Szi Tarka!
Neharagudj,hogy így eltűntem,de tré a helyzet japóéknál,a fönökök háborúzását mi"melósok"szívtuk be!Lehet mégis kell otthonra netet bevezettetnem,mert itt korlátozni fogják a hozzáférésünket!
Mindettől függetlenűl megoldást fogok találni a problémára,de addig is!Láttam jelezted,hogy megérkeztek a matricák,a hétvégén B.kenesén leszek,átugornék értük Hozzád,vagy ha jöttök Tarkánéval elhozhatnád magaddal!?
Nemtom tudok-e még netezni,ha esetleg nem,akkor szombaton felhívlak!Addig is köszönöm szépen!
Többieknek jó mocizást,csumi-hali
Sztem nekem lesz megintcsak a legnagyobb karikám!!!! 22 én Pesten motoros felvezetés (lakodalom van a mi utcánkban), utána sztem már elmegyek Sirokra is, és úgy haza!!!!!!
A kert projektet a házunk udvarán alkotom, és csak ilyen mediterrán klímára szakosodott növényeket ültetek. Ilyenek pl: kövek, futó gyomok, és egyéb allergiát okozó zöld növények....
No remélem a mai napon megindul a fórum emberesen!!!!!
Sziasztok!
Látom a fórum él és virul, ennek nagggyon örülök!
Ha neten vagyok, mindig elolvasom a beírásokat, egyik kedvenc szórakozásom meló után.
Az igazság az, hogy sajnos nincs miről írnom (bárcsak lenne), de sajnos a motorom mostanában csak a falat támasztja. Mivel összetörtem a kocsit is, most minden píz arra megy, a motor csak utána jön.
Azért 1-2 alkatrész mindíg becsúszik... Igaz Peti?
Az idén valszeg minden találkozót ki kell hagynom, hacsak nem terveztek valamit szept.-okt. környékére is, ugyanis csak akkorra lesz motorom...
Jé, mégiscsak írtam valamiről!
Na, mivel képek már rég voltak berakva, én meg gyűjtögettem párat, rátok zúdítom őket!
No ma a kert projektel sikerült előrébb jutnom, és közelítek egy jó bőrrák felé. (színre legalábbis)
Tarka látom éledezel, királyak a képek, és joggal baszogatod a többi TL es fórum tagot h jó lenne ha ők is hozzátennének pár betűnyit szolíd kis életünkhöz!!!!!
No most pedig üzennék annak az embernek aki még 75% ban tuti h nem jön TL talira, és nem is TL e van, de én imádom: gyere, mert 2 azonos anyag 1 időben nem töltheti ki ugyanazt a teret!!!!!!
Szreg kollega: remélem ezt a bulit már nem hagyod ki!!!!!
Peti: sikerült az alkohol továbbképzésetek ???????
Dr.Berik: a Siroki buli miatt sincs felmentésed a II.TL tali alól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boborján doktor: közelítek a fényévhez h semmit nem tudok rólad. Minden right???? Libazsír projekt????
Rock és Ancsa remélem a süni nem hagyott sok tüskét, mert tarka bravúrosan oldotta meg a képi projektet!!!!!!
Neharagudj,hogy így eltűntem,de tré a helyzet japóéknál,a fönökök háborúzását mi"melósok"szívtuk be!Lehet mégis kell otthonra netet bevezettetnem,mert itt korlátozni fogják a hozzáférésünket!
Mindettől függetlenűl megoldást fogok találni a problémára,de addig is!Láttam jelezted,hogy megérkeztek a matricák,a hétvégén B.kenesén leszek,átugornék értük Hozzád,vagy ha jöttök Tarkánéval elhozhatnád magaddal!?
Nemtom tudok-e még netezni,ha esetleg nem,akkor szombaton felhívlak!Addig is köszönöm szépen!
Többieknek jó mocizást,csumi-hali