Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én aludtam a kényelmes ágyon a többiek a Földön. Ugy abszolút vállalható volt.
Ha mindenki Ennyire sátrazni akar akkor lehet hátfájos leszek addigra. Vagy elpostázom Borcsának a sátrat előtte
Laptop is lesz Borcsa?
Jó emberek kis helyes is elférnek.
Jah, volt az 8 is legalább.
Király!
Nekem jó!
Ebbe is van valami.
addig nem változik semmi igen részünkről 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 tiz nap nekunk elég lesz 1 elore azt melatjuk
Akkor az időpontot fixálhatjuk? Júli 10-11-12.
Oks, köszi az infót. Ahogy látom ugyanúgy megyünk mint tavaly. Gondolom Zsolti is jön, Luká is valószínű. Majd Dáviddal beszélünk, hogy érdekli-e még az ilyen fajta buli. Mások ahogy látom nem ugrándoznak. De mindegy is, biztos jó móka lesz. Szerintem a szállást meg ott elosztjuk, vszínű viszek sátrat én is, biztos ami biztos.
Szia. Mi biztos , hogy megyünk.
A sátor nekünk tökéketes. A lakosztályt meghagyjuk a hát fájósoknak.
Ha jol emlékszem kb 8-an voltunk benne :)

Ha már csak a tl miatt vette egy sátrat akkor sátrazok. Van egy kiadó hely benne.
Ahol tavaly voltatok az lesz a bázishely.Most csak az a nyaraló szabad. Úgy emlékszem négyen szunyáltatok benne.A többiek sátoroznak.A beosztást majd eldöntitek ki hol alszik .A hivatalos jelentkezés a multkor elindítottam,konkrét részvételi szándékot még nem tapasztaltam.Gatyába kellene rázni ezt az elpütyhedt társaságot.Rátok van bízva,hogy mikor jöttök.Új tagokat is szívesen látunk a TL-beachen Szentesen.Kaja pia buli garantált!
Pár feles és repülni is fogunk tudni :)
DÁ! Valahogy úgy.
Elvileg tudok úszni :D Csak messze a part
Merülni jól tudok...minta tégla...
Nekem meg tökmindegy, csak ne essen az eső :D
Halihó Emberek!

Akkor most július 10-11-12 lesz a találkozó időpontja? Ha ettől eltérő akkor sajna nekem nem lesz jó. A fenti időpont az jó, arra be is nevezek, jelentkezem. A fánkozást magam részéről preferálom, de sajnos a vállam miatt nem biztos hogy be tudom majd vállalni, de azért lehet megpróbálom.

Mikor lesz a gyülekező? Borcsa! Mennyi szállás van, mennyi sátrat vigyünk? Kb. kik fognak jönni?
Ja látom miket írogatsz. Nem kommentálom
Nézd meg mit irtam reggel viberen a kérdésre!

Csónakon kivül leszel!
Akkor pálinka is legyen bőven
Papír kutya lettél?A fánkozás kötelező program.Mentőmellény amúgy is kötelező.Bezzeg szkanderozni volt eszed.5 éves gyerekek napi 2-3 órát nyomják a fánkozást.Kapd össze magad,és ne kínlódjál.Hidd el k...va jó buli .Ezt én mondom az öreg sas.