Motorozás volt, de azért az egész napos pucsítás megviselt. Most meg meló van, így korán kelés stb... Legközelebb rutinos leszek és veszek ki szabit másnapra.
Szia. Szerintem nem lettek jók a képek, keveset is csináltunk, meg kevés helyszínen álltunk meg fotózni. Ez most inkább tényleg a túráról szólt és nem a pózolásról.
De legközelebb jönnötök kell, nem volt állatkodás, kényelmes sport-túra tempo. Én is meg Luká is barátnőstül mentünk, Ők pedig bírták. /Bár ma van izomláz/. Nem tudom voltatok-e már arra felé, de nagyon szép helyeken jártunk és azokról egy kép sem készült. De sebaj, tutira megyünk még arra, már csak a távolság miatt is.
No, akkor egész jó időt futottál. Mi sem bírtunk egyből hazamenni, fel kellett még menni a citadellára gyönyörködni a városban egyet, meg búcsú cigit szívni.
Jut eszembe, ringen láttam egy régi átalakított kétütemű yamahát. Talán 350-es rd lehetett. A csővázon és keréken kivül nem sok minden volt rajt. Ment mint a meszes :) csak mint ötlet irom :)
Szeva. A galériában vannak a képek amit mi csináltunk. Várjuk még a többiekét. Szerintem is nagyon jó volt, szép helyeken jártunk. Idei évre még egy hasonlót tutira kell szervezni.
Pályán elől Pirelli Superbike SC2, hátul Metzeller Racetec Slick K2-vel mentem. A kettő állítólag tök ugyan az. Szeniális, már félre is tetettem egy garnitúrát plusszba
hali! Nekem 180/60 van fenn ,Pirelli Diablo Supercorsa. Nagyon jól fordul vele a gép, habár kicsit magasabb a háta ,mint elötte a 190/55-el.Én nagyon jó guminak tartom a Pirellit, ha ez lekopik szintén ilyen kerül majd fel. Más! Tegnap találkoztam egy fekete S-el a Premier outlet centerbe, és meghivtam ide közénk. Nagyon jó fej a tulaj :) Anikó rakott fel képet a gépéről.
De legközelebb jönnötök kell, nem volt állatkodás, kényelmes sport-túra tempo. Én is meg Luká is barátnőstül mentünk, Ők pedig bírták. /Bár ma van izomláz/. Nem tudom voltatok-e már arra felé, de nagyon szép helyeken jártunk és azokról egy kép sem készült. De sebaj, tutira megyünk még arra, már csak a távolság miatt is.
Sajna nekünk más programunk volt, de majd legközelebb!
De a kapaszkodót azt leszedném!
Rólam csak egy szolíd kép készült a bemelegítő körben, épp mielőtt elkentem volna a négy gixxert
Úgy látom ment más is "olyan őskövülettel".
Háromnegyed kilencre értem haza.A seggem eléggé odavan a 760km-től.Most ügyeletes vagyok a képeket holnap teszem fel.Jó pihenést és regenerálódást mindenkinek.
Nekem is fáj mindenem! De fasza volt!
Én nagyon kész vagyok, a hátam meg a vállaim elég jó izomlázban szenvednek. Elszoktam én ettől, hosszú volt ez a kur.a tél. Hogy tettszett Zsolti?
Pirelli
Mi is hazaértünk, feldobtam a képeket, innen le tudjátok menteni. Kérem én is mindenkiét.
http://www.sportmotor.hu/motor...
A hétvége 450km-rel zárul, mert holnap már nem megyek, csak szerelek.
Nem könnyű visszarázódni, azért érezni a kihagyást...
Nagyon szép helyeken jártunk baba utakon.
Imrufo bocs hogy nem szoltunk de már így is besötétedett. De ahogy látom te is kergetted a vasat