Jó móka. Elvileg megfelelő állapotú utcai motor, és legalább zárt sisak, kordura ruha. De ha elfogadsz egy tanácsot jó SPORT/SLICK gumi, jó fék (Brembo, EBC), és bőrruha, gerincvédő hiányában a pálya közelébe se mész, mert az andalgásnak nem sok értelme lenne, és veszélyes is. Volt aki a naplementét nézni jött oda, vagy nem is tudom, de tavaly egy ember meg halt akit hátulról eltaroltak, és most is hullottak a kezdők, mint a legyek. Azt hiszem 4-5 bukés volt. Köztük egy KTM RC8 az első kanyarban
A Tl-nek 6"-os felnije van, arra pedig a 190-200-as guma ajánlott. Minél púposabb annál jobban fordul. 190/55, 190/60, 200/55 közül próbálgathatsz. Gumi, nyomás, futóműbeállítás mind összefügg egymással, szóval hajrá
Sosem voltam még pályán. Fasza lehet !
még egyelőre ruhám sincs hozzá,
meg a feletételeket sem ismerem,
meg a gép sincs még olyan jól :)
De csak ügyesen! meg kell mutatni ! :)
Amit nem értek, hogy fékezgettem, mint az állat, mert ugye 220-tol kell lassítani a célegyenes végén, de a tárcsa meg se lilult, épp, hogy langyos volt amikor kiértem a boxba. A hátsó meg tök lila és melegszik, mint a barom.
Nekem a legszebb eset, amikor a Hringen a célegyenes végén épp előztem meg valakit, és utána kezdtem fékezni, akkor még egy dupla kipus ZX10 rám előzött teli gázon... Na mondom, nálam is vannak betegebbek...
Van itt lóvé...
1-2 cbr Gábor féle kisköcsögöt elkentem, igy volt némi sikerélményem is legalább. Amugy tényleg nem tudunk motorozni sokat kell tanulni, május 21-én megyek ujra
még egyelőre ruhám sincs hozzá,
meg a feletételeket sem ismerem,
meg a gép sincs még olyan jól :)
De csak ügyesen! meg kell mutatni ! :)
Bár akinek új tárcsája van...
Csak okosan
Nem teszek le, suli folytatódik, majd váltok ha jobb lehetőségek lesznek.
Még jó, h nekünk nem kell annak...
Sokmindenkit féktávon előztem meg, de igy se vagyok elég beteg, na majd, ha teljesen bekopnak a brembo sc betétek
Van itt lóvé...
...750 K1-et...ami pont neked való...
Itt épp egy szivlámpás gixert előzök
Biztos meglephettél pár arcot.
Na ezért járok pályázni is, ha tehetem.
Ott jön rá az ember, h nem tud motorozni...
Bocsi Janó, de mi ez a fasz név?
Dörög mááá?