Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szi Tarka!
Neharagudj,hogy így eltűntem,de tré a helyzet japóéknál,a fönökök háborúzását mi"melósok"szívtuk be!Lehet mégis kell otthonra netet bevezettetnem,mert itt korlátozni fogják a hozzáférésünket!
Mindettől függetlenűl megoldást fogok találni a problémára,de addig is!Láttam jelezted,hogy megérkeztek a matricák,a hétvégén B.kenesén leszek,átugornék értük Hozzád,vagy ha jöttök Tarkánéval elhozhatnád magaddal!?
Nemtom tudok-e még netezni,ha esetleg nem,akkor szombaton felhívlak!Addig is köszönöm szépen!
Többieknek jó mocizást,csumi-hali
Hát nem ismered meg a legelő hősét?????
Amúgy most szívesebben lennék ott,mint itt.
Tarka most akkor törökben vagy, egy boci farmon????
valami ilyesmire gondoltál?
Nagyon helyes! Sztem Peti is jönne majd. És akkor már 3 TL tutira van.
Sztem nekem lesz megintcsak a legnagyobb karikám!!!! 22 én Pesten motoros felvezetés (lakodalom van a mi utcánkban), utána sztem már elmegyek Sirokra is, és úgy haza!!!!!!
Hello!

Dinó! Én megyek a TL talira (eddig így áll), és megyek sirokra is. ELjöhetnétek egy páran.

Imrufo! Le fogjuk tudni bonyolítani az "üzletet"?
tényleg tarka h állsz az össz közműves kelemennel??????
tarka: én egy a legelő hőse c. matricát szeretnék!!!!!
Pedig én már gyűjtöttem a jó lapos köveket!
Lesz matrica,kész vannak csak mennem kell érte lúl 21-22-én ott lesz.
Szasztok4

Tornyi-nak:-Ma felhívom Imrufó-t,és megkérdem mi van...rendben?!

Aztán felcsöröglek!

A Tasla
Hi!

Tasi: Nem tudsz semmit a pleximről??????
köszi!
Szasztok!

Petinek!

GRATULÁLOK!!!!

A Tasla
Szasztok!

Jelentkezem...és jelentem hogy nem tüntem el,írogattam is nem éppen rövid szösszeneteket!

Ki ne húzzatok a listáról!!!

Nem tudok mindig gépközelbe lenni,mert most amolyan rohangálóst Jolly-Jokert játszom,de délelött meg Du-tán mindig benézek!

Nem tudok semmit Tarka ,lészen matrica a kocsira!

Motorosok Figyelek Rájuk-os?!

Valamint még mindig vadászom az oldalidomra TL-R matricát és hátra SRAD-felíratot!!!

Ötlet,segítsetek Plííz!!!

Na szasztok...mellesleg én mindenkivel tartom a kapcsolatot ha máshogy nem telefonon!

Kéretik nem megkövezni!

Tasla
Ez esetben jelentem hogy ott tartom pár nap késéssel a 23. szülinapomat
Pet júli 21 22!!!!!
Valaki írja meg megint hogy július mettől meddig lesz a II. TL tali! Elfelejtettem, és kellene a nyár tervezéséhez
Hali gali!!!!!!!

Jó nepot minden motorosnak!!!
Zalában is fasza idő van hála istennek!
Remélem II. talin is ilyen idő lesz!!!!!!
Na megyek melózni mert sokkk a munka!

V2 V2 V2 V2 V2 V2
Szép jó reggelt!!!!!

A kert projektet a házunk udvarán alkotom, és csak ilyen mediterrán klímára szakosodott növényeket ültetek. Ilyenek pl: kövek, futó gyomok, és egyéb allergiát okozó zöld növények....
No remélem a mai napon megindul a fórum emberesen!!!!!
Jó reggelit!
Örömmel látom imrufo,hogy élsz (és virulsz?).
Bobi télleg eltűnt. MEGJÖTTEK A MARRICÁK!!!!!
Dino:milyen kert projekten dolgozol (füvészkert?illatoskert?konyhakert?zártkert? ) otthoni,vagy mi?
gyongyi:nem akarlak elkeseríteni,de fater nem mesélt rólad semmit,ebbe a kapcsiba ennyi volt szerintem.
Tornyi? +utasa?
Tasi? +utasa?
Berik?
Pfvari?
Stb...?
jó reggel minden motorsnak és motorsnénak!!!
Na még!!!

Sziasztok!
Látom a fórum él és virul, ennek nagggyon örülök!
Ha neten vagyok, mindig elolvasom a beírásokat, egyik kedvenc szórakozásom meló után.
Az igazság az, hogy sajnos nincs miről írnom (bárcsak lenne), de sajnos a motorom mostanában csak a falat támasztja. Mivel összetörtem a kocsit is, most minden píz arra megy, a motor csak utána jön.
Azért 1-2 alkatrész mindíg becsúszik... Igaz Peti?
Az idén valszeg minden találkozót ki kell hagynom, hacsak nem terveztek valamit szept.-okt. környékére is, ugyanis csak akkorra lesz motorom...
Jé, mégiscsak írtam valamiről!
Na, mivel képek már rég voltak berakva, én meg gyűjtögettem párat, rátok zúdítom őket!
Szevasztok!!!!!!

No ma a kert projektel sikerült előrébb jutnom, és közelítek egy jó bőrrák felé. (színre legalábbis)
Tarka látom éledezel, királyak a képek, és joggal baszogatod a többi TL es fórum tagot h jó lenne ha ők is hozzátennének pár betűnyit szolíd kis életünkhöz!!!!!

No most pedig üzennék annak az embernek aki még 75% ban tuti h nem jön TL talira, és nem is TL e van, de én imádom: gyere, mert 2 azonos anyag 1 időben nem töltheti ki ugyanazt a teret!!!!!!

Szreg kollega: remélem ezt a bulit már nem hagyod ki!!!!!
Peti: sikerült az alkohol továbbképzésetek ???????
Dr.Berik: a Siroki buli miatt sincs felmentésed a II.TL tali alól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boborján doktor: közelítek a fényévhez h semmit nem tudok rólad. Minden right???? Libazsír projekt????

Rock és Ancsa remélem a süni nem hagyott sok tüskét, mert tarka bravúrosan oldotta meg a képi projektet!!!!!!

Szobaszán for all: Dinó
Szia Tarka!
Tegnap nagyon jó volt a tali fateroddal!