Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorozás volt, de azért az egész napos pucsítás megviselt. Most meg meló van, így korán kelés stb... Legközelebb rutinos leszek és veszek ki szabit másnapra.
Szia. Szerintem nem lettek jók a képek, keveset is csináltunk, meg kevés helyszínen álltunk meg fotózni. Ez most inkább tényleg a túráról szólt és nem a pózolásról.

De legközelebb jönnötök kell, nem volt állatkodás, kényelmes sport-túra tempo. Én is meg Luká is barátnőstül mentünk, Ők pedig bírták. /Bár ma van izomláz/. Nem tudom voltatok-e már arra felé, de nagyon szép helyeken jártunk és azokról egy kép sem készült. De sebaj, tutira megyünk még arra, már csak a távolság miatt is.
Faják lettek a képek!
Sajna nekünk más programunk volt, de majd legközelebb!
Nekem mondjuk tetszik a szélvédő!
De a kapaszkodót azt leszedném!
Tegnap most ittatok, vagy motoroztatok

Rólam csak egy szolíd kép készült a bemelegítő körben, épp mielőtt elkentem volna a négy gixxert
No, akkor egész jó időt futottál. Mi sem bírtunk egyből hazamenni, fel kellett még menni a citadellára gyönyörködni a városban egyet, meg búcsú cigit szívni.
Jaa, látom már bikepics-es. Oké, kicsit offon vagyok.
neten halásztam a képed, de ugylátszik nem egyedül vagyok hülye

Úgy látom ment más is "olyan őskövülettel".
ilyen fotó kell rólam is
hehe
Sziasztok!
Háromnegyed kilencre értem haza.A seggem eléggé odavan a 760km-től.Most ügyeletes vagyok a képeket holnap teszem fel.Jó pihenést és regenerálódást mindenkinek.
Jut eszembe, ringen láttam egy régi átalakított kétütemű yamahát. Talán 350-es rd lehetett. A csővázon és keréken kivül nem sok minden volt rajt. Ment mint a meszes :) csak mint ötlet irom :)
Szeva. A galériában vannak a képek amit mi csináltunk. Várjuk még a többiekét. Szerintem is nagyon jó volt, szép helyeken jártunk. Idei évre még egy hasonlót tutira kell szervezni.
Hát ez odabaszott!
Nekem is fáj mindenem! De fasza volt!
Szeva. Akkor ezek szerint hazaértél.

Én nagyon kész vagyok, a hátam meg a vállaim elég jó izomlázban szenvednek. Elszoktam én ettől, hosszú volt ez a kur.a tél. Hogy tettszett Zsolti?
Merénylet a motor szépsége ellen az a szélvédő és a hátsó kapaszkodó.
Pályán elől Pirelli Superbike SC2, hátul Metzeller Racetec Slick K2-vel mentem. A kettő állítólag tök ugyan az. Szeniális, már félre is tetettem egy garnitúrát plusszba

Pirelli
hali! Nekem 180/60 van fenn ,Pirelli Diablo Supercorsa. Nagyon jól fordul vele a gép, habár kicsit magasabb a háta ,mint elötte a 190/55-el.Én nagyon jó guminak tartom a Pirellit, ha ez lekopik szintén ilyen kerül majd fel. Más! Tegnap találkoztam egy fekete S-el a Premier outlet centerbe, és meghivtam ide közénk. Nagyon jó fej a tulaj :) Anikó rakott fel képet a gépéről.
Rendben
Szeva. Holnap rádcsörgök!
Szevasztok!

Mi is hazaértünk, feldobtam a képeket, innen le tudjátok menteni. Kérem én is mindenkiét.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Mozgolódtam bizony!
A hétvége 450km-rel zárul, mert holnap már nem megyek, csak szerelek.
Nem könnyű visszarázódni, azért érezni a kihagyást...
Jelentem megjöttünk! Képek hamarosan

Nagyon szép helyeken jártunk baba utakon.

Imrufo bocs hogy nem szoltunk de már így is besötétedett. De ahogy látom te is kergetted a vasat