem ugrándoznak. De mindegy is, biztos jó móka lesz. Szerintem a szállást meg ott elosztjuk, vszínű viszek sátrat én is, biztos ami biztos.
Ahol tavaly voltatok az lesz a bázishely.Most csak az a nyaraló szabad. Úgy emlékszem négyen szunyáltatok benne.A többiek sátoroznak.A beosztást majd eldöntitek ki hol alszik .A hivatalos jelentkezés a multkor elindítottam,konkrét részvételi szándékot még nem tapasztaltam.Gatyába kellene rázni ezt az elpütyhedt társaságot.Rátok van bízva,hogy mikor jöttök.Új tagokat is szívesen látunk a TL-beachen Szentesen.Kaja pia buli garantált!
Akkor most július 10-11-12 lesz a találkozó időpontja? Ha ettől eltérő akkor sajna nekem nem lesz jó. A fenti időpont az jó, arra be is nevezek, jelentkezem. A fánkozást magam részéről preferálom, de sajnos a vállam miatt nem biztos hogy be tudom majd vállalni, de azért lehet megpróbálom.
Mikor lesz a gyülekező? Borcsa! Mennyi szállás van, mennyi sátrat vigyünk? Kb. kik fognak jönni?
Papír kutya lettél?A fánkozás kötelező program.Mentőmellény amúgy is kötelező.Bezzeg szkanderozni volt eszed.5 éves gyerekek napi 2-3 órát nyomják a fánkozást.Kapd össze magad,és ne kínlódjál.Hidd el k...va jó buli .Ezt én mondom az öreg sas.
A sátor nekünk tökéketes. A lakosztályt meghagyjuk a hát fájósoknak.
Ha már csak a tl miatt vette egy sátrat akkor sátrazok. Van egy kiadó hely benne.
Akkor most július 10-11-12 lesz a találkozó időpontja? Ha ettől eltérő akkor sajna nekem nem lesz jó. A fenti időpont az jó, arra be is nevezek, jelentkezem. A fánkozást magam részéről preferálom, de sajnos a vállam miatt nem biztos hogy be tudom majd vállalni, de azért lehet megpróbálom.
Mikor lesz a gyülekező? Borcsa! Mennyi szállás van, mennyi sátrat vigyünk? Kb. kik fognak jönni?
Csónakon kivül leszel!