Az előbb még nem magadnál akartál jobb, gyorsabb lenni. Bocs hogy merek csinálni pár videót a motorozásaimról és azt fel merem tölteni, de erre csak annyit tudok mondani nem kötelező megnézni. Utóbbira meg: legyetek boldogok!
Tudod van aki szeret önmagánál jobb, gyorsabb lenni, és nem azért motorozik, hogy a youtube-ra felrakja. Csajos tudja, hogy jobb vagyok, már neki se kell bizonyitanom
Sziasztok!
Már egy ideje gyűjtöm a pénzt hogy újra motort vehessek, ugyanis jó pár évig a túlélés volt az első számú priorítás nem a motorozás
Most úgy néz ki hogy ha idénre még nem is, de jövő tavaszra ismét beszállok a buliba Eddig szinte kizárólag soros négyhengeres motorok tetszettek, de az utóbbi időben a megszállottja lettem a TL1000s-nek. Kocsival mentünk barátnőmmel, és megelőzött minket egy példány, és meg majd összecsináltam magam a hangjától, olyan váratlan volt. Na ott határoztam el hogy nekem egy ilyen KELL! Kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen áron mozognak az olyan példányok, amire nem kell a megvétele után a gatyámat is rákölteni. Mire figyeljek? Válaszaitokat előre is köszönöm
Igen. Tudom látom hogy Zsámbék tábla van a háttérben. Mikor mi ott jártunk, akkor már este volt /20:30 körül/ de persze lehet, hogy nem ez volt. Csak a felirat nem gyári és elég gagyinak tűnt élőben is, innen gondoltam, hogy kettő nem lehet ilyen az országban.
Jó dolog ez, maradjon is így.
Már egy ideje gyűjtöm a pénzt hogy újra motort vehessek, ugyanis jó pár évig a túlélés volt az első számú priorítás nem a motorozás
Most úgy néz ki hogy ha idénre még nem is, de jövő tavaszra ismét beszállok a buliba Eddig szinte kizárólag soros négyhengeres motorok tetszettek, de az utóbbi időben a megszállottja lettem a TL1000s-nek. Kocsival mentünk barátnőmmel, és megelőzött minket egy példány, és meg majd összecsináltam magam a hangjától, olyan váratlan volt. Na ott határoztam el hogy nekem egy ilyen KELL! Kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen áron mozognak az olyan példányok, amire nem kell a megvétele után a gatyámat is rákölteni. Mire figyeljek? Válaszaitokat előre is köszönöm
Egyébként szép a vas, bár élőben vagyunk már rá kíváncsiak!
Nem igazán jártunk arrafele. De majd legközelebb! Irtok időpontot és akkor úgy csináljuk a dolgainkat!