Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előbb még nem magadnál akartál jobb, gyorsabb lenni. Bocs hogy merek csinálni pár videót a motorozásaimról és azt fel merem tölteni, de erre csak annyit tudok mondani nem kötelező megnézni. Utóbbira meg: legyetek boldogok!
Amugy meg sicc innen. El vagy tévedve, ez nem a cbr forum. Ide olyanok szoktak irni akik nem csajoknak való motorral nyomják
Csajod
Tudod van aki szeret önmagánál jobb, gyorsabb lenni, és nem azért motorozik, hogy a youtube-ra felrakja. Csajos tudja, hogy jobb vagyok, már neki se kell bizonyitanom
Nekem aztán nem kell bizonyítanod, de gondolom kinek kell.
De egy biztos nálad mindig gyorsabb leszek
Mindennek eljön a maga ideje
Csak nehogy pályacsúcsot döntsél még a végén...
vadló
Köszi, mentem a képeket.
Nagy igazság az amit írsz. Valóban nagy élmény olyan emberekkel együtt motorozni/túrázni/együtt lenni/, akiket ismersz, megbízol bennük stb...

Jó dolog ez, maradjon is így.
Akkor már tudom mit érezhetnek a jol szituált autósok amikor melléjük érve kerékre veszem a motort kettesben
Nem sokan vagyunk milyen színű volt
Felraktam a képeket a galériámba. http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Már egy ideje gyűjtöm a pénzt hogy újra motort vehessek, ugyanis jó pár évig a túlélés volt az első számú priorítás nem a motorozás
Most úgy néz ki hogy ha idénre még nem is, de jövő tavaszra ismét beszállok a buliba Eddig szinte kizárólag soros négyhengeres motorok tetszettek, de az utóbbi időben a megszállottja lettem a TL1000s-nek. Kocsival mentünk barátnőmmel, és megelőzött minket egy példány, és meg majd összecsináltam magam a hangjától, olyan váratlan volt. Na ott határoztam el hogy nekem egy ilyen KELL! Kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen áron mozognak az olyan példányok, amire nem kell a megvétele után a gatyámat is rákölteni. Mire figyeljek? Válaszaitokat előre is köszönöm
hoppá ez a régi fiókom
Sztem mindenki nevében mondhatom, nélküled rosszabb lett volna...
Sziasztok,az tetszett az egész túrázás alatt,hogy veletek voltam,jól éreztem magam,nagyon nehéz manapság barátokat találni!K öszönöm!
Igen. Tudom látom hogy Zsámbék tábla van a háttérben. Mikor mi ott jártunk, akkor már este volt /20:30 körül/ de persze lehet, hogy nem ez volt. Csak a felirat nem gyári és elég gagyinak tűnt élőben is, innen gondoltam, hogy kettő nem lehet ilyen az országban.
Nem biztos hogy pont ez volt az, mert ez a kép tegnap este készült nem pont a Citadellán.
Hehe! Ezt az MT-t láttuk tegnap este a citadellán. Felismerni a nem túl szép 1700-as feliratról.

Egyébként szép a vas, bár élőben vagyunk már rá kíváncsiak!
Szörny Rt.

Igazi pillanatképek lettek!
Nem igazán jártunk arrafele. De majd legközelebb! Irtok időpontot és akkor úgy csináljuk a dolgainkat!