Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó móka. Elvileg megfelelő állapotú utcai motor, és legalább zárt sisak, kordura ruha. De ha elfogadsz egy tanácsot jó SPORT/SLICK gumi, jó fék (Brembo, EBC), és bőrruha, gerincvédő hiányában a pálya közelébe se mész, mert az andalgásnak nem sok értelme lenne, és veszélyes is. Volt aki a naplementét nézni jött oda, vagy nem is tudom, de tavaly egy ember meg halt akit hátulról eltaroltak, és most is hullottak a kezdők, mint a legyek. Azt hiszem 4-5 bukés volt. Köztük egy KTM RC8 az első kanyarban
A Tl-nek 6"-os felnije van, arra pedig a 190-200-as guma ajánlott. Minél púposabb annál jobban fordul. 190/55, 190/60, 200/55 közül próbálgathatsz. Gumi, nyomás, futóműbeállítás mind összefügg egymással, szóval hajrá
Sosem voltam még pályán. Fasza lehet !
még egyelőre ruhám sincs hozzá,
meg a feletételeket sem ismerem,
meg a gép sincs még olyan jól :)
De csak ügyesen! meg kell mutatni ! :)
180/60 17 ról vélemény?
Valószínűleg, csak kiszolgál az új tárcsa
Az SA is eszi a tárcsát, gondolom ez jobban fogja.
Bár akinek új tárcsája van...

Csak okosan
Gondolom kicsit fog a hátsó féked...
Amit nem értek, hogy fékezgettem, mint az állat, mert ugye 220-tol kell lassítani a célegyenes végén, de a tárcsa meg se lilult, épp, hogy langyos volt amikor kiértem a boxba. A hátsó meg tök lila és melegszik, mint a barom.
De ez sc :)

Nem teszek le, suli folytatódik, majd váltok ha jobb lehetőségek lesznek.
Akkor jó lesz ha leteszel a másik meló témáról...
Nekem az RC szar volt...
A suli folyamatban, de nem bírták kivárni :)
De némán, az utcai-pálya betét, hidegen is jobban fog az eddigieknél. Lesd meg:
Akkor sikerült a suli...
Még jó, h nekünk nem kell annak...
Magasabb, meg jobban a kezemre támaszkodik, de valamit valamiért.
Utcára meg cseréled őket vissza...
Vanám, és májustól már csak főnöknek nevezhetnek a munkatársaim
Pályagépnek jo lenne :) de inkább egy rsv.

Sokmindenkit féktávon előztem meg, de igy se vagyok elég beteg, na majd, ha teljesen bekopnak a brembo sc betétek
Nekem a legszebb eset, amikor a Hringen a célegyenes végén épp előztem meg valakit, és utána kezdtem fékezni, akkor még egy dupla kipus ZX10 rám előzött teli gázon... Na mondom, nálam is vannak betegebbek...
Van itt lóvé...
Volt olyanom. Én magasnak éreztem a motort tőle.

...750 K1-et...ami pont neked való...
Nekem pályán 190/60 lett felrakva. Lehetett feküdni a kanyarban rendesen.

Itt épp egy szivlámpás gixert előzök
1-2 cbr Gábor féle kisköcsögöt elkentem, igy volt némi sikerélményem is legalább. Amugy tényleg nem tudunk motorozni sokat kell tanulni, május 21-én megyek ujra

Biztos meglephettél pár arcot.
Na ezért járok pályázni is, ha tehetem.
Ott jön rá az ember, h nem tud motorozni...

Bocsi Janó, de mi ez a fasz név?
Hájiii,
Dörög mááá?