Szasztok fiuk & lányok!!!!
Hamarosan útnak indulunk majdnem hiánytalanul mert az egyik telómnak a belső szervei nem jönnek
mert valhol elmaradtaak lepsénynél még megvolt . Na mindegy szarok rá az időre jelszavam csak előre
legyen az arcunk teli mindörökre (BLÖRÓ idézet).
Na jók legyetek ha tudunk majd be jelentkezünk.......
JJJa!!! majnem eeefelejtettem:
Húsvét óta tartó matricarendelésem a TL-re tegnap mozdult előre egy picit:megjött a 2. tl felirat meg 1 suzuki tankmatrica. Kicsit viccesek a japók,de lesz@rom,megy és kész.
Köszönöm annak az opelosnak aki tegnap megmentett egy újabb nagyszabású pénzkidobástól almádiban,hogy a jobbról felém rohanó kutyát elütötte.Nagyon sajnálom az ebet ,de majdnem a moci alá rohant szegény.Az opel sajna gyorsabb volt.
Matamano:üdv a csapatban!!
9. varsányi z- ariell (matamano)
10. safi-linda (matemano)
11. tibcsi (matemano)
12. latyek (matamanó)
13. matemano
14. atesz? (matemano)
EZ MOST KOMOLY HOGY TI IS JÖTTÖK????????
Nem baj,sőőt, CSAK TUTIRA KELL TUDNOM HOGY HÁNY FŐ lesz összesen!!!!!
Tarka:őrülök hogy sokan leszünk!!!!!!!
Először is:szervusz Matemano,üdvözöllek én is köreinkben
Másodszor is:Már te is fiam Dinó?? MInek az embernek ellenség,ha ilyen barátai vannak???
R&a: ésszel húzzátok ám neki(bár ez inkább rocknak szól,az rf-nek húzhatod..... )
amúgy jó pihenést nektek.
Tornyi:bazzeg nem gondoltad volna mi,hogy így fel lesz adva a lecke?? ennyi sok TL a 2. talin!!??!!
Majkésőbbbenézek.
Adidas.
JA Dino,mégse építettem meg a piramisokat,nem engedélyezte az építésühyi hatóság
Okés!!!!
Egyenlőre az ára érdekel, és ha azt megtudtam megmondom h érdekel e az idom!!!
Regeljetek a TL talira, ha minden igaz egy oldallal előbbre vala a lista amit folytatni kellene!!!!
Sorry h ilyen ökörségeket is beszúrok ide, de unokatesóm cimborájáról van szó!!!!!!!
bátori veronika [roni] (281) Üzenek
"Két üzenetet kaptam egy ismerőstöl. Ha van benned emberi érzés legalább elolvasod... Használjuk értelmes dolgokra is a wiw-et.
1. üzenetSziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Eltűnt Rajnay Zoltán...a képeim között találtok róla is képeket és az ismerőseim között is megtalálható, ott vannak róla további adatokat!(Esztergomi Anita [eanita)
Utoljára szombat este látták a BED (Hajógyári sziget) elõtt. Bárki aki tud valamit, látta kérlek szóljatok, de azzal is segítetek, ha körbe külditek az ismerõseiteknek. Sajnos ez most nem egy szokványos kör email, ne töröljétek ki!!!
Már keresi a rendőrség, voltak a speciális mentők, és minden szerv, amit csak találtunk a városban.
Nagyon fontos lenne, hogy továbbküldjétek, szóljatok, akinek csak tudtok, vagy ha bármilyen újságban, rádióban, akár tv-ben le lehet közölni egy hírt, nagyon sokat segíthettek!
Nagyon fontos lenne, mert sem a barátai, sem a családja nem tud róla semmit azóta.
Telefonszám : 30/3302944
Email : esz_an@hotmail.com
NAgyon nagyon hálásak lennénk.
köszönöm,
2. üzi amit kaptam egy ismerőstöl.
MÉG MINDIG NEM KERÜLT ELŐ RAJNAY ZOLTÁN. Utoljára szombat este jelentkezett, azóta nem tudni róla semmit. Legutolsó ismert tartózkodási helye a Bed Beach szórakozóhely a Hajógyári Szigeten, ahova nem engedték be, innen ezután a Spoon nevű helyre indult. Ha addig nem kerül elő, Zoli eltűnésével foglalkozik a Kékfény című műsor hétfői adásában (m1). Kérek mindenkit, hogy aki a Hajógyári szigeten volt szombat este, és bármilyen különös, vagy nem megszokott eseménynek volt szem- vagy fültanúja (pl. szóváltás, verekedés stb. AKÁRMI), vagy bármilyen információja van Zolival kapcsolatban (esetleg Zoli mondott valamit, ami a jelen helyzetben információval szolgálhat, vagy esetleg látta Zolit aznap este stb.)jelentkezzen az esz_an@hotmail.com e-mail címen vagy a 0630 330 2944-es telefonszámon. Továbbá kérek MINDENKIT, hogy Zoli eltűnéséről minél szélesebb kört tájékoztasson!!!"
Hamarosan útnak indulunk majdnem hiánytalanul mert az egyik telómnak a belső szervei nem jönnek
mert valhol elmaradtaak lepsénynél még megvolt . Na mindegy szarok rá az időre jelszavam csak előre
legyen az arcunk teli mindörökre (BLÖRÓ idézet).
Na jók legyetek ha tudunk majd be jelentkezünk.......