Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem slick gumi méret...

Ritka? Az egy gyári gumiméret...
Én próbáltam párral...
A 190/50-el nehézkes volt ledönteni, a 180/55-el beesett a kanyarba, a 200/55 kellemes volt, de a 190/55-el fordult a legjobban.
Ja és k..va fárasztó, letoltam 5 vagy 6x20 percet pályán, hát még van izomlázam Kakucsot viszont nem biztos, hogy lehet majd szeretni TL-el, Hungaroring jobban meghozná a kedvedet
Meglesem holnap ha hazaértem.

TL-el pályázni hatalmas élmény, valami eszméletlen amikor betolom a nagy dögöt a 600-as szöcskék, és az 5-6 milliós supersportmotorok közé. Lestek is rám hülyén, a gépátvevőre majdnem ráborult, mert nem szokta meg ezt a súlyt :D

Kezdő csoportban mentem, a végefele karcoltam a haladó csoport belépő köridejét. Először a kitámasztót kellett megkalapálni, utána a lábam nem tudtam olyan magasra rakni, hogy le ne érjen a csizma orra néha

Átalakitott futómű jol viselkedett. Nem lehet rá panaszom. Nem éreztem a TL-t ügyetlen motornak, sokan a 600-as gixerekkel is jobban szerencsétlenkedtek, szóval nem volt gáz. Talán nem röhögtek ki, maximum furán néztek erre az őskövületre.

Előtte azért kapott 1-2 okosságot a motor, biztos ami biztos

Sokat kell tanulnom, mert jorészt csak ösztönösen kalisztáltam a pályán, elég mesze voltam az ideális iv fogalmától

Vége korrekt volt amikor az összevontban Chrobák Janival és Oncsik Zolival voltam egyszerre a pályán. Néha láttam hogy valami elmegy mellettem, de a szinére se emlékszem Igazából nagyon nem tudunk motorozni
Hali!
Nekem az van fenn(200/60 vágott slic),de a 190-es szerintem jobb.Hirtelen kellet csak azért van.A láncvédőbe beleharap egy kicsit.
Ciao! Mikori a d211? Esetleg egy képet tudsz róla dobni?
Nagyon baba! Majd egy beszámolót kérünk a ringes élményekről.
Holnap meglesem.
Van egy dunlop D211-em eladó 3-3,5mm mintával a közepén. 190/55 8ezerért.

Elfér a 200/55, nagy különbség nincs, de az nem slick gumi méret véletlen? :)

190/50-et hülyeség feltenni, meg ritka is.
Üdv!
Valaki használ(t) 200 széles Gumit TLR re?
vagy túl sok az?
és milyet 200/50 200/55 200/60
elég a 190/50 vagy 190/55?
(használtat)
Érdemes a 200 as ?
Mivel változik a kezelhetőség?
Szívesen veszem az észrevételeket.
Köszi midenkinek!
Fekete gonosz szin.

Jano
19"LCD moniorom van elado
Nézd meg, van-e benne német katona.
Nekem van a garázsban, az aknában, valami orosz cucc...
Jó lesz nem fölös is!
Nekem felesleges hütöm nincsen ,
Nekem felesleges hütöm nincsen ,
Yess! Ennek örülünk. Jó kis túra lesz az neked. 25 fokot mondanak,kiváló idő lesz.
Hali!
Megjött a ruci így megyek én is.Szombat 9.00-ra ott leszek a tecsó parkolóba.Ha esik akkor sztornó
dallosj+haverja csaplarzs, borcsa talán meg én.
Pest és környékéről és borcsa szentesről
Megjött a Rendelt első féktárcsa pár Kínából , meg is vámolták.
Ma felraktam, és a rövid Tesztkör is megvolt, szépen fog, nem üt mint a Régi!
Szép lassan éreztem hogy minden fékezésre jobban fog!

május 10 lejár a műszakim. Arra készülök, Hátsógumi is kell.

Nem valószínű hogy mennék szombaton reggel, Dunakeszi nekem 180 km, autópálya nélkül még több. KIK mennek és honnan?
Szia!
R-es felső hűtőd nincsen véletlenül? Telón nem érlek el...
Szombaton.9kor a gyülekező Dunakeszin a Tesco parkolóban.Talán jössz?